Kako postati bolj grob in nečustven moški?
Sem moški, ki ima nekaj čez 30 let. Ne vem točno ali se zaradi mojega karakterja lepijo samo takšne name ampak.. kako bi opisal “zajebane” ženske. Vedno mi začnejo dirigirat moje življenje, no saj če bi bilo to bi bilo še ok. Ene od njih so bile tudi psihično in fizično nasilne do mene, bil sem deležen že varanja od različnih žensk.
Jaz krivim predvsem sebe, ker sem pač tak, da ne bi hotel nobenemu slabe, sem tudi miren in čustven moški, ženske rad nosim “po rokah”.
Ampak kot pravim, še nisem spoznal ene, ki bi bila podobna meni, vedno na koncu sam naskram. Torej, kaj lahko spremenim, da postanem bolj “zajeban” in grob moški?
Rešitev pač ni da rataš nekaj kar nisi ampak da si najdeš partnerko, ki je to kar si želiš. Kar ni lahko, ker se take punce pomoje bolj zase držijo in jih verjetno še opaziš ne. Misliš da boš srečen če boš kreten? To so poškodovani ljudje. Kaj točno boš pridobil s tem? Misliš da ti bo potem čudežno tvoja sanjska partnerka v naročje padla?
Malo spremeni kje spoznavaš ljudi. Pojdi med prostovoljce, pomagaj v zavetiščih….tam smo večinoma bolj občutljivi in empatični ljudje. Veliko mladih punc. Veliko tudi nas starih :). Fantov zelo zelo malo.
rešitev, 28.08.2021 ob 16:20
Rešitev pač ni da rataš nekaj kar nisi ampak da si najdeš partnerko, ki je to kar si želiš. Kar ni lahko, ker se take punce pomoje bolj zase držijo in jih verjetno še opaziš ne. Misliš da boš srečen če boš kreten? To so poškodovani ljudje. Kaj točno boš pridobil s tem? Misliš da ti bo potem čudežno tvoja sanjska partnerka v naročje padla?
Malo spremeni kje spoznavaš ljudi. Pojdi med prostovoljce, pomagaj v zavetiščih….tam smo večinoma bolj občutljivi in empatični ljudje. Veliko mladih punc. Veliko tudi nas starih :). Fantov zelo zelo malo.
Hvala za odgovor. Ja, imaš prav. Tudi drugi mi nekako rečejo da se ne smem spreminjat a počasi izgubljam upanje. Zdi se mi, kot da ne bom nikoli srečen, če bom samo takšne spoznaval še naprej. Iskreno so me razočarale in potem izgubim upanje v vse ženske, vem pa da niso vse takšne. Zakaj sploh ženske privlačijo kretenski moški? A mi zna katera ženska iskreno povedat.
Ah ja, 28.08.2021 ob 16:31
Mene so pa izkušnje naučile, da je treba bežat od takih, ki razlagajo kako ženske “nosijo po rokah”, one jih pa ne cenijo, varajo itd…
Ponavadi se izkaže, da je ravno obratno.
Jap, tudi to sem že slišal. No kakorkoli. Nisem nek princ na belem konju nikakor ne. Ampak glede na to, da sem bil deležen varanja od več partnerk (jaz pa nikoli nisem varal niti me ne mika), hkrati pa sem bil fizično napaden in psihično.
prosim za mnenje898, 28.08.2021 ob 16:33
Hvala za odgovor. Ja, imaš prav. Tudi drugi mi nekako rečejo da se ne smem spreminjat a počasi izgubljam upanje. Zdi se mi, kot da ne bom nikoli srečen, če bom samo takšne spoznaval še naprej. Iskreno so me razočarale in potem izgubim upanje v vse ženske, vem pa da niso vse takšne. Zakaj sploh ženske privlačijo kretenski moški? A mi zna katera ženska iskreno povedat.
Isti razlog kot ti zajebane mrhe. Ni fora, da ti postaneš ?, ampak da se po ? ne hodiš valjat.
In ja – me ta prijazne smo dolgočasne in nevidne pa ne gremo nate (oziroma na “ta dobre”) z nasilnim pristopom.
Naslednjič ogovori ta tiho miško, ki je prijazna do vseh ne steklo psico, ki ti zobe kaže. (In ja, tudi za ženske velja isto).
Avtor tvoje vprašanje zveni skrajno nezrelo. Ni zrelo želeti si slab značaj zato, ker si do sedaj naletel na ženske slabega značaja.Raje se trudi ostati čustven, nežen in dobrosrčen in, če si izboljšaš še svojo nekoliko nizko samozavest boš že idealen in, kot tak boš slej ko prej pritegnil k sebi podobno žensko, verjemi. Neučakanost ni dobra veš, veliko časa še imaš pred seboj, ne išči za vsako ceno. Šele, ko boš sprejemal življenje takšno kakršno je, brez forsiranja,brez hotenja nekaj doseči za vsako ceno in takoj, bo prišla prava.
Šnelca_783, 28.08.2021 ob 17:36
Nic ne postajaj bolj grob.
Do takih bodi le nedostopen.
Sozalje ce si vse to dozivljal. ?
Ti nam povej, kaj je vsem tem zenskam skupni imenovalec, torej na kaj si padel v zacetku pri njih? ? Morda lepoto in te to mocno teplo?
Nekaj pri izbiri spregledas. Nekaj te zaslepi.
Ja, tudi zunanja privlačnost ampak najbolj to bi rekel da jim je bil skupni imenovalec. Na začetku so delovale precej čustvene in introvertirane tudi same, na koncu se je pa izkazalo da so povsem brez morale in čustev.
V življenju ni zagotovila, da boš našel dobro žensko, ne glede na to, kakšen si. Lahko pa si vnaprej postaviš meje za ohranjanje odnosa, in če jih partnerka prekorači (takšno ali drugačno nasilje, izsiljevanje, poniževanje…), zvezo brez pogajanj zaključiš. Če misliš, da boš zgrda dosegel nekaj, kar z lepa nisi, se motiš. Je pa seveda vedno dobro ohranjati razmišljanje z lastno glavo in poskrbeti tudi (vendar ne samo) zase, na kar dobričine rade pozabijo.
So ti že punce svetovale, da se ne spreminjaj v grobo osebo. Kaj pa če bi bil za spremno malo sam? Zakaj “moraš” imet vezo? Daj bodi za spremembo malo samski, pa si malo pospravi na podstrešju, naredi inventuro pri sebi. Ko ves balast očistiš, boš morda bolj pripravljen za zrelo poznanstvo. In seks naj ti ne bo vodilo v vezi.
prosim za mnenje368, 28.08.2021 ob 18:29
Ja, tudi zunanja privlačnost ampak najbolj to bi rekel da jim je bil skupni imenovalec. Na začetku so delovale precej čustvene in introvertirane tudi same, na koncu se je pa izkazalo da so povsem brez morale in čustev.
Seveda, tu je srž problema. Vidis lepotico in mislis da je tudi notri lepa. Nak.
Pikico znizaj kriterij lepote in bos naletel na bolj normalne, oz se to – ne skaci takoj v vezo. Naj se izkaze da te je vredna.
Srecno!
Potrpljenje je bozja mast.
Verjetno te tako kot večino pritegnejo besede in videz. In si hitro navdušen in sploh ne opazuješ več.
Ljudi se da dokaj hitro prebrati (večino, pustimo psihopate zaenkrat :)). Opazuj jo o čem največ govori. Govori o drugih ljudeh? Obrekuje? Kako se obnaša do ljudi, ki ji nič ne morejo koristiti? Kako se obnaša do natakarjev recimo, brezdomcev…? Ima kakšnega pravega prijatelja? Ne kolegic, prijatelje take prave. Kako se obnaša in govori o svoji družini? Kako govori o službi in sodelavcih? Kako si predstavlja življenje? Ima kakšne plane? Koliko zna sprejeti odgovornost za sebe in svoja dejanja? Koliko je samostojna? Kaj počne v prostem času? Ji je najljubša knjiga 50 sivih al kaj že? Pozna vse kardašijane al kaj so in ostale kvazi “zvezdnike”? Kako se odzove na tvoja lepa dejanja za njo? Pokaže hvaležnost? Se recimo zahvali če plačaš večerjo, ali pa pridržiš/odpreš vrata ipd.? Naredi kdaj kaj takega zate? Kakšno malenkost, recimo če govoriš o neki stvari se spomni naslednič in te preseneti, ali pa ti kupi neko čokolado ki ve da jo imaš rad ko gre v trgovino ipd.? Za spoznat ljudi si je treba čas vzet. Očitno si ga ti ne. To je pa na tebi. Ne na njih. Če te zaslepi vizualnost, lepe besede in verjetno seks. Potem pa itak nič več ne razmišljaš :).
iz izkušenj se učimo, ti se pač še nisi in dokle ne boš dojel lekcije, jih boš nasrkal. Tudi ko boš grob moški.
Analiziraj ženske ki si jih dosedaj spoznal in potegni črto pri vsej njenih skupnih značilnostih, minimalno 3 pozitivne in 3 negativne, potem pa še kaj te je pri njih pritegnilo in so imele skupnega (barva las, način vedenja ali oblačenja, govor, izobrazba ipd). Našel boš svoj vzorec vedenja. To ,da si ugotovil, da jih nočeš takih, je ok. Ampak, če se za eno odločiš, moraš njej položit zaupanje tako da morda ji ne zaupaš dovolj, da bi se z eno spustil v zvezo na dolgi rok in se z njo spreminjal. In morda ni problem v tem, da postaneš trn v peti vsem ženskam in hulk hkrati, ampak da se naučiš ženski reči ne, ne bom, dovolj mi je, se mi ne da, se mi ne zdi smiselno, je predrago ipd. Take, ki želijo sam dnar in ugodje brez nič dat, gredo same proč. Delaj torej na tem.
Ostalo pa pride z leti.
Ok, praviš, da so bile v redu in so se potem spremenile. ZAKAJ SI POTEM VZRAJAL? A zato, ker si beta ali kaj? To je vse tvoj problem. In ne, ne padamo samo na kretene, padamo na zanimive moške. Sploh ni res, da moraš biti grob ali ne vem kaj. Moraš se potegniti zase. Mogoče so spregledale, da si totalno beta in jim greš na živce, ne vem, ampak ti imaš problem, da iščeš napačne ali ne vem kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.