na videz mlajsa
Stara sem 21 let, na videz pa mi ljudje pravijo da zgledam 15, 16, maks 18. Če pozabim osebno, mi ne dajo pijače. Iz dneva v dan je bolj zoprno, ker dvomim, da katera koli ženska v moji starosti, nima želje, da bi jo smatrali za otroka.
Ali ima kdo kak nasvet, kaj naj spremenim na sebi, da bom videti starejša? Ker sem res cisto obupana in na robu ziucnega zloma…
Verjemi, da bi se bolj bunila, če bi te pri 21 ih klicali gospa. Največ naredi obleka – stil. Stran s strganimi kavbojkami, crop topi, otročjimi potiski, najstniškimi puloverji in tistimi grdimi teniskami. Tudi, če imaš obraz pač še zelo mladosten, boš v resni obleki oz. dobrem stilu v vsakem primeru izpadla polnoletna. Veliko naredi pa tudi obnašanje. Če se obnašaš kot hormonov polna najstnica, te bodo ljudje tudi obravnavali kot tako.
Bodi zadovoljna taka kot si – nekoč boš stara 30, potem pa 40 in boš videti pomlajena. Ne želi si prehitro odrast, je čisto vseeno, ker te ne bodo jemali resno ne glede na to, da zgledaš starejšo.
Sicer si pa lahko kupiš očala brez dioptrije, če jih še nimaš. Frizura kratki lasje klasičen stil, uhan klasičen stil in oblačila klasičen stil bolj podoben mami
racka786, 26.08.2021 ob 00:03
Stara sem 21 let, na videz pa mi ljudje pravijo da zgledam 15, 16, maks 18. Če pozabim osebno, mi ne dajo pijače. Iz dneva v dan je bolj zoprno, ker dvomim, da katera koli ženska v moji starosti, nima želje, da bi jo smatrali za otroka.
Ali ima kdo kak nasvet, kaj naj spremenim na sebi, da bom videti starejša? Ker sem res cisto obupana in na robu ziucnega zloma…
Forum je zaprt za komentiranje.