Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tea Jarc vroča

Tea Jarc vroča

Še kdo sub tukaj in ga je vzburil posnetek Tee Jarc?

Odgovor na objavo uporabnika
vroča Tea Jarc, 21.08.2021 ob 18:57

Še kdo sub tukaj in ga je vzburil posnetek Tee Jarc?

mene je razburil. do sedaj sem mislil, da naš prezident nosi hlače, ne pa kiklo. kako mu je ta baba podkurla in je zbežal iz hiše, nimam več takega spoštovanja. Orban bi čisto drugače reagiral.

Heroj Štrukelj, 21.08.2021 ob 23:15

mene je razburil. do sedaj sem mislil, da naš prezident nosi hlače, ne pa kiklo. kako mu je ta baba podkurla in je zbežal iz hiše, nimam več takega spoštovanja. Orban bi čisto drugače reagiral.

če bi bil jaz tam, potem bi šamar ali dva rešila situacijo

modija je tolk vzburil da že cel dan drka na Janšo. he he

še dons, čeprav je že oguljen

Karakter ima težak 1.000 ton, mislim, da ti po enem skupnem dnevu ne bi bila več “huda”. Ne samo, da ima grd, nespoštljiv jezik, njen stil delovanja je izrazito avtokratski … Si predstavljato njeno “demokracijo”?!

Kr neki.

Foter ji je policaj na polozaju, nje pa ni znal lepo vzgojit.  Kovaceva kobila je ponavadi bosa, pravi pregovor.

g5rh, 23.08.2021 ob 16:36

Karakter ima težak 1.000 ton, mislim, da ti po enem skupnem dnevu ne bi bila več “huda”. Ne samo, da ima grd, nespoštljiv jezik, njen stil delovanja je izrazito avtokratski … Si predstavljato njeno “demokracijo”?!

Še vedno veliko boljše kot pa praznoglavi režimski mudžahedini.

Łukasz Pedalski245, 23.08.2021 ob 17:29

Še vedno veliko boljše kot pa praznoglavi režimski mudžahedini.

se oglašam in trdim, da noben režim ne more biti hujši od demokracije, ki jo ponujajo ljudje a la card ta znafnana, samozagledana, razvajena Teja:

Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci (kamor se uvrša Teja) bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.

Žalostno, da eni ne vidite!

Ta vam je pa dala vetra:-)) Tolk usranih sdesovcev, pa že dolgo ne.

g5rh, 23.08.2021 ob 19:03

se oglašam in trdim, da noben režim ne more biti hujši od demokracije, ki jo ponujajo ljudje a la card ta znafnana, samozagledana, razvajena Teja:

Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci (kamor se uvrša Teja) bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.

Žalostno, da eni ne vidite!

uhhh, jst sem se kar topil, ko sem to bral…, pazi to kako nas lepo umirjeno svari rumenosrajčni model.., kdo vas ne pozna vas drago plača. Kje pa piše, da bo ta ženska kdajkoli prišla na aablast. Ne želijo si vsi tako aablasti kot tvoj pacient.

Na nek način je seksi, tudi glas ima seksi, ampak vsebina je pa katastrofa in potem se ti vsa iluzija podre… Motene ženske me pač ne vzburjajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close