Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Model se je cepil kar 6x

Model se je cepil kar 6x

A ste videl modela, ki se je cepil že 6x in to pri nas. Baje je brezdomec računal 50 evrov na dozo, v zameno za potrdilo o cepljenju. Ta  sigurno ne bo zbolel za korono. Me pa zanima kakšne je to kontrola, da je brezdomec kar tako mimo prišel. Tako dejanje bi bilo potrebno javno obsoditi, ne pa da nikjer tudi novice o tem ni.

Zgleda, da ni kontrole. Jaz sem vprašal mamo, ki se je cepila. Sama je ponujala osebno izkaznico in so ji rekli ni potrebno samo zdravstveno.

Odgovor na objavo uporabnika
Kamal, 25.08.2021 ob 20:36

Zgleda, da ni kontrole. Jaz sem vprašal mamo, ki se je cepila. Sama je ponujala osebno izkaznico in so ji rekli ni potrebno samo zdravstveno.

Tudi če bi dala tvojo, bi očitno sprejeli in spregledali.

To se ne bi smelo zgoditi. To je zloraba sistema. Ubogi človek, kaj vse je naredil za denar. Če bi v državi vladala blaginja ne bi ljudje prodajali svojega zdravja.

V ZD Ljubljana so začeli preverjati tudi OI.

Senza736, 25.08.2021 ob 21:21

V ZD Ljubljana so začeli preverjati tudi OI.

Kva? Olimpijske igre so začel preverjat hm…

Ja, samo zdravstveno ti poskenirajo, cepi se pa lahko kdorkoli.:)

Da človeku sploh pade na pamet, da nekomu plača, da pridobi lažno potrdilo. Brezdomcu je vseeno glede cepiva, denar pa seveda pride prav. Ampak tisti, ki so mu plačali za potrdilo, te pa bi bilo treba s koprivami po goli riti namlatiti.

Žalostno vse skupaj

fujbarabe, 25.08.2021 ob 21:27

Da človeku sploh pade na pamet, da nekomu plača, da pridobi lažno potrdilo. Brezdomcu je vseeno glede cepiva, denar pa seveda pride prav. Ampak tisti, ki so mu plačali za potrdilo, te pa bi bilo treba s koprivami po goli riti namlatiti.

Koprive so zdravilne. Mogoče so jih pa že naklofal z njimi po riti in so zdravi in zato potrebujejo samo še potrdilo. Ker prej je bilo dovolj, da si zdrav, zdej si pa zdrav samo če imaš potrdilo.

Tako, da če bi to pravilo o zdravju in potrdilu veljalo bi bilo dovolj le dobiti potrdilo za vse bolne da so zdravi in glej ga zlomka VSI SO OZDRAVELI.

Meni se zdi to občudovanja vredno, da se en gospod tako žrtvuje za gospoda Janeza Janšo in za našo odlično vlado ter pomaga dvigovati statistiko cepljenja. Če bi vsi državljani bili vestni, bi porabili vseh 6 milijonov doz cepiv, ki jih je naročil naš rešitelj, gospod Janez Janša, še Astro Zeneco. Bomo razmislili, da gospoda nominiramo za srebrni Grimsov red za zasluge pri ljubezni do osamosvojiteljske domovine.

Razumem, da placas, da se cimprej cepis.   Tega,  pa ne razumem.

Kaj vse mora človek storiti za preživetje. Takih nonsensov bo vedno več, ker bo vedno več tudi bede. Kmalu se bo tudi v naši državi prodajalo lastne ledvice.

Samo stevilke veljajo. Ce bi bili v normalnem svetu se kaj takega ne bi moglo zgodit ker bi poleg zdravstvene vsak dal tudi osebno. Saj ze nacin talanja cepiva (cepivo vozijo v kombijih , se za prevazanje sladoleda veljajo stozja pravila) sam po sebi ni pravi, to ti marsikaj lahko pove.

Mogoče bo zdej dobil še kak dober deal pri kakih plačljivih raziskavah o učinkovitosti, stranskih učinkih…ipd.

Cepilec, 25.08.2021 ob 20:22

A ste videl modela, ki se je cepil že 6x in to pri nas. Baje je brezdomec računal 50 evrov na dozo, v zameno za potrdilo o cepljenju. Ta  sigurno ne bo zbolel za korono. Me pa zanima kakšne je to kontrola, da je brezdomec kar tako mimo prišel. Tako dejanje bi bilo potrebno javno obsoditi, ne pa da nikjer tudi novice o tem ni.

Problem je, da se veliko ljudi ne želi cepiti, nabavljena cepiva imajo omejen rok trajanja, zato jih je treba pravočasno porabiti, ker sicer jih po pretečenem roku ne more nihče uporabiti. Torej ni nič narobe, da se je nekdo 6krat cepil, to tudi dokazuje, da cepiva niso nevarna kot nekateri opozarjajo. Načeloma je zadeva nesmiselna, tisti, ki se niso cepili, so največ škode naredili sebi.

Baje? Kako je dobil potrdilo, ki ga je potem prodajal? Verjetno se potrdilo glasi na kakšno ime?

V tej državi je itak vse na glavo. Me zanima, če bo kdo odgovarjal za to kar se je zgodilo. Upam, da ne bo edini, ki bo nasrkal, brezdomec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close