Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zanima me mnenje brihtnih glav

zanima me mnenje brihtnih glav

vidim, da jih na temu forumu ne manjka. Zanima me kolikšne so možnosti, da moški v zrelih letih (brez službe, imetja, premoženja, avtomobila, prihrankov na TRR … ) spozna boljšo polovico. Teoretično nične, ali obstaja kakšen % možnosti. 

Ne vem zakaj ste vsi (m in ž) tako zoprni s tem finančnim statusom in zunanjo lepoto.

Če si dostojen človek, se dostojno najde.

Če si en ?, ki išče ??, ki bi lahko bile tvoja hčer ali fotomodel, potem pa verjetno ne. Za ženske enako.

1%, pa še to, je samo…, upanje. Po tem kar je našteto, je tak tip lahko samo v svoji domači sobi pred ekranom in vsa leta živi na račun staršev.

Zakaj bi si nakopala na glavo nekega socialca ?   Sem veliko raje sama. Mi nic ne manjka, dokler si lahko kaj privoscim.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay460, 29.08.2021 ob 06:41

1%, pa še to, je samo…, upanje. Po tem kar je našteto, je tak tip lahko samo v svoji domači sobi pred ekranom in vsa leta živi na račun staršev.

a to si opisalo sebe 😀 😀

Jaz mislim, da je avtor posta opisal kaksnega brezdomca.

so moznosti 1 : 1 000 000 da taksna oseba najde zivljenjskega sopotnika.

Tezka bo. S cim se ukvarjas, je ponavadi na zmenku prvo ali drugo vprasanje. Dejstvo je, da brezposelnih vsi izogibajo.

Ne, ne. Tema se najverjetneje nanasa na (komentatorje) moderatorje na temu forumu. Vsaj jaz tako mislim. Saj drugih prisotnih itak ni.

Moznosti so od 0 do 100%.

Brezposelna ženska brez premoženja morda ni imela sreče v življenju in si zasluži novo priložnost, brezposeln dec brez premoženja je lenuh in nesposobnež, takega je pa treba s palico odgnati od sebe.

Desperate male, 29.08.2021 ob 06:04

vidim, da jih na temu forumu ne manjka. Zanima me kolikšne so možnosti, da moški v zrelih letih (brez službe, imetja, premoženja, avtomobila, prihrankov na TRR … ) spozna boljšo polovico. Teoretično nične, ali obstaja kakšen % možnosti. 

Brez problema jo lahko dobi, samo jo bo moral iskati med ženskami, ki so enako neuspešne kot on.

Desperadodajka, 29.08.2021 ob 09:52

Brezposelna ženska brez premoženja morda ni imela sreče v življenju in si zasluži novo priložnost, brezposeln dec brez premoženja je lenuh in nesposobnež, takega je pa treba s palico odgnati od sebe.

Zanimivo razmišljanje, malo skregano z realnostjo, ampak svet je prepoln nasprotij.

Če izbiraš med sebi primernimi kandidatkami je verjetnost večja. Žal pa mnogo ljudi išče obratno, neko popolno bitje nasprotnega spola, ki je še posebej brez tistih napak ki jih imajo sami in jih že pri sebi motijo.

Imas se vedno dovolj moznosti, ce si simpaticen ali lep, se da hitro. Ce si pa grd in zatezen pa si na 0. Nekaj moras imet. Ali dober videz ali dober karakter. Pa spet odvisno kaj razumes pod boljso polovico. Ce si bolj tako tako povprecen, lahko dobis slabso polovico, ker boljse te ne bodo hotle. Govorim o karakterju. Enih dobesedno nihce noce, ker so tako zatezene ali pa (vstavi poljubno). Taka bo vzela skoraj vsakega, ki jo bo lepo pogledal. Tako da moznosti je polno, uspeh na dolgi rok pa ni zagotovljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close