Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kvalitetna krtača za lase

Kvalitetna krtača za lase

Kje naj kupim kvalitetno krtačo za lase? Sem gledala v Mullerju pa so vse neke plastične in ne vem, ali bi mi ustrezale. Probat seveda ne moreš. A so dobre razne lesene pa tiste z naravnim ščetinami? A to sploh razčeše goste lase?

Jaz jo uporabljam samo za sramne dlake. Pa še to bolj malo, ker so ponavadi obrite.

Imam goste lepe lase in v Dm in Mulerju imajo tiste lesene svetlo rjave krtače, z drobnimi trsi, na koncu imajo bele pike. Zelo so dobre in ne elektrijo las.

Ne ščetine nikakor.

Odvisno kakšen tip las imaš in kaj želiš od krtače. Niso pa več investicija za vnuke. Jaz osebno imam rada mehkejše navadne (ker se mi zelo vozlajo in trgajo). Na laseh ne moreš probati, s prati pa načeloma lahko.

Če imaš goste trde lase, je trša navadna mogoče boljša. Kar se “znanosti” tiče

https://www.healthline.com/health/hair-brush-types#Do-different-hair-brushes-make-a-difference?

Mogoče tole pomaga. Jaz sem bolj mačehovska do svojih las 🙂

Lp

Imam ponaredek Tangle Teezer ze precej let in sem zadovoljna z njo, moje dolge, goste in skodrane lase lepo razcese, ne cuka in predvsem se z lahkoto cisti.

Vse ostale krtace, kar sem jih probala, sem hitro vrgla v smeti, ker se jih ni dalo spucat ali pa je bilo ciscenje cela znanost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close