Povejte, moški in ženske, kakšne ustnice so vam všeč na ženski in moškem?
sekssi, 24.08.2021 ob 03:36
So vam moškim všeč polne, tanke ali mogoče nežne ustnice? Je važno ali so polne, bolj mesnate ali tanjše?
Kaj pa ženske? Imate rade, da ima tip cel komad ustnic, tanke ali nekaj vmes?
Same ušesa so me oziroma pardon oči. Haha
Tanke do normalne. Polnih ne maram. Imam pa rad polne boke (ne rit, ampak boke < >
Meni so mi vsec njene ustnice. Zeloo.
kaj je tukej za filozofirat, naravno polne ustnice so zakon, proti ozkim ustnicam. Zdej ima kar nekaj žensk neki popravljene ustnice, kar ni v redu, sej se s tako še zalizat ne moreš konkretno, lahko kaj poči… Ampak, ko ti ženska prijavi kakšno takšno, da te odbije tega več te ustnice ne morejo popravit, pa tud, če so najbolj sočne na svetu, preprosto zato, ker ti več v nobenem pogledu ta ženska ni ok. Drugače pa, sex je vrhunski takrat, ko se cedi zgoraj in spodaj, takrat sta dva kot v transu priklopljena en v drugega.
Za moške odg., ker sm gej.
Če bi vzel primere od tistih ki imajo res prepolne ustnice ali pretenke, bi jih jih več dobro zgledalo s pretankimi. Vmes jih ima največ ljudi in tudi najboljše zgledajo. Se pa najdejo tipi s polnimi ustnicami(ki pa niso prepolne), torej so nad povprečjem polne a ne pretirano in so te njihove ustnice ravno njihov adut, so lepe oblike, čutne in se lepo podajo k obrazu.
ho ha ha ho ho, 24.08.2021 ob 12:48
Ta forum je res biser resnice. Vedno lahko v komentarjih, česa uporabniki nimajo 😉 Tukaj gor sem že prebrala, kako uporabniki zagovarjajo majhne moške, majhne ženske, debele, z ozkimi ustnicami.. ho ho ho
Ti se kar tolaži, v bistvu pa tudi v realnem življenju ugotavljaš, da si falila z lepotnimi popravki
Če smo iskreni glede ustnic samce najbolj odbija avenija nojev, ki pa je slovenija za enkrat (še) nima.
Sam drugače nimam nič proti lepotnim popravkom in menim, da so absolutno dobrodošli, razumem pa mejo med estetskim in… karkoli pač že.
Ponavadi mi bistveno prej kot ustnice, pri ženskah, v oči pade nos, pri čemer pa sem, najbrž ne edini, precej bolj pikolovski.
donporleone, 24.08.2021 ob 14:10
Če smo iskreni glede ustnic samce najbolj odbija avenija nojev, ki pa je slovenija za enkrat (še) nima.
Sam drugače nimam nič proti lepotnim popravkom in menim, da so absolutno dobrodošli, razumem pa mejo med estetskim in… karkoli pač že.
Ponavadi mi bistveno prej kot ustnice, pri ženskah, v oči pade nos, pri čemer pa sem, najbrž ne edini, precej bolj pikolovski.
Sicer ne vem, kakšen človek si ti (mogoče pa si vrhunski maneken nepopisne inteligence), mi je pa vedno zelo smešno videti ljudi, ki so blazno pikolovski glede tega, kako bi morali izgledati drugi, in blazno kritični glede tega, kako ko izgleda, sami pa največkrat niso nič posebnega. Mogoče so celo grdavši.
Anonimno 8239, 24.08.2021 ob 16:00
Sicer ne vem, kakšen človek si ti (mogoče pa si vrhunski maneken nepopisne inteligence), mi je pa vedno zelo smešno videti ljudi, ki so blazno pikolovski glede tega, kako bi morali izgledati drugi, in blazno kritični glede tega, kako ko izgleda, sami pa največkrat niso nič posebnega. Mogoče so celo grdavši.
Pa smo zopet v napadu, tipično za polpismeno forumašico, ki niti dobro ne razume zapisa na katerega odgovarja.
Kot prvo nikomur na forumu ne vsiljujem svojega pogleda na lepoto, ampak izražam mnenje.
Raje povej, se najdeš v prvem ali tretjem odstavku? Si morda nejevoljna, ker zagovarjam estetske popravke?
Res vas več ne razumem. Napišem, da prej kot ustnice opazim nos, ki se mi zdi eden ključnih dejavnikov pri všečnosti obraza, pa je že vse narobe.
Iz Playboyevega intervjuja z znanim estetskim kirurgom:
“PB: Kaj je pa to zlati rez?
FP: Zlati rez je razmerje, ki daje očem percepcijo lepega. Idealno razmerje je 1 : 1,68 … Recimo razmerje med očesno špranjo in položajem obrvi. Če pogledate pri ženskah, sta dve tretjini očesa z veko in obrvjo zgoraj, tretjina spodaj. Pri moškem je prav obratno in zato moški gledajo bolj srepo, če so pravi samci.
PB: Se držite teh pravil pri posegih?
FP: Ne samo da se jih držimo, tako zgledajo lepi obrazi. Taki ljudje se izbirajo med seboj, in če pogledamo, opazimo, da so takšni ljudje uspešnejši. Pri neki raziskavi so ljudem kazali posnetke kipov, takih, ki res obstajajo, in nekaterih popravljenih, takih z malenkost podaljšanimi ali skrajšanimi udi. Ko so morali ljudje obkrožiti kipe, ki so se jim zdeli lepi, so vsi brez izjem obkrožili nepopravljene. In to zato, ker ima oko nezmotljiv občutek za zlati rez.
PB: Je to biološko ali družbeno determinirano?
FP: Biološko in družbeno. Vsak narod ima svoje percepcije lepote in všečnosti. So pa pri Nivei opravili obširno raziskavo o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza … Ko boste ljudi vprašali, kaj je lepo, boste dobili tisoč odgovorov, od dolgih nog, oblih polnih dojk, ozkega pasu naprej. Ampak pravilno vprašanje se glasi: Kaj je tisto, kar dela lepe stvari lepe? To je pa zlati rez, harmonija in skladnost. Osebni pogled na lepo, tako naroda kot posameznika, pa ustvarja te neizmerno dragocene drugačnosti. Zlati rez še za oglaševanje več ne zadostuje… osebna lepota, karizma in napake v zlatem rezu so pa izziv.”
donporleone, 24.08.2021 ob 16:52
Pa smo zopet v napadu, tipično za polpismeno forumašico, ki niti dobro ne razume zapisa na katerega odgovarja.
Kot prvo nikomur na forumu ne vsiljujem svojega pogleda na lepoto, ampak izražam mnenje.
Raje povej, se najdeš v prvem ali tretjem odstavku? Si morda nejevoljna, ker zagovarjam estetske popravke?
Res vas več ne razumem. Napišem, da prej kot ustnice opazim nos, ki se mi zdi eden ključnih dejavnikov pri všečnosti obraza, pa je že vse narobe.
Iz Playboyevega intervjuja z znanim estetskim kirurgom:
“PB: Kaj je pa to zlati rez?
FP: Zlati rez je razmerje, ki daje očem percepcijo lepega. Idealno razmerje je 1 : 1,68 … Recimo razmerje med očesno špranjo in položajem obrvi. Če pogledate pri ženskah, sta dve tretjini očesa z veko in obrvjo zgoraj, tretjina spodaj. Pri moškem je prav obratno in zato moški gledajo bolj srepo, če so pravi samci.
PB: Se držite teh pravil pri posegih?
FP: Ne samo da se jih držimo, tako zgledajo lepi obrazi. Taki ljudje se izbirajo med seboj, in če pogledamo, opazimo, da so takšni ljudje uspešnejši. Pri neki raziskavi so ljudem kazali posnetke kipov, takih, ki res obstajajo, in nekaterih popravljenih, takih z malenkost podaljšanimi ali skrajšanimi udi. Ko so morali ljudje obkrožiti kipe, ki so se jim zdeli lepi, so vsi brez izjem obkrožili nepopravljene. In to zato, ker ima oko nezmotljiv občutek za zlati rez.
PB: Je to biološko ali družbeno determinirano?
FP: Biološko in družbeno. Vsak narod ima svoje percepcije lepote in všečnosti. So pa pri Nivei opravili obširno raziskavo o dojemanju lepega, in ko so analizirali odgovore ljudi, so dobili en tak splošen model lepega. Ta je: jajčasta oblika glave, ki je ožja v spodnjem delu, velike oči, beli zobje, obraz, razdeljen v tretjine, nos, ki mora biti znotraj razmerja zlatega reza … Ko boste ljudi vprašali, kaj je lepo, boste dobili tisoč odgovorov, od dolgih nog, oblih polnih dojk, ozkega pasu naprej. Ampak pravilno vprašanje se glasi: Kaj je tisto, kar dela lepe stvari lepe? To je pa zlati rez, harmonija in skladnost. Osebni pogled na lepo, tako naroda kot posameznika, pa ustvarja te neizmerno dragocene drugačnosti. Zlati rez še za oglaševanje več ne zadostuje… osebna lepota, karizma in napake v zlatem rezu so pa izziv.”
Ti imaš težave z razumevanjem mojega zapisa. Smešni se mi zdijo osebki, ki so pikolovski glede videza drugih oseb, sami pa po navadi niso nič bogve kaj. Takih je malo morje. Samo to sem zapisala.
Sicer pa bi glede na tvojo reakcijo lahko dodala še tole: glede na to, kakšne izumetničene spake hodijo po svetu, je smešno citirati lepotne kirurge. Ne glede na to, kaj trdijo v intervjujih, so več kot očitno krivi ta to parado neproporcionalnih ljudi. Eden izmed teh kirurgov, ki niti ni več živ, je sam še za časa življenja zaradi lepotnih posegov zgledal kot kakšna posmrtna maska. Prav smešno.
Forum je zaprt za komentiranje.