Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko vnaprej dobite plan kdaj delate?

Koliko vnaprej dobite plan kdaj delate?

Tisti, ki imate tak mešan urnik dela. Enkrat ste v ponedeljek fraj, drugič v četrtek… koliko vnaprej dobite plan?

Jaz sem danes komaj izprosila plan za naslednji teden. Prosila sem za september, dobila pa samo za drug teden.

Se je že zgodilo, da v ponedeljek še nisem imela plana za tekoči teden.

Zadnji teden v mesecu, za cel naslednji mesec.

Je pa precej odvisno, kje delaš. V kakšnih varnostnih službah si radi privoščijo, da niti za naslednji teden ne veš, kako delaš.

Jaz vedno tako prosim za plane dela. Grozno. Privat življenju na psu, ker nikoli ne vem kdaj bom imela prosto. Pa še, ko končno dobim plan, dela. So notri trije dnevi prosto. Se veselim. Ker to je pa res luksuz, da imam ponedeljek-sreda prosto. Pa prileti nov befel: v torek v službo.

Ali pa imam jutri prosto planirano pa reče, juti pridi v službo.

Za kozlat.

Danes sem dobila plan za naslednji teden. Imam prosto v ponedeljek. Čez eno uro, da naj pridem v ponedeljek samo na en krajši sestanek. Za kozlat. Kot, da nimam kaj drugega početi kot, da grem na prosti dan v službo na pogovor s šefom.

Take šefe prenašat je še huje kot imeti desca doma. Takole pometajo z vami in vas komandirajo še na proste dneve, ve si pa domišljate, kako svobodne in neodvisne ste, ker ste ločene.

Težko bi bila ločena, ker za ločitev se moraš prvo poročiti.

Saj si poročena s službo.

Kaj imate vsi vnaprej določene delovnike? Pri nas je to čista beda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close