Kako to, da ste se slovenci tako uprašičili
odebeljenje slovencev, 27.08.2021 ob 17:02
Gledam na naši obali, v LJ po ulicah, v postojnski jami, Bledu, kamorkol pridem v SLO (pa dobro ločim Slovence od tujcev). Zelo zelo smo se umastili kot narod. Res vsak drugi ima vamp ali pa bedra kot pršut.
Pa kaj to žrete za ene svinjarije med letom doma skrivaj? Majonezo direkt v usta al kaj?
Prav grdo napisano.Uprašičili.Bedak.
Žalostna714, 27.08.2021 ob 19:56
Moja otroka tudi, na žalost. Poskušam na vse načine ju spravit na normalno težo pa sem zdaj jaz ta grda, ker jima hočem dobro 🙁
Ja, vse je treba pojest s krožnika, ker ne bomo stran hrane metali! Pa ko je otrok že sit, ga na silo filat: še eno žličko za mamico, še eno eno za očija … dokler vsega ven ne bruhne. In potem bi s temi navadami prenažiranja imeli radi manekene.
Je treba zalogo naredit za jesen. Ker bomo zaradi PCT hodili zelo redko v trgovino, jo bomo pa porabljali. ??
Mal heca mora bit. Zdaj pa resno – večina ljudi ki se prenajeda se zaradi psihičnih težav. To je ventil. Drugače je znan ventil tudi alkohol. Kako smo Slovenci s tem je tudi znano.
Je pa žalostno da v naših zdravstvenih krogih vidijo le COVID, za ostalo so pa slepi. Politika pa je itak preveč zaslepljena s svoji močjo.
Se strinjam da slovenci tudi smrdijo. Pravi prasci so Slovenci, naprimer da bi dokler je bil še čas v drržavo spustili čim več lepih srbov in bosancev, ki bi nam dali dobre gene so se bedaki parili med sabo in bili nestrpni do južnakov. In sanjali da bi raje imeli tu slab genetski materjal od zahodnjakov kot so naprimer odvratni bledolični pegasti angleži(Mojca Mavec je rekla da bi tam genski materjal iskala). Zdaj pa za južnake nismo več dobri in grejo raje na zahod pa slovencem preostane samo še Afganistance v državo sprejeti. A tega nočejo.
Pa naj ostanejo smrdeče zamaščene svinje in ameriške kur.be, ki jejo svinjarijo v McDonaldsu.
Forum je zaprt za komentiranje.