Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zamujanje menstruacije

Zamujanje menstruacije

Menstruacija mi zamuja že dobrih 10 dni. Še nikoli, odkar jo imam, mi ni zamujala – razen ob nosečnostih.

Nisem noseča, v menopavzi (vsaj mislim) tudi ne (stara sem 44 let). Ali naj grem h ginekologu ali naj še malo počakam?

si mogoče cepljena? kar nekaj žensk, katere so se cepile za covid imajo porušen hormonski sistem

Počakaj. Meni se je tako začelo dogajat tik pred štiridesetem. Če nisi noseča, počakaj in če je 2 mesece ne bo, obišči ginekologa.

men so se po cepeljenju zacele tudi neke cudne sicer zelo blage vmesne krvavitve pojavljat.  in res je ves cikl postal zmesan.

naredi najprej test nosečnosti, potem pa h ginekologu

Fukas s vsemi in sedaj se niti ne spomnis vec! Kurba!

Soremljaj ene pol lera. Lahko da prehajaš v predmetno.

Najprej test nosečnosti. Če je neg. kar lepo čiči pa čaki, ni to neko urgentno stanje. Lahko je začetek mene, cista, zmešani hormoni… Gin. pokličeš če M ni 3 mesece, ni nobenega razloga, da bi ga prej.

A si slučajno na kakšni dieti?

menstra lahko zamuja zaradi različnih razlogov – si se zredila, ali shujšala, si pod stresom, premalo spiš, si preveč ali premalo aktivna – skratka veliko je razlogov. Če je nimaš več kot 2 meseca, pojdi h ginekologu, sicer počakaj.

ČE si premalo aktivna, pa pojdi na kolo, pomaga. Če si rpeveč aktivna, se ustavi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close