Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti primerno punco?

Kje najti primerno punco?

Pozdravljeni, sem 33 leti moški, ki sprašuje za nasvet kje spoznat primerno punco za dolgo zvezo? Nekaj o meni, sem 175 cm visok, mišičasti postave, redno treniram vsaj 15 min, prijazen, inteligenten, vem kaj zelim v zivljenju, iskren, odgovoren, imam svoje cilje, imam primeren izgled. Od rojstva nisem nič dobil, se pravi vse kar sem si ustvaril je z lastnimi zulji. Imel sem teško zivljenje a sem sprejel prave odločitve v zivljenju ter uspel. Delam sam na sabu, da imam čim boljši karakter, ter ce opazim da mi kje primankuje, se to zelo hitro naučim, se pravi da sem čim boljša različica samega sebe. Trenutno delam v tujini za tujo firmo in se v Slovenijo vracam vsaki mesec in pol. Zivim sam v stanovanju (mesto) ze nekaj časa. Moje izkušnje z puncami, so relativno različne, ali v kratkem zenske, ki so bile res moj tip imajo vse resne zveze, medtem preostale zenske, ki sem spoznal, sem opazil različne rdeče točke (mimika telesa, besede nič ne povejo ampak dejanja), ki so bili jasni znaki, da niso primerna punca za resno zvezo. Seveda spuštujem punce v resni zvezi in se ne vmešavam. Kaj je moj tip? V bistvo mora imeti interes, prijaznost, iskrenost, zvesta, izgled (min srednji in mora skrbet za svoje telo), mora imeti cilje v zivljenju, sluzba. Jaz vidim tezavo predsem v ćasu. Se pravi pridem po mescu in pol za 2 dni ali 7 dni domov. Se pravi premalo časa spoznati osebo dovolj dobro in potem ponavadi ni pripravljena čakat. Razmišljal sem da menjam sluzbo (v sluzbi je odličen odnos, in vse ostalo) ali se odselim v tujino. Vsak nasvet  je dobrodošel!

Išči raje tam kjer delaš ker očitno več časa tam preživiš. Kaj je razlog da se vračaš za par dni v slovenijo? Na obisk ali…? Kako to da pač tam ne živiš?

Najti primerno je kot loterija.

V bistvo se vračam v Slovenijo na obisk  druzine (mama, sestri, brat) in po pošto. Delam 3-4 leta tako. Mislim da bo čas, da grem za stalno  v tujino. Sem spoznal par novih prijateljev tako, da bom videl, po vsej verjetnosti do konca leta bom se preselil, če nebo kakšne spremembe. Delam po 50 ur na teden tako, da je za vikend včasi čas ali spet je corona in so vse povsod omejitve.

Odgovor na objavo uporabnika
gr8 one, 27.08.2021 ob 22:08

V bistvo se vračam v Slovenijo na obisk  druzine (mama, sestri, brat) in po pošto. Delam 3-4 leta tako. Mislim da bo čas, da grem za stalno  v tujino. Sem spoznal par novih prijateljev tako, da bom videl, po vsej verjetnosti do konca leta bom se preselil, če nebo kakšne spremembe. Delam po 50 ur na teden tako, da je za vikend včasi čas ali spet je corona in so vse povsod omejitve.

Pametna odločitev. Na obiske še vedno lahko hodiš, ampak moraš pa imeti nekje dom. In svoje socialno življenje. Vso srečo.

Lahko malo moške (očete) povprašaš – ker veliko jih ima samske ćerke doma in imaju interes da jih spraviju u promet. Ker bi radi imeli vnuke in da ne bodo ostale suhe veje pa u sramotu familiji.

Seveda pa boš takšno moral poročiti ker noben foter ti ne bo ćerke predstavil samo zato da bi ji ti malo u hlačke lezel. Ampak itak praviš – da bi ti to resno.

Vukašin, 27.08.2021 ob 22:56

Lahko malo moške (očete) povprašaš – ker veliko jih ima samske ćerke doma in imaju interes da jih spraviju u promet. Ker bi radi imeli vnuke in da ne bodo ostale suhe veje pa u sramotu familiji.

Seveda pa boš takšno moral poročiti ker noben foter ti ne bo ćerke predstavil samo zato da bi ji ti malo u hlačke lezel. Ampak itak praviš – da bi ti to resno.

Poba,

si pravi popotnik v času. Daj povej iz katerega obdobja si se vzel. Mogoče srednji vek? Oče hčeri rihta moža? 21. stoletje in to v Evropi?

Znanost, tabletka, največji izum v zgodovini, je ženskam dala moč odločanja o lastni usodi in jih posledično osvobodila. Nobena vlada, nobena institucija, nihče ni naredil toliko kot tista majhna tabletka. Je pa res, da zgodovinskega trenutka niso v polnosti izkoristile, premešale patriarhalno usmerjen moški svet in začrtale smernice matriarhatu.

Prav hecno je, da se najdete taki, iz katerih še kar seva mačizem in ste polni idej o zgražanju nad, kot jim pravite, suhimi vejami. Resno, taki, kot si ti, bi res rabili seks in to takega pri katerem ste v okovih, vso kontrolo, vso moč nad vami, pa ima v rokah, v usnje oblečena domina z bičem v rokah. Pa da vidimo, če bi potem še tako opletali z jezikom. No nikoli ne veš, morda pa take mačiste ravno to vzburja?

donporleone, 27.08.2021 ob 23:00

Poba,

si pravi popotnik v času. Daj povej iz katerega obdobja si se vzel. Mogoče srednji vek? Oče hčeri rihta moža? 21. stoletje in to v Evropi?

Znanost, tabletka, največji izum v zgodovini, je ženskam dala moč odločanja o lastni usodi in jih posledično osvobodila. Nobena vlada, nobena institucija, nihče ni naredil toliko kot tista majhna tabletka. Je pa res, da zgodovinskega trenutka niso v polnosti izkoristile, premešale patriarhalno usmerjen moški svet in začrtale smernice matriarhatu.

Prav hecno je, da se najdete taki, iz katerih še kar seva mačizem in ste polni idej o zgražanju nad, kot jim pravite, suhimi vejami. Resno, taki, kot si ti, bi res rabili seks in to takega pri katerem ste v okovih, vso kontrolo, vso moč nad vami, pa ima v rokah, v usnje oblečena domina z bičem v rokah. Pa da vidimo, če bi potem še tako opletali z jezikom. No nikoli ne veš, morda pa take mačiste ravno to vzburja?

o kakem matriarhatu ti bluziš lol? Kot prvo nič ni narobe, seveda logično mislim da je to jasno 99 % moškim da pač ženska si zasluži enake pravice kot moški. Ampak torej ti bi patriarhat zamenjal z matriarhatom? Če si ženska ok recimo da te razumem, če si moški je pa to patetično in pomilovanja vredno. Ker kot prvo ta tvoj famozni patriarhat ne obstaja ok? to je ena teorija zarote torej v stvari gre tko feministke vidijo moške ki so na položajih in majo privilegije in potem deduktivno sklepajo torej najbogatejši, ljudje na položajih so večinoma beli moški torej to pomeni da so VSI moški bogati in priviligirani. No pa ti povem nekaj 80 % brezdomcev je moških, torej tu se podre vsa nakladanja o nekem famoznem patriarhatu lol, potem zdaj o debati o afganistanu je vsem zahodnim liberalcem bolj ali manj vseeno da bodo morali mladi dečki delati za talibane in biti tudi otroški vojaki pa še in še je tega… Se strinjam da se marskateri ženski godi krivica ampak to ni noben bajeslovni patriarhat, ker za vsako žensko ki se ji godi krivica boš našel tudi moškega nižjega ali srednjega sloja ki se mu godi enako. Zdej če pa misliš da bi bil matriarhat boljši si pa res v iluziji…. Za ljudi nižjega in srednjega sloja se ne bi spremenilo čisto nič, edino elitne pozicije bi zasedle ženske in onemogočile napredek moškim nižjega in srednjega sloja prav tako pa bi jim dol viselo za pravice žensk ki so revnejše in niso del njihovih krogov lol….

Kar se pa tiče domin in ne vem okov in ne vem kakega seksa ki si ga omenil/a je pa ironično to prevladajoča fantazija moških, večina žensk je če se igrajo kake igrice raje podrejenih v postelji in jim so moški subi povečini turn off in patetični. Tako da ja drgač si mu dal super repliko ampak ta o matriarhatu, bajeslovnem patriarhatu in dominah je bla pa posmeha vredna. pa lepo bodi

Donporleone,

izgubil si smisel za normalnost in spodobnost. Tista tabletka ženske samo zastruplja – tako telesno kot u moralnem smislu.

Vsak normalni foter nima nič proti če njegova ćerka spozna resnega in poštenega fanta. In normalno je da si želi da se njegov rod nadaljuje. In ne da je njegova ćerka neki nesrećni ženski ostanek.

Dosti boljše je da ji magari roditelji predstavijo kakšnega potencialnega kandidata – ki je spodoben pa situiran in ima poštene namene – kot pa da se dobiva z nekimi instagram pozerji. Ki si u resnici samo prazniju jaja in jo potem pustijo. In vedno znova razoćarana joka doma.

Zato pa je za vsaku žensku pomembno da se poroči ko je še mlada in lepa pa še ne začenja da smrdi ter da ima otroke. Vse ostalo je za žensku nesreća!

Hahahah

Grenivka422, 28.08.2021 ob 00:06

Hahahah

Mišljeno je za donporleone :))

Vukašin, 27.08.2021 ob 23:28

Donporleone,

izgubil si smisel za normalnost in spodobnost. Tista tabletka ženske samo zastruplja – tako telesno kot u moralnem smislu.

Vsak normalni foter nima nič proti če njegova ćerka spozna resnega in poštenega fanta. In normalno je da si želi da se njegov rod nadaljuje. In ne da je njegova ćerka neki nesrećni ženski ostanek.

Dosti boljše je da ji magari roditelji predstavijo kakšnega potencialnega kandidata – ki je spodoben pa situiran in ima poštene namene – kot pa da se dobiva z nekimi instagram pozerji. Ki si u resnici samo prazniju jaja in jo potem pustijo. In vedno znova razoćarana joka doma.

Zato pa je za vsaku žensku pomembno da se poroči ko je še mlada in lepa pa še ne začenja da smrdi ter da ima otroke. Vse ostalo je za žensku nesreća!

Razumen, kako svet deluje. Mislim da je vsakemu jasno, ki ima nekaj izkušen v zivljenju, da svet ni pravičen. Večina zensk v sedanjem času počne, kaj zeli, kar pa če si v resni zvezi več ne gre. Svet se je zadnjih 10-13 let drastično spremenil v smislu socialnega zivljenja (razne spletne platforme). Če pogledaš samo statistike je razvidno manj porok, več ločitev, več mam samohranilk, zguba nedolznosti pri zenskah po letih (stalno mlajše),pri moških pa stalno večja, vedno več samskih moških, zakoni po drzavah za moške strozji (dvojni standard), se pravi do te mere je šlo po določenih drzavah, da moški sploh več nesme svojega mnenja povedat pa ga zenska ze ponizuje. Medtem zelijo feminiske itd. vedno več pravic  višje pozicije, v politiki, firmah itd. A vsak, ki dela ve da tisti, ki so na vrhu ponavadi delajo po 70-80 ur na teden po več desetletij, kaj pa še nisem slišel nobene zenske da ma tako motivacijo. Govori se o enakopravnosti a ciljajo le na visoke pozicije, medtem ko teška dela opravlja min 95% moških. Moj moto je imej respekt do ljudi, ki imajo respekt do tebe.

Glede tega, da ti foter predstavi hčerko ne vidim tezave, a menim da bi bolje bilo, da se vsede za mizo in ji razlozi, kaj mora imet moški s katerim bo srečna do konca zivljenja in potem sama izbere pravega. Seveda bi ji moral tudi razlozit, kaj moški pričakuje od nje, da bosta oba srečna. Ampak, ker se to ne zgodi v večina primerih, oziroma ne poslušajo očeta počnejo kar zelijo. Zelijo pa !bad boy!, ker prijaznih moški so za njo nezaminivi, potem pa so razočarene, ko opravi svojo in gre do druge itd. Predstavljat si je potrebno to, kot da imaš 10 avtov, 9 je enakih en pa je drugačen, katerega bi peljal. Hočen povedat, da imajo izbiro. Seveda pa ji pri 30-40 leta začne biti biološka ura, in potem bi na enkrat vsaka rada imela resno zvezo in otroka, medtem ko je pred tem  delala kar je zelela z izbirami. Ponavadi se to konča, z mamo samohranilko ali zenska, ki je nesrečna sama in so zmeraj moški krivi za to.

Osebno se mi je zgodilo to 2 krat, da mi je foter predsavil hčerko ali je bilo preveč rdečih točk.

Čeprav poznam te zadeve do neke mere, še vedno dam osebi moznost, da jo spoznam. Je pa res starejša je manše so moznosti, da bo imela te vrednote.

Kako boš iskal Slovenko, če te še tu ni? Pa, a to se sam s sabo pogovarjaš ahahahah

lulz, 27.08.2021 ob 23:17

o kakem matriarhatu ti bluziš lol? Kot prvo nič ni narobe, seveda logično mislim da je to jasno 99 % moškim da pač ženska si zasluži enake pravice kot moški. Ampak torej ti bi patriarhat zamenjal z matriarhatom? Če si ženska ok recimo da te razumem, če si moški je pa to patetično in pomilovanja vredno. Ker kot prvo ta tvoj famozni patriarhat ne obstaja ok? to je ena teorija zarote torej v stvari gre tko feministke vidijo moške ki so na položajih in majo privilegije in potem deduktivno sklepajo torej najbogatejši, ljudje na položajih so večinoma beli moški torej to pomeni da so VSI moški bogati in priviligirani. No pa ti povem nekaj 80 % brezdomcev je moških, torej tu se podre vsa nakladanja o nekem famoznem patriarhatu lol, potem zdaj o debati o afganistanu je vsem zahodnim liberalcem bolj ali manj vseeno da bodo morali mladi dečki delati za talibane in biti tudi otroški vojaki pa še in še je tega… Se strinjam da se marskateri ženski godi krivica ampak to ni noben bajeslovni patriarhat, ker za vsako žensko ki se ji godi krivica boš našel tudi moškega nižjega ali srednjega sloja ki se mu godi enako. Zdej če pa misliš da bi bil matriarhat boljši si pa res v iluziji…. Za ljudi nižjega in srednjega sloja se ne bi spremenilo čisto nič, edino elitne pozicije bi zasedle ženske in onemogočile napredek moškim nižjega in srednjega sloja prav tako pa bi jim dol viselo za pravice žensk ki so revnejše in niso del njihovih krogov lol….

Kar se pa tiče domin in ne vem okov in ne vem kakega seksa ki si ga omenil/a je pa ironično to prevladajoča fantazija moških, večina žensk je če se igrajo kake igrice raje podrejenih v postelji in jim so moški subi povečini turn off in patetični. Tako da ja drgač si mu dal super repliko ampak ta o matriarhatu, bajeslovnem patriarhatu in dominah je bla pa posmeha vredna. pa lepo bodi

Kakorkoli obračaš, dejstvo je, da je iznajdba tiste majhne tabletke, ženskam dala zgodovinsko možnost, da se popolnoma osvobodijo in obrnejo ta svet v matriarhat. Ampak znova, ker prvič očitno ni šlo razumeti, gre za trenutek, krajše obdobje, prejšnjega stoletja, da ne bo pomote. Vprašanje pa je, kaj recimo bo naslednji tako močan (r)evolucijski element kot je bila tableta, kdo bi vedel? ?

Glede patriarhata, ki ga z današnjim časom v zgornjem odgovoru sploh nisem povezal, pa je jasno, da obstaja ogromno tehtnih argumentov, da je skozi določena obdobja tekom zgodovine obstajal.

Sicer pa, ko si že izval z današnjim časom. Dejstvo je, da se ženske dandanes prebijajo vse višje tako v poslovnih, kot tudi družbenih in političnih krogih. Pred seboj je moč opaziti zanimiv družbeno-socialni pojav, ko nas v svetu ženske prehitevajo na precej področjih. So bolj izobražene, potrpežljive, inteligentnejše, nemalokrat odločnejše, bolj razgledane… Na vprašanje, kam to evolucijsko vodi, pa naj si odgovori kar vsak sam.

kjer živiš, 27.08.2021 ob 21:19

Išči raje tam kjer delaš ker očitno več časa tam preživiš. Kaj je razlog da se vračaš za par dni v slovenijo? Na obisk ali…? Kako to da pač tam ne živiš?

In mi Slovenci naj izumremo??? Upam, da glede na to, da ga nagovarjaš naj punco najde v tujini vsaj nisi proti temu da v Slovenijo sprejmemo svežo kri z Afganistanskimi imigranti, ker zahodnjaki ne čakajo ravno v vrsti da bi se preselili v Slovenijo!!!!!!!!!!!!!!!

kokoši, 28.08.2021 ob 01:53

In mi Slovenci naj izumremo??? Upam, da glede na to, da ga nagovarjaš naj punco najde v tujini vsaj nisi proti temu da v Slovenijo sprejmemo svežo kri z Afganistanskimi imigranti, ker zahodnjaki ne čakajo ravno v vrsti da bi se preselili v Slovenijo!!!!!!!!!!!!!!!

Kako da ne, kaj pa Dominikanke in podobne latino dame? Sicer pa so vzhodno tudi Ukrajinke, Rusinje, Belorusinje, Tajke,…

donporleone, 28.08.2021 ob 01:41

Kakorkoli obračaš, dejstvo je, da je iznajdba tiste majhne tabletke, ženskam dala zgodovinsko možnost, da se popolnoma osvobodijo in obrnejo ta svet v matriarhat. Ampak znova, ker prvič očitno ni šlo razumeti, gre za trenutek, krajše obdobje, prejšnjega stoletja, da ne bo pomote. Vprašanje pa je, kaj recimo bo naslednji tako močan (r)evolucijski element kot je bila tableta, kdo bi vedel? ?

Glede patriarhata, ki ga z današnjim časom v zgornjem odgovoru sploh nisem povezal, pa je jasno, da obstaja ogromno tehtnih argumentov, da je skozi določena obdobja tekom zgodovine obstajal.

Sicer pa, ko si že izval z današnjim časom. Dejstvo je, da se ženske dandanes prebijajo vse višje tako v poslovnih, kot tudi družbenih in političnih krogih. Pred seboj je moč opaziti zanimiv družbeno-socialni pojav, ko nas v svetu ženske prehitevajo na precej področjih. So bolj izobražene, potrpežljive, inteligentnejše, nemalokrat odločnejše, bolj razgledane… Na vprašanje, kam to evolucijsko vodi, pa naj si odgovori kar vsak sam.

človek ti idealiziraš ženske zgolj zato ker so ženske lol. pa ne bluzi mi o matriarhatu in ne vem oh in sploh o ženskah. Morda so prehitele tebe in so bolj izobražene, razgledane od tebe. No jaz pa sem že od osnovne šole veliko dal na izobrazbo se konstantno izobražujem, berem ni da ni in me ne boš ti v nič dajal ker pač nimam luknje med nogami…. Sploh pa je tako pisanje ekstra demoralizirajoče za mlajše fante, ki se jim konstantno tupi v glavo kako glupi so in kako so punce oh in sploh. Dejstvo pa je da brez moških ki so si upali stremet k boljšem svetu bi še danes živeli v jamah… Tak da če ti misliš da so ženske tok oh in sploh superiorne, govori to zase torej: ženske so boljše, bolj razgledane od MENE, ne meči pa v svojo patetičnost cel moški rod.

lulz, 28.08.2021 ob 11:34

človek ti idealiziraš ženske zgolj zato ker so ženske lol. pa ne bluzi mi o matriarhatu in ne vem oh in sploh o ženskah. Morda so prehitele tebe in so bolj izobražene, razgledane od tebe. No jaz pa sem že od osnovne šole veliko dal na izobrazbo se konstantno izobražujem, berem ni da ni in me ne boš ti v nič dajal ker pač nimam luknje med nogami…. Sploh pa je tako pisanje ekstra demoralizirajoče za mlajše fante, ki se jim konstantno tupi v glavo kako glupi so in kako so punce oh in sploh. Dejstvo pa je da brez moških ki so si upali stremet k boljšem svetu bi še danes živeli v jamah… Tak da če ti misliš da so ženske tok oh in sploh superiorne, govori to zase torej: ženske so boljše, bolj razgledane od MENE, ne meči pa v svojo patetičnost cel moški rod.

????????????

No, od kje ti pa to, da idealiziram ženske, četudi sem njihov nepoboljšljivi ljubitelj?

????????????

Govora je bilo le o socialno-družbenem pojavu, ki zadnje čase meša štrene v svetu, moškem svetu, da ne bo pomote, ki pa ga zopet na treh vogalih podpirajo ženske in še četrti bi se potopil brez njihove spodbude, naj vsaj za tega malo poskrbimo… Glej morda si ti že poln znanj in ambicij in brez skrbi, da nisi edini, ampak vseeno, ko pogledaš splošno sliko opaziš, da vedno več žensk zaseda strateško pomembne pozicije v politiki in gospodarstvu. Obračaj kot želiš, a tovrstna razmerja gredo zadnje čase precej bolj v prid ženskam kot recimo pred nekaj desetletji, kaj šele stoletji. Demoralizirajoče pa so te stvari predvsem za moške šovinistične buče, ki jim ne gre v glavo, da so ti časi mimo.

in kaj si delal zadnjih 13 let? vlak je šel mimo. tudi ženske se lahko vprašajo katere rdeče točke so pri tebi, da si še vedno samski.

pa pri 33 je primerno, da iščeš partnerko, žensko. mal prestaro za “punco”.

vprashaj, 28.08.2021 ob 16:13

pa pri 33 je primerno, da iščeš partnerko, žensko. mal prestaro za “punco”.

Mislim seveda na začetku punca potem pa partnerko kar, če si prebral/a cel posast bi to ugotovil/a. Piše punca za dalšo zvezo. Na začetku je punca in po nekaj času partnerka. Ne razumen tvojega komentarja, da sem za punce prestar, ker definicija punca-dekle (girlfriend), ni starosno omejena. Prav tako namena, da na vprašanje odgovarjaš z vprašanjem. Prav tako na prvi post. Vprašanje na vprašanje. Kaj sem delal zadnjih 13 let: dokončal študij, različne teške preizkušnje v druzini, slabe sluzbe, ter vse preostalo ze piše v prejšnih postih. Spoznal sem nove ljudi in obdrzal stik z ljudmi, ki mi zelijo dobro.

Lepo od avtorja. Drži se svojih načel. Veliko samskih poštenih, iskrenih išče sorodno dušo. Ne obupaj prehitro kdor išče ta najde…

Sem tvojih let leto ali dve manj, če imaš željo se lahko spoznava, cenim vrednote.

lahko se spoznava, 01.09.2021 ob 12:12

Sem tvojih let leto ali dve manj, če imaš željo se lahko spoznava, cenim vrednote.

Piši mi  na email(gr8oneaura@gmail.com). In boma videla 😉

Sem 55 letnik in ze vse zivljenje igram loto. Pa naj povem, da do danes se nisem zadel glavnega dobitka. Pravijo, da upanje umre zadnje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close