Covid je pokazal kruto realnost človeštva
Najbolj so me razočarali tisti, ki ste nasedli politikom v tej več kot očitno politični igri Covid 19, v kateri sodelujejo mediji in SZO.
Teror, ki se dogaja nad ljudstvom, me resno skrbi.
Da ste se tudi v tej situaciji zmožni deliti na leve in desne, na črne in bele, na homo in hetero, na ateiste in vernike, na tujce in naše, na cepljene in necepljene, je že tragično, v resnici pa smo zdaj vsi v isti godlji.
Ko politika prevzame vlogo medicine, postane stanje zelo zaskrbljujoče.
Da se v 21. stoletju zdrave ljudi brez simptomov sili v testiranje, kaj šele v cepljenje z nepreverjenim cepivom, ki je šele v eksperimentalni fazi, je zločin nad človeštvom.
Politikom je cilj spreti cepljene in necepljene. Češ, necepljeni so krivi za širjenje virusa, ker se niso cepili, cepljeni pa so odgovorni za širjenje virusa, ker niso testirani, pa so ravno tako prenašalci. A ne dojamete, da jim je to cilj in več kot očitno so ga že dosegli.
Celo nekatere odvetniške družbe sodelujejo pri pisanju kazenskih ovadb oz. kazenskem pregonu necepljenih in s tem omogočajo, da bo lahko nekdo brez dokaza prijavil nekoga drugega, ki mu ni povšeči, da ga je okužil.
Poslušate in gledate medije, ki so podkupljeni. Enostransko poročajo, sploh ne dopustijo drugega mnenja, samo eno in to je vsiljevanje sprejemanja ukrepov ter seveda cepljenja. Virus prikazujejo, kot da mrtvi ležijo po ulicah in kot da ljudje na ulicah “cepajo” kot muhe.
Da bodo s cepljenjem pogojevali celo ohranitev zaposlitve, medtem ko nihče ne bi prevzel odškodninske in splošne odgovornosti za morebitne posledice cepljenja, je nedopustno in ne morem verjeti, da večini to še vedno ni jasno. Še več. Medsebojno se žalite in spet, kar politika želi, delite. Res sem razočarana, da nismo tako enotni, kot smo bili leta 1991. Očitno je, da so nekateri tako zaslepljeni, drugi pa podkupljeni, da bi za ohranitev komoditete naredili vse, kar bi si oblast izmislila. Zelo sem žalostna, da je slovenski narod tako apatičen in da se še tiste, ki se zavzemajo za vrnitev v normalnost brez vsiljenega cepljenja in testiranja, preganja in smeši.
Če bi tako hud virus v resnici obstajal, bi se denar vlagalo v gradnje bolnišnic, v kadrovsko krepitev zdravstvenih domov, v dodatno izobraževanje medicinske stroke, ne pa v Covid dodatke in to celo tistim, ki sploh ne delajo v rizičnem okolju.
Prej ni bilo denarja za nič. Zdaj naenkrat je, pa se nihče ne vpraša od kod in kaj ta nekdo, ki to svetovno Covid farso financira, pričakuje v zameno.
Res sem žalostna in globoko razočarana, da je večina sprejela to igro delitve, namesto da bi se postavili zase, če pa že ne zase, pa za svoje otroke in zanamce.
Razočarana nad sodržavljani, 21.08.2021 ob 15:04
Najbolj so me razočarali tisti, ki ste nasedli politikom v tej več kot očitno politični igri Covid 19, v kateri sodelujejo mediji in SZO.
Teror, ki se dogaja nad ljudstvom, me resno skrbi.
Da ste se tudi v tej situaciji zmožni deliti na leve in desne, na črne in bele, na homo in hetero, na ateiste in vernike, na tujce in naše, na cepljene in necepljene, je že tragično, v resnici pa smo zdaj vsi v isti godlji.
Ko politika prevzame vlogo medicine, postane stanje zelo zaskrbljujoče.
Da se v 21. stoletju zdrave ljudi brez simptomov sili v testiranje, kaj šele v cepljenje z nepreverjenim cepivom, ki je šele v eksperimentalni fazi, je zločin nad človeštvom.
Politikom je cilj spreti cepljene in necepljene. Češ, necepljeni so krivi za širjenje virusa, ker se niso cepili, cepljeni pa so odgovorni za širjenje virusa, ker niso testirani, pa so ravno tako prenašalci. A ne dojamete, da jim je to cilj in več kot očitno so ga že dosegli.
Celo nekatere odvetniške družbe sodelujejo pri pisanju kazenskih ovadb oz. kazenskem pregonu necepljenih in s tem omogočajo, da bo lahko nekdo brez dokaza prijavil nekoga drugega, ki mu ni povšeči, da ga je okužil.
Poslušate in gledate medije, ki so podkupljeni. Enostransko poročajo, sploh ne dopustijo drugega mnenja, samo eno in to je vsiljevanje sprejemanja ukrepov ter seveda cepljenja. Virus prikazujejo, kot da mrtvi ležijo po ulicah in kot da ljudje na ulicah “cepajo” kot muhe.
Da bodo s cepljenjem pogojevali celo ohranitev zaposlitve, medtem ko nihče ne bi prevzel odškodninske in splošne odgovornosti za morebitne posledice cepljenja, je nedopustno in ne morem verjeti, da večini to še vedno ni jasno. Še več. Medsebojno se žalite in spet, kar politika želi, delite. Res sem razočarana, da nismo tako enotni, kot smo bili leta 1991. Očitno je, da so nekateri tako zaslepljeni, drugi pa podkupljeni, da bi za ohranitev komoditete naredili vse, kar bi si oblast izmislila. Zelo sem žalostna, da je slovenski narod tako apatičen in da se še tiste, ki se zavzemajo za vrnitev v normalnost brez vsiljenega cepljenja in testiranja, preganja in smeši.
Če bi tako hud virus v resnici obstajal, bi se denar vlagalo v gradnje bolnišnic, v kadrovsko krepitev zdravstvenih domov, v dodatno izobraževanje medicinske stroke, ne pa v Covid dodatke in to celo tistim, ki sploh ne delajo v rizičnem okolju.
Prej ni bilo denarja za nič. Zdaj naenkrat je, pa se nihče ne vpraša od kod in kaj ta nekdo, ki to svetovno Covid farso financira, pričakuje v zameno.
Res sem žalostna in globoko razočarana, da je večina sprejela to igro delitve, namesto da bi se postavili zase, če pa že ne zase, pa za svoje otroke in zanamce.
Se strinjam v mnogočem. Le tisto o pravnikih je malo tako, tako in pa o letnici kdaj je bil folk zedinjen bi lahko diskutriali. Saj konec koncev, kdo pa mislite, da je takrat folk napeljal da so bili kao zedinjeni? Ja politika.
In folk je mislil, da bo nekaj dobil (seveda nekateri so kot vedno) ampak kar je dobilč je dobil še slabše, kot pa je imel. Iz enega govna je šel v še večjega.
Kakšna je to neodvisnost, če pa si odvisen od vsega in od tujcev? Kakšna je to neodvisnost če pa si skoz neki dolžan in kaznovan? itd, itd.
Kot samostojna država bi bilo logično, da je država samostojna. In ne odvisna od drugih držav. Tako, da samostojnost je pesek v oči še danes tistim, ki verjamejo v pravljice zlagane.
Naj dodam še svoj lonček
Najbolj res najbolj odurno od vsega pa je tole, kar sem pred dnevi zasledila v intrnetnem časopisu,
Firma X ponuja opri oktobrski plači 200 eur bruto nagrade tistemu, ki prinese potrdilo o cepljenju.
O fuj svi.njarija aje to možno?
Sramota.
iSTI HIP BI DALA ODPOVED V FIRMI, KI IMA TAKA NAČELA.
Repliciram Pozdrav soncu,
Sem lastnica in direktorica manjše firme z nekaj zaposlenimi…
Iz razloga, da sama skrbim za uspešnost firme in redno izplacujem plače, ki so nad slovenskim povprečjem, lahko sama odločam, koga zaposlim. Pravico imam tudi zaščiti svoje zaposlene.
Tako kot ne zaposlim nekoga, za katerega menim, da za delo ni sposoben, ne zaposlim tudi necepljenih.
V kolektivu skrbim za dobro in varno vzdušje, pa tudi mimogrede… ni mi treba zblojencev gledat v svoji firmi.
Smo normalne osebe in vsi cepljeni.
Direktorica, 21.08.2021 ob 16:51
Repliciram Pozdrav soncu,
Sem lastnica in direktorica manjše firme z nekaj zaposlenimi…
Iz razloga, da sama skrbim za uspešnost firme in redno izplacujem plače, ki so nad slovenskim povprečjem, lahko sama odločam, koga zaposlim. Pravico imam tudi zaščiti svoje zaposlene.
Tako kot ne zaposlim nekoga, za katerega menim, da za delo ni sposoben, ne zaposlim tudi necepljenih.
V kolektivu skrbim za dobro in varno vzdušje, pa tudi mimogrede… ni mi treba zblojencev gledat v svoji firmi.
Smo normalne osebe in vsi cepljeni.
-
Nakladas,da glava pece☺️☺️☺️
Ali pa si se ti cepila in zdaj potem ko si bila na dopustu v lepi njibovi,te je zacelo hlodati,da si se morda pa zaj,bala s tem cepivom in baj se kar se vsi drugi zaj bajo, ne samo ti,a ne.Jih bos prisilila,saj imas v rokah skarje in platno.
Bruh od cloveka si in tebi podobni.
Ves, tole bo nekaj casa trajalo,ta corona meficinsko politicen fasizem, potem pa bo mimo, ampak, verjemi, ljudje si zapomnijo in ne pozabijo kdo je delal nasilje nad njimi!Zapomni si to, ko mine ta norija,bos morala, kamor bos sla, pozorno gledat okoli sebe???
LE kdo ti verjame, no jaz ti ne.
@direktorca
Koga imaš ti zaposlenega je tvoj problem.
Jaz pišem namreč o nedopustnem ravnanju, ki sem ga zasledila v mediju, da so vsi zaposleni dobili takšno ponudbo, kar je nedopustno.
Torej so to zaposleni v podjetju že od prej in nihče nima pravice posegati v naša telesa.
In razdvajati ljudi. Za borih 2oo eur bruto.
Zakaj delodajalec ni ponudil dosmrtno preživljanje družine v primeru, da gre s cepljenjem kaj narobe.
Kje je to jamstvo, če ste tako prepričani v varnost cepiva.
Absurd prodate se, s tabo vred za 200 eur pha.
Kolk si dobila pomoči od vlade, da to počneš?
Thorr, verjemi kar hočeš…
Letos sploh nisem bila na dopustu, ne bom razlagala zakaj.
In ne, nikogar nisem prisilila, smo se pa z zaposlenimi pogovarjali o cepljenju, še preden je bil le ta na voljo in smo bili vsi enotnega mnenja.
Nikogar ne bi odpustila, tudi če bi imel drugačno mnenje, nenazadnje imajo vsi pogodbo za NDČ.
O cepivu in varnosti nimam namena z nikomur na forumu razpravljat, o njem sem govorila z ljudmi iz svojega kroga prijateljev in znancev, ki so izobraženi v tej smeri.
Pozno jeseni predvidevam na povečan obseg dela, takrat bom zaposlila eno osebo, in vsekakor to ne bo anticepilec.
Za pomanjkanje prijav me ne skrbi, ker ponujam dostojno plačo, ki ni le za prezivetje.
Direktorica, 21.08.2021 ob 17:12
Thorr, verjemi kar hočeš…
Letos sploh nisem bila na dopustu, ne bom razlagala zakaj.
In ne, nikogar nisem prisilila, smo se pa z zaposlenimi pogovarjali o cepljenju, še preden je bil le ta na voljo in smo bili vsi enotnega mnenja.
Nikogar ne bi odpustila, tudi če bi imel drugačno mnenje, nenazadnje imajo vsi pogodbo za NDČ.
O cepivu in varnosti nimam namena z nikomur na forumu razpravljat, o njem sem govorila z ljudmi iz svojega kroga prijateljev in znancev, ki so izobraženi v tej smeri.
Pozno jeseni predvidevam na povečan obseg dela, takrat bom zaposlila eno osebo, in vsekakor to ne bo anticepilec.
Za pomanjkanje prijav me ne skrbi, ker ponujam dostojno plačo, ki ni le za prezivetje.
Pozno jeseni predvidevam na povečan obseg dela,
Državno naročilo? Naj ugibam, serviete z elastikami?
Pa še za tisto debilno takoimenovano direktorico.
Če bi nekemu delodajalcu bilo res mar za zdravje zaposlenih, bi zaposlil necepljenega. Kot je že bilo večkrat tudi tu gor zapisano, so ravno zdravi in odgovorni ljudje necepljeni. Saj nočejo tvegati svojega zdravja za namene množičnega eksperimenta.
Odgovoren človek namreč skrbi za svoje zdravje z zdravo hrano ter gibanjem. Le to je najboljša garancija, da boš odporen na razno razne bolezni.
Na drugi strani pa so cepljeni neodgovorni, prestrašeni ter psihično labilni, da so se pustili izsiliti, ponižati ter zaradi svojega strahu pustili vbrizgati nek strup, za katerega nihče ne ve kakšne posledice bo prinesel.
Zato debilna takoimenovana direktorica le širi fašistično propagando. O zdravju pa nima pojma.
Avtorica, bravo za pogumen zapis, jaz tudi ne morem razumet ljudi, ki so se prej zanimali, informirali za vsako malenkost, recimo za nov jogurt, evo banalna stvar- pa sem delala kot hostesa v večjem centru in ponudba je bila nov jogurt…pa so spraševali pa kaj je to pa ono , pa kok je maščobe ma ni da ni….pol se pa čudim NASPROTJU, ko gre recimo za pomembno stvar- cirkus okoli virusa itd…ma je ljudstvo tiho ,ko bubice, nič ne bezajo o informacijah, pa kaj je to , pa kje so dokazi o tem in bla bla…samo strinjajo se z vsem, ne zanimanje za nič..ne mediji, kje so zdaj tisti raziskovalni novinarji, itd…NIHČE nima jajc …zakaj določene zadeve ne pridejo do ljudi, kaj lahko uniči cenzure…mogoče bo počasi….tudi jaz žalostna zaradi otrok in mladine…kje so junaki, ki bi jih zaščitili in opogumili za življenje brez strahov…
No, pa se je uresničila še ena teorija zarote o genski terapiji. Ker v tem primeru imamo dejansko opravka z DNK “cepivom”.
https://slo-tech.com/novice/t789343#crta
Avtorica, zanima me, če si bila prej ponosna na državljane in če si bila, zakaj tega nisi povedala. Če so te razočarali državljani, si veliko preveč računala na druge. Da ti razložim, večina se nas je odloča po svoji vesti in izkušnjah. Tako, da ne smeš biti razočarana nad raznolikostjo in različnimi odločitvami. Vsakršna skrajnost vodi v teror. Tako kot je zdaj, je še najboljše.
pri nas smo tudi vsi cepljeni. Meni je že dost podatek, da je največ necepljenih v proizvodnjah, trgovinah pa tam, kjer je največ IV st izobrazbe.
To je statistika pa tudi bi rekla, da kar drži v moji družbi.
očitno enim paše,da bomo spet zaprti in bolnice polne. V bolnišnicah so trenutno 98% necepljenih in 2% cepljenih z slabim imunskim sistemom (pridružene bolezni).
Aja, spet objava lažnih novic. anticepilci, res vam ni pomoči, če verjamete samo fb strokovnjakom, statistika je pa vsa lažna – po vaše.
Ne pomaga nobena izobrazba, če si kot fijakarski konj in slepo slediš podkupljenim medijem in politikom. Kdaj pa je bilo politikom mar za naše zdravje? Če bi obstajal smrtno nevaren in lahko prenosljiv virus, jih ne bi videli v javnosti, ker bi bili prvi, ki bi se skrili v rove. Za naš nizek standard in plače jim ni mar, za naše zdravje pa jim je? Ali ste res tako naivni tisti, ki nasedate, ali pa ste tudi vi podkupljeni. Druge variante žal ni.
Forum je zaprt za komentiranje.