Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne bombažne stopalke kupiti za v superge, da se ne sezuvajo in ne vidijo?

Kakšne bombažne stopalke kupiti za v superge, da se ne sezuvajo in ne vidijo?

Imam kar nekaj superg, ki jih nosim tudi, ko je že hladno oz. pozimi, zato me samo z najlonskimi nogavicani zebe in bi rabila nogavice. To pa pač ne zgleda. Kako to nosite? Imate najlonke (pač kratke ali dolge) in potem pač čez neke toplejše stopalke? Ker gola noga pozimi tudi ne gre, sploh ker so hlače zdaj precej krajše. Kaj pa če imam najlonke in čez stopalke? Jaz imam problem, ker že poleti nosim v določene čevlje stopalke (pač najlonske), ampak se mi ves čas sezuvajo.

Kako te zadeve rešujete, da je toplo, da zgleda dobro, da noga ni videti gola in da se stopalke ne sezuvajo?

Aja, pa kakšne stopalke –  ne samo tanke najlonske – kupujete in kje? Hvala.

V trgovini P&C v Supernovi Rudnik jih kupujem. Imajo zadaj na peti silikonski trak, znamke CK. Brez silikona se tudi meni vse sezuvajo, obup. S silikonom jih imajo tudi v Humanicu.

Kupim dovolj dolge hlace, da pokrijejo gleznje in se cevelj. Ali pa visoke superge.

Resno, a ni hecno, da najprej imas ene fajn udobne superge, potem kupis hlace in ce jih hoces nosit na te superge in da te ne zebe, moras kupit najlonke in se nogavice, pri kazetih moras pazit, da so dovolj nizke, da se ne vidijo iz superg, pa se, da je model nogavic tak, da se ne sezuvajo, ker ce se sezuvajo, imas cel dan problem z njimi, da jig gor vleces in popravljas, po moznosti te pa se ozulijo…

Skratka, s temi hlacami si naredis en velik problem s stumfi.

Res smo sle zenske cist v Q!

Ne kupuj prekratkih hlač pa bo. Zgledaš glupo kot da bi te v vodi merili.

Trenutno se pač nosijo take hlače in klasične bombažne nogavice res ne pridejo v poštev oziroma zgledajo grozno. Kako pa ženske to nosijo, da ni gola noga in da hkrati niso samo najlonke, pa ne vem. Me pa tudi zelo zanima.

Vprašanje za: Lol820

Ali imate potem samo stopalke in golo nogo? Brez najlonk?

Še dobro, da sem še iz stare šole, pa (še) nimam teh problemov. Ne maram prekratkih hlač in še zmeraj nosim take, ki pokrijejo celo nogo. Zato mi tudi ni problem nosit bombažnih nogavic in sploh nisem vedela, da se ne smejo videti iz čevljev. Res pa je, da imam 2 x 25 let.

Tudi jaz imam 2×25 let, pa vseeno nosim hlače, ki so zdaj res nekoliko krajše. Če se vidijo nogavice, je res čudno. Kakšne nogavice se pa nosi, pa ne vem, bi si pa tudi sama omislila take, ki se ne vidijo ali pa najlonke.

Na tako kombinacijo kot jo opisuješ, superge in (7/8) hlače jaz obujem kratke bombažne nogavičke. Problem nastane, ker mi superge vse nogavice, nogavičke alj dokolenke vlečejo dol proti gležnju in čez. Najbolj grozno je, ko mi najlonske dokolenke ali nogavičke zlezejo dol in se nagubajo na gležnju in po stopalu. Sicer sem se na to že navadila, me ne moti, edino le to, da si jih moram stalno gor vlečt.

A niso superge športni copati? Adidaski po naše :)?

Nisem še slišala, da bi kdo v športne copate nosil najlonke, to mora pa res smešno zgledat. V športne copate obujem športne nogavice, ja take, da se vidijo. Zakaj se ne bi smele videt? Včasih obujem tudi navadne bombažne nogavice, če nimam namena več km hoditi ali pa tekati.

Odgovor na objavo uporabnika
trenutno240, 23.08.2021 ob 14:11

Trenutno se pač nosijo take hlače in klasične bombažne nogavice res ne pridejo v poštev oziroma zgledajo grozno. Kako pa ženske to nosijo, da ni gola noga in da hkrati niso samo najlonke, pa ne vem. Me pa tudi zelo zanima.

Te krajse hlace se bodo nosile zdaj, ko ne bo vec 30 stopinj in nekja casa se na platnene superge ali mokasine, v katere lahko obujes najlonske ali bombazne stopalke s silikonom na peti, potem cez cas, ko bo se malo hladneje, lahko tudi dokolenke ali najlonske zabe.

Ko bo pa bolj mraz, da res zebe v stopala, pa daljse hlace in topla obitev, ne pa neke nizke adidaske in 7/8 hlace, ker v tem primeru lahko obujes tudi volnene nogavice, pa te bo se vedno zeblo!

Jeb*o vas moda. A če bi kratke gate nosile pozimi pa superge, bi v tem po modi zmrzovale? ??? Stopalke gor pa dol, kaj sploh to je? ?☺

Za pozimi so dolge gate, bombažni štunfi, pa oreng topel čevelj. Ve ene pa pač zmrzujte, pa naj se vam po modi pol zdravje reži.

Mnenje, ve pa kor želite.

Odgovor na objavo uporabnika
Monća, 23.08.2021 ob 18:03

Na tako kombinacijo kot jo opisuješ, superge in (7/8) hlače jaz obujem kratke bombažne nogavičke. Problem nastane, ker mi superge vse nogavice, nogavičke alj dokolenke vlečejo dol proti gležnju in čez. Najbolj grozno je, ko mi najlonske dokolenke ali nogavičke zlezejo dol in se nagubajo na gležnju in po stopalu. Sicer sem se na to že navadila, me ne moti, edino le to, da si jih moram stalno gor vlečt.

Ja pa pusti si jih dol, zakaj pa jih vlečeš nazaj gor. To se tudi moji dogaja, potegne si jih samo pod hlače, ne pa do pod kolena.

Vedno imam na teniske lepe nogavičke kratke do gležnjev, ko a kleda iz tenisk. Rob bombažne kratke nogavičke se ujema z robom tenisk. Vedno kupim takšne nogavičke da imajo barvo tenisk in niso soh opazne. Ne stopak pa me prenesem, se mi zamrdajo na peti.

Cel komentar porazen.

Mi mobi spreminja zapis. Sori.

Čisto navadne kratke bombažne nogavičke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close