Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mokra glava in prehlad

Mokra glava in prehlad

Evo, pa se je tudi meni zgodilo tisto, kar sem se vedno hvalila, da nisem bila prehlajena že 3 leta in imam nasploh odličen imunski sistem.

Ta teden nekje v torek ali sredo, ko temperature niso bile ravno poletne sem si oprala glavo, brez, da bi si osusila lase. Nato sem se odpeljala z mopedom dva kilometra. Naslednji dan zvečer sem pričela smrkat in sedaj sem močno prehlajena. Ker sem že večkrat brala, da mokri lasje na zraku niso vzrok za prehlad, saj prehlad pride zaradi slabega imunskega sistema, me zanima, če je zdaj prav to razlog za moje stanje. To ponavadi večkrat prakticiram, pa se nikoli ne prehladom.

Olje v mašini od mopeda je krivo pa verjetno je covidida v svečki. Tako da velik zdravja mej pa boš zdrava.

Z mokrimi lasiščem šibaš na moped?

Odgovor na objavo uporabnika
ježešna, 21.08.2021 ob 16:43

Z mokrimi lasiščem šibaš na moped?

To večkrat počnem, pa do zdaj mi ni bilo nič.

Prehlajena, 21.08.2021 ob 16:59

To večkrat počnem, pa do zdaj mi ni bilo nič.

Od zdaj naprej pa razmisli, bo šlo?

..vse je enkrat prvic, ne ;)..

Tudi meni je bil prehlad sredi anjhujše vrocine pred leti misija nemogoce, nikakor mi ni bilo jasno, od kje..

Sem tudi sama poleti vwckrat pred sluzbo z vlazno čupo hop na kolo, pa nikoli nič..prav fajn filing s svezimi lasmi v nov dan..

A res nič ne poznate zlatih nasvetov vaših babic?

Mokri lasje niso težava na prepihu ali motorju ali kolesu. Težavo ima potem tisto, kar je pod lasmi. Glavo je potrebno paziti, tudi lasišče se lahko prehladi in lasje zaradi tega izpadajo, ali so kot slama.

jah… mokre kocine so hudič….

WD 40

Saj ne govorimo o kocinah, niti o letališču na glavi a ne? ?

Pozdrav soncu, 21.08.2021 ob 18:06

WD 40

Saj ne govorimo o kocinah, niti o letališču na glavi a ne? ?

ja, ja , ja, ti kar govor, jih poznam ko so z mokro okrog frlele, pol so mele pa smrkavo…

wd40212, 21.08.2021 ob 18:14

ja, ja , ja, ti kar govor, jih poznam ko so z mokro okrog frlele, pol so mele pa smrkavo…

Eh nisem skapirala???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close