Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ogabna paraitska reklama tudi na žurnalu

ogabna paraitska reklama tudi na žurnalu

ker je hrana vedno dražja, nam očitno želijo vzeti apetit

adblocker instaliraj in bo mir

Tudi jaz sem videla. ?????????????????

Res ne vem, grozen občutek dobim, ko to gledam. Najraje bi v mislih vzel fleksarico in odbrusil vso to zobovje dol ali pa ga nekako pograbil. FUUUUUJ! Ali res nimate nobenih standardov? Kam je svet prišel.

Ocitno smo se vsi ljudje na svetu istocasno strinjali, da nas lahko posiljujejo s temi reklamami.

Kaj nam hocejo sporocit s temi nagnusnimi reklamami.? Da bomo postali gostitelji :)))

Take slike so še posebno nevarne za t.i. “washerje”. En psihično moten človek bi se lahko z glavnikom do krvi grabil po glavi ob pogledu na tako sliko. Dajte vendar odstranit to neokusno grozoto!

https://www.midas-network.com/images/4dv3rt153r5/1508/4dv3rt5/5sjv50sxb2yni5ax1kat55.jpg

Mene pa zanima, zakaj nas ravno ta slika tako zelo vznemirja. Na spletu vsak dan vidimo stotine takih in podobnih slik, a zanimivo, ravno ta je zbudila toliko zgrazanja. Priznam, tudi mene zelo moti, kar slabo mi dela, a nimam pojma, zakaj.

in me je prav groza, ko ta forum skače gor in dol in nehote prideš do onih ogabnih reklam. Prav tako neke za gljivice ipd….smrtno nagravžno. Pa še fajonko je treba že več kot leto gledat, pa jankovića in ono skurjeno ministrico iz zgodovine….

Me zanima, komu so taki oglasi tako zelo všeč, da jih sploh objavlja. Psiho mora bit.

Ko butnem v to ogabo, mi gre se dolgo na bruhanje. Kdor dovoljuje take reklame, je bolan in za na zaprt oddelek

Medover ima pač izkrivljeno psiho.:) Ne bom tega več odpirala na mobiču, ker tam ne morem izklopiti reklam.

Odgovor na objavo uporabnika
ayda866, 22.08.2021 ob 08:10

ker je hrana vedno dražja, nam očitno želijo vzeti apetit

Prosim za link.. Za katero reklamo gre?

KATERA REKLAMA, 23.08.2021 ob 14:15

Prosim za link.. Za katero reklamo gre?

Bolje da ne vidiš. ???

coco605, 23.08.2021 ob 14:05

Medover ima pač izkrivljeno psiho.:) Ne bom tega več odpirala na mobiču, ker tam ne morem izklopiti reklam.

dober nasvet. Na mobiču zabrišem ven starševski, tu imam adblocker. Tega šoka ne preživim več, me preganja tista odvratnost nagravžna še dolgo potem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close