Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek predčasno

predčasno

Hej

Datum trganja mastercarda imam 8. V mesecu. Trenutno imam do 8.9 vsa sredstva gor “porabljena” oziroma “zadržana” (limit imam 500€), sem študent. Rada bi predčasno (pred 8.) poravnala del tega. Ali je to možno in kako?

zasedeno imam torej skoraj vseh 500€ na kartici, rada bi si sprostila (zaradi nakupa prek spleta) za 100€ pred 8im, ker z BA maestro žal ne morem opravljati internetnih transakcij.

na kakšen način se to uredi?

hvala vnaprej in lp

Najbrž odvisno od banke. Jaz imam na spletni banki pri Mastercardu opcijo poplačilo…

Sem pri NLB.

Nlb ne poznam, poglej na spletno banko ali pa jih kontaktiraj. Poplačilo je sigurno možno.

Jaz sem šla na banko in prosila, da prej poplačam delno in mi je to na linici uredila. Sicer je komentirala, da se naj to ne bi delalo.

Odgovor na objavo uporabnika
biondi276, 21.08.2021 ob 21:48

Hej

Datum trganja mastercarda imam 8. V mesecu. Trenutno imam do 8.9 vsa sredstva gor “porabljena” oziroma “zadržana” (limit imam 500€), sem študent. Rada bi predčasno (pred 8.) poravnala del tega. Ali je to možno in kako?

zasedeno imam torej skoraj vseh 500€ na kartici, rada bi si sprostila (zaradi nakupa prek spleta) za 100€ pred 8im, ker z BA maestro žal ne morem opravljati internetnih transakcij.

na kakšen način se to uredi?

hvala vnaprej in lp

Pojdi pred datumom na banko in plačaj pri okencu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close