Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menda bo velik okoljskih migrantov – kam bi vi emigrirali?

Menda bo velik okoljskih migrantov – kam bi vi emigrirali?

ravno sem prebrala, da ocenjujejo, da bodo zarad podnebih sprememb moral ljudje emigrirat in da ponekod že emigrirajo. ocenjujejo, da med 25 miljonov in eno miljardo. men se zdi ful. sm pa začela razmišljat, kam bi emigrirala. podnebje itak ne bo več važno, ker bo povsod kr neki zarad krize, ampak tko … hrana, kultura, navade … jst razmišljam o avstraliji alpa južni afriki, pomojm bi blo tam kar fino. moj mož bi na žalost rajš šel v ameriko, kjer mene že ne boste vidl. tko da je že dogovorjeno, ko bo treba emigrirat, se ločiva!

Ankamer. To je to.

Zdravo okolje, ali možnost preživetja, nek normalen standard? Glede na to, da je velika večina materialistov je odgovor znan. Ta zadeva je spet vsiljena s strani velikih, saj je znano, kdo so največji svetovni onesnaževalci.

če se ne bi dral tam tako množila.kot podgane.bi bilo več hrane ,vode.potem jih pa futramo in čolni so tu

Odgovor na objavo uporabnika
razmišljam o podnebju, 26.08.2021 ob 17:55

ravno sem prebrala, da ocenjujejo, da bodo zarad podnebih sprememb moral ljudje emigrirat in da ponekod že emigrirajo. ocenjujejo, da med 25 miljonov in eno miljardo. men se zdi ful. sm pa začela razmišljat, kam bi emigrirala. podnebje itak ne bo več važno, ker bo povsod kr neki zarad krize, ampak tko … hrana, kultura, navade … jst razmišljam o avstraliji alpa južni afriki, pomojm bi blo tam kar fino. moj mož bi na žalost rajš šel v ameriko, kjer mene že ne boste vidl. tko da je že dogovorjeno, ko bo treba emigrirat, se ločiva!

Nikamor.

Ta, ki v smislu ekološke migracije “razmišlja” o Avstraliji, pa ne ve ravno, s čim se razmišlja. In kaj sploh pomeni – razmišljat.

Desperadodajka, 26.08.2021 ob 19:54

Ta, ki v smislu ekološke migracije “razmišlja” o Avstraliji, pa ne ve ravno, s čim se razmišlja. In kaj sploh pomeni – razmišljat.

Čas za razmišljanje je že davno potekel.

Ja, potem te naj pa živalski nagoni vodijo skozi življenje še naprej.

Aljaska oz Kanada.

Desperadodajka, 26.08.2021 ob 20:08

Ja, potem te naj pa živalski nagoni vodijo skozi življenje še naprej.

Kar na tihem se sama pri sebi vprašaj, kdaj si naredila kaj proti svoji volji, kaj, kar ti ni pasalo za skupno dobro in mi na to odgovori, da si boljša od živali.

V brunejski sultanat.

That’s an easy one, 26.08.2021 ob 20:16

Kar na tihem se sama pri sebi vprašaj, kdaj si naredila kaj proti svoji volji, kaj, kar ti ni pasalo za skupno dobro in mi na to odgovori, da si boljša od živali.

Zmeden stavek. Poskusi še enkrat počasi.

Kdor razmišlja o Avstraliji, kot je že en napisal, res ne ve ničesar o okoljski problematiki. Če bo šlo za segrevanje, domnevam, da bi naši slovenski hribi še preživeli in bi šla kar tja, sicer pa v kakšno Švico. Če bo pa ledena doba, tudi upam, da bo obala preživela in bi spet šla kar tja ali pa v južno Italijo. Skratka, če bi se dalo, ne prav daleč.

rok-1, 26.08.2021 ob 20:08

Aljaska oz Kanada.

tudi jaz bi izbrala Kanado ali pa Aljasko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close