Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proti zakonito jemanje DNK (Biometrika)

Proti zakonito jemanje DNK (Biometrika)

bio2

bio2

bio1

( https://youtu.be/_16NZVsTQ5U?t=514 )

Zgoraj na povezavi Dr. Tomislav Terzin na nekaj opozarja v zvezi z DNK in testi.

Torej iz opisanega zakona je razvidno, da npr. če delodajalec ali kdo drug v privat sektorju želi uvesti testiranje mora pred tem dobiti pozitivno odločbo Informacijskega pooblaščenca.

Na 24 curcev pa

https://www.24ur.com/novice/korona/ali-lahko-delodajalec-od-zaposlenih-zahteva-pct-pogoj.html

Biometrija se uporablja za identifikacijo ti nesrečni zaostali pomilovanja vreden človeček.

Odgovor na objavo uporabnika
Nepismeni majmun, 27.08.2021 ob 21:31

Biometrija se uporablja za identifikacijo ti nesrečni zaostali pomilovanja vreden človeček.

A je možno da obstajajo takšni primerki kot si ti čisto zares?

Če ne bi pri živem opazil, ne bi verjel. Če bi mi kdo prej dejal, da kaj takega zblojenega obstaja kot si ti zblojeni zasledovalec in utrganec bi dejal, da je to največja teorija zarote.

Vse ima model razloženo v opisih, biometriko v oklepaju pri naslovu, pa kar strela kanone , da bi prikazal kako je brihten. Da bi se pa nizko psihotično bitje vprašalo , da so se DNK vzorci jemali npr. pri forenzičnih preiskavah osumljencem za težka kazniva dejanja ali na lastno pobudo in strinjanje s tem ne pa kar na hojladri, “kot se to počne sedaj kar povprek” vsakodnevno pri testih na covi… TO PA NE.

Za vse brihtneže že v naprej. Kje je ali bo vse vaš vzorec, ki vsebuje vašo DNK, ko in če ste se testirali?

Ste prepričani, da veste, če smatrate, da veste?

No z vašim prepričanjem,če je takšno, da mislite, da veste se ne strinjam in veste toliko, kot kaže številka nič za vas.

Razlika je namen, ti nepismeni kreten smotani ravnozemljaški. Piše ti majmun, v tem kar si nalimal, da se zakonodaja tiče ugotavljanja istovetnosti in ne kar tako ker si pljunek pustil na pločniku, debil smrdljivi nepismeni.

Da se skoraj, da nihče ne pogovarja, ne sprašuje v SLO o tem niti po forumih pa je porazno in kaže kakšno umsko mentaliteto ima ta narod v tej deželi. Izredno, izredno nizko.

Javljajo se le takšni omejeni umotvori, kot se javlja tisti zgoraj, ki sem mu že odblebetal svoje nazaj nekajkrat v tri “krasne”.

Nepismeni majmun, 27.08.2021 ob 22:28

Razlika je namen, ti nepismeni kreten smotani ravnozemljaški. Piše ti majmun, v tem kar si nalimal, da se zakonodaja tiče ugotavljanja istovetnosti in ne kar tako ker si pljunek pustil na pločniku, debil smrdljivi nepismeni.

Stari ti si tak omejenec, da niti tretjino tem v katerih kaj zapišem ali kaj navedem ne štekaš v njih poanto.

Odj. Al pa že prid, da poračunava drugač. Očitno nimaš lajfa nikakršnega in si obseden z mano, kot peder:ina psihopatska.

Darwin466, 27.08.2021 ob 22:31

Stari ti si tak omejenec, da niti tretjino tem v katerih kaj zapišem ali kaj navedem ne štekaš v njih poanto.

Odj. Al pa že prid, da poračunava drugač. Očitno nimaš lajfa nikakršnega in si obseden z mano, kot peder:ina psihopatska.

Ja, spet filozofirat treba ko se pokaže da si nepismen. Jaz sem omejenec, ker ti nepismeno bluziš. Kretenčino jedna glupa nepismena majmunska smet. To ti bom ponavljal v nedogled, dokler se ti ne zasidra v tikvo dejstvo da si debil.

Če si glup si glup, 27.08.2021 ob 22:34

Ja, spet filozofirat treba ko se pokaže da si nepismen. Jaz sem omejenec, ker ti nepismeno bluziš. Kretenčino jedna glupa nepismena majmunska smet. To ti bom ponavljal v nedogled, dokler se ti ne zasidra v tikvo dejstvo da si debil.

Ej sej če ti ne bi bil pokvarjeno govno ob vsej tvoji ludosti ti sploh neb zameru.

Ponovno minuta besed profesorja,ki opozori na “čudno” dogajanje.

( https://youtu.be/_16NZVsTQ5U?t=508 )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close