Novi normalni in teoretiki zarot
-misst-, 26.08.2021 ob 16:11
Darwin, I wish. Ampak žal so teroretiki zarot verjetno daleč od take sproščenosti. Ne vem al jih je res tolk ta covid dotolkel ali imajo nasploh kake težave,…eno par jih poznam. Sam še o tem govorijo in to sama negativa, jeza, problemi, jamranje… Uff…dost hujš kot tista maska na frisu.
Se strinjam, da je realnost drugačna, kot jo kaže slika.
V tem dogajanju tisti, ki opazijo, da nekaj hudo ne štima in da se pripravlja človeku neka navidezna in resnična kletka, kot živalim, ki so vzete iz divjine in naravnega okolja seveda ni vseeno. Ker mu ni vseeno, ker se zavzema za resnico in ker opazi laž,ki bi ga rada speljala na kriva pota je logična posledica, da se ga dotakne skrb. Nekaterim to povzroča veliko breme,saj vedo, da bi ob spoznanju,ki bi ga imeli tudi drugi lahko bilo drugače in skrb ne bi bila potrebna. Vsekakor pri vseh,kot se večkrat izrazim budnih sproščenost ni ravno vsakodnevnica pa čeprav bi bilo morda dobro, da je in prav, da je.
Za ene je navidezna kletka že to, da pri 40tih živijo pri starših doma. Tako, da ne posploševat. Grem v trgovino, si dam gor masko, nakupim, grem iz trgovine, dam dol masko. Simple. Srečam zagrizenega antimaskarja/anticepilca, pa samo nabija o neki represiji in fašizmu, o cepljenih in necepljenih. Ko grem z ostalimi ven, noben niti ne omeni več ničesar v vezi s covidom. Edino kdo reče, da ne more v trgovino, ker je pozabil masko. In potem pač kupi zanj nekdo drug. Ta mesec je bilo polno koncertov, ljudje brez mask nagneteni na kupu. Sem pa tja jo je kdo nosil. Noben ne dela drame iz tega.
navidezna kletka pa to, 26.08.2021 ob 16:31
Za ene je navidezna kletka že to, da pri 40tih živijo pri starših doma. Tako, da ne posploševat. Grem v trgovino, si dam gor masko, nakupim, grem iz trgovine, dam dol masko. Simple. Srečam zagrizenega antimaskarja/anticepilca, pa samo nabija o neki represiji in fašizmu, o cepljenih in necepljenih. Ko grem z ostalimi ven, noben niti ne omeni več ničesar v vezi s covidom. Edino kdo reče, da ne more v trgovino, ker je pozabil masko. In potem pač kupi zanj nekdo drug. Ta mesec je bilo polno koncertov, ljudje brez mask nagneteni na kupu. Sem pa tja jo je kdo nosil. Noben ne dela drame iz tega.
Take kot si ti bi z veseljem pričakal v prihodnosti, pa čeprav bi bil v govnu. Mene to navdaja z upanjem, da taki kot si ti ne bodo imel kam zviznt tko kot drugi ne.
Trenutno če bi nekdo kol vzel in tebe in mene začel garbat bi mene pol manj bolelo, ker bi videl, da ti dramtiziraš po batinah, ki jih dobivaš.
Kakšna debilnost. Sicer mi gre na smeh, ko berem te debilnosti, a je to vse skupaj bolj žalostno.
Če bi izvajali analne teste, bi debilno prav tako reklo, da pred trgovino da gate dol, da ji naredijo analni test in gre v trgovino.
Ob tem pa debilno pljuva po tistih, ki opozarjajo na nasilje in fašizem.
Forum je zaprt za komentiranje.