Učitelji – test velja 1 teden, ostali na dva dni SRAMOTA
Učitelji so torej precedens za neveljavnost drugih ukrepov. Ker dvojna merila predstavljajo diskriminacijo.
Testirajte se enkrat tedensko in jim pomolite pod nos zakone, ki prepovedujejo razlike v obravnavi državljanov.
V tem bi morali biti skupaj, cepljeni, necepljeni, preboleli. Ker korak za korakom zapirajo vrata osnovne človekove svobode. Tudi nacisti niso prišli naenkrat na oblast in še takrat niso spremenili zakonov čez noč. Korak za korakom.
Meni pa greste anticepilski provokatorji že pošteno na jetra. Gnoji.
Zaradi vas bomo jeseni spet začeli zapirati javno življenje.
Močno upam, da vas jeseni čaka poštena lekcija in konkretna porcija virusa, da vam zapre gobce in boste utihnili, po možnosti naj vas gre čim več direkt na jajotove respiratorje, naj vam cevke v rit vtaknejo namesto v sapnik… da vam vsaj taspodnji drek spuca, če vam že tistega v glavah ne more.
Sramota je, da je narod tako debilen, da podpira fašizem. Sem namreč že zdavnaj povedal, da fašizem nima veze z virusom. Zato mafija na oblasti le preizkuša kako zelo je narod hlapčevski, da se pusti zapirati in zajebavati in kršiti ustavne pravice.
Ali na kratko povedano, več debilov, več korone, več fašizma. In obratno.
vi ste krivi, 20.08.2021 ob 15:47
Meni pa greste anticepilski provokatorji že pošteno na jetra. Gnoji.
Zaradi vas bomo jeseni spet začeli zapirati javno življenje.
Močno upam, da vas jeseni čaka poštena lekcija in konkretna porcija virusa, da vam zapre gobce in boste utihnili, po možnosti naj vas gre čim več direkt na jajotove respiratorje, naj vam cevke v rit vtaknejo namesto v sapnik… da vam vsaj taspodnji drek spuca, če vam že tistega v glavah ne more.
Saj prideš tudi ti na vrsto, prej, kot si misliš. Počakaj še kak dan, pa boš tudi ti moralo na testiranje. Ostalega, kar si napisalo, niti ne omenjam, ker sem nad tem in nad tabo.
Pejte vsi skp s cepivom v RI…o de Janeiro
-
Kovid sem mel usranih 18h, od tega 9 prespal
Mela ga je prababica, ki bo decembra 100 let dopolnila
Moja v teoriji 4h, če bi prej vzels leksdol +C, bi ga mels samo 2 uri, tko pa je vztrajala na kavi s popokanimi rdečimi očmi, ko je bil kolega pri meni
Kolega se ni okužil od nas
Otroc en prebavn motnje, drugi nič
Potem pa imamo vaša dognanja:
-
Cepivo NE preprečuje širjenje virusa, ste rekli
Blažji potek? Če ne bi nosu nesel, bi rekel da sem neprespan, ne pa covid; blažji potek skoro ni možen
Cepivo NE preprečuje ponovne okužbe, ste rekli
Obnova na 6 mesecev, ste rekli
Slabo potegne na nov sev, ste rekli
In zdaj če po kmečki logiki pogledam, kaj mi to koristi, brez, da me kdo pumpa, je jasno, da stvar praktično NE deluje.
Zakaj se pol pacat z neko kemijo, ki ne hasne nič?
Pejte vsi skp s cepivom v RI…o de Janeiro
- -Kovid sem mel usranih
- 18h, od tega 9 prespal
- – Mela ga je prababica, ki bo decembra 100 let dopolnila
- -Moja v teoriji 4h, če bi prej vzela lekadol +C, bi ga mels samo 2 uri, tko pa je vztrajala na kavi s popokanimi rdečimi očmi, ko je bil kolega pri meni
- -Kolega se ni okužil od nas
- -Otroc en prebavne motnje, drugi nič
Potem pa imamo vaša dognanja:
- -Cepivo NE preprečuje širjenje virusa, ste rekli
- -Blažji potek? Če ne bi nosu nesel, bi rekel da sem neprespan, ne pa covid; blažji potek skoro ni možen
- -Cepivo NE preprečuje ponovne okužbe, ste rekli
- -Obnova na 6 mesecev, ste rekli Slabo potegne na nov sev, ste rekli
In zdaj če po kmečki logiki pogledam, kaj mi to koristi, brez, da me kdo pumpa, je jasno, da stvar praktično NE deluje.
Zakaj se pol pacat z neko kemijo, ki ne hasne nič?
necepljena, 20.08.2021 ob 15:56
Saj prideš tudi ti na vrsto, prej, kot si misliš. Počakaj še kak dan, pa boš tudi ti moralo na testiranje. Ostalega, kar si napisalo, niti ne omenjam, ker sem nad tem in nad tabo.
O kakšni vrsti nabijaš, debil zagamani? A misliš, da imamo vsi ljudje probleme s testiranjem? Če bo testiranje v določenih primerih potrebno tudi za cepljene (npr. vstop v bolnico ali obisk DSO), pač bo. So what? Se bomo pač ob takšnih priložnostih testirali.
@Robi – TEBE čakam, da prideš na muho. Samo to čakam, da fašeš delto in da ti virus zaveže gofljo. Drugega kot batine vi, paraziti, ne zaslužite. Naj vam karma vrne vse, kar ste zasejali.
@Para Bellum – če bi ti in tebi podobni držali skupaj vaše nemirne gobce, ne bi drveli v nov val. K temu, da Slovenija spada v sam vrh necepljenih držav, ste pripomogli vi, trolovski mojstri, zmanipulirani s strani nekaj biznismanov, ki na vaši neumnosti služijo milijone. In se vam režijo. In vi, kreteni numni fašistični širite svoje svinjarije med ljudi, za katere veste, da nimajo dovolj pameti/dostopa do informacij/izkušenj/ znanja. Manipulirate z reveži brez izobrazbe, na slabih delovnih mestih in jih zavajate. Ljudje pa bodo zaradi vaših nemirnih gobcev in parkljev, s katerimi tolčete svoje kretenizme po forumih in socialnih omrežjih, umirali, okuženi otroci bodo zaradi VAS imeli posledice.
@a se ne zamisliš – nimam se jaz kaj zamišljati – dejstva so, kakršna so. Škoda je narejena. Glede na število necepljenih budal, bomo jeseni spet imeli 50 mrtvih na dan, če ne celo več. Budale ne razumejo, budale se obešajo na teorije zarote, zato je edini način, da dojamejo, ena močna porcija virusa.
vi ste krivi, 20.08.2021 ob 17:19
O kakšni vrsti nabijaš, debil zagamani? A misliš, da imamo vsi ljudje probleme s testiranjem? Če bo testiranje v določenih primerih potrebno tudi za cepljene (npr. vstop v bolnico ali obisk DSO), pač bo. So what? Se bomo pač ob takšnih priložnostih testirali.
@Robi – TEBE čakam, da prideš na muho. Samo to čakam, da fašeš delto in da ti virus zaveže gofljo. Drugega kot batine vi, paraziti, ne zaslužite. Naj vam karma vrne vse, kar ste zasejali.
@Para Bellum – če bi ti in tebi podobni držali skupaj vaše nemirne gobce, ne bi drveli v nov val. K temu, da Slovenija spada v sam vrh necepljenih držav, ste pripomogli vi, trolovski mojstri, zmanipulirani s strani nekaj biznismanov, ki na vaši neumnosti služijo milijone. In se vam režijo. In vi, kreteni numni fašistični širite svoje svinjarije med ljudi, za katere veste, da nimajo dovolj pameti/dostopa do informacij/izkušenj/ znanja. Manipulirate z reveži brez izobrazbe, na slabih delovnih mestih in jih zavajate. Ljudje pa bodo zaradi vaših nemirnih gobcev in parkljev, s katerimi tolčete svoje kretenizme po forumih in socialnih omrežjih, umirali, okuženi otroci bodo zaradi VAS imeli posledice.
@a se ne zamisliš – nimam se jaz kaj zamišljati – dejstva so, kakršna so. Škoda je narejena. Glede na število necepljenih budal, bomo jeseni spet imeli 50 mrtvih na dan, če ne celo več. Budale ne razumejo, budale se obešajo na teorije zarote, zato je edini način, da dojamejo, ena močna porcija virusa.
Tebi je očitno cepivo kar škodovalo. Pameti pa itak nimaš dovolj, da bi razumel, da si boš lahko s pildkom o cepljenju čez par tednov rit obrisal, toliko bo vreden.
Groza, 20.08.2021 ob 15:51
V šolah so skupaj vedno eni in isti ljudje, v kinu pa na vsaki predstavi drugi. Zato takšna veljavnost.
A ti iz sole ne hodijo v trgovino, v kino, na treninge,…?
Kaj lokalni Mercator zaprejo od 13-14h, da gredo ucitelji in ucenci v trgovino, da lahko ostanejo samo v svojem mehurcku?
Forum je zaprt za komentiranje.