Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanje – je še kdo to doživel

Sanje – je še kdo to doživel

… lahko v povezavi z drugačnimi sanjami?

Danes sem imela zelo prijetne sanje, ne vem kako bi se izrazila. Sicer sem v razmerju z moškim, ki ga imam res rada, ampak sanjala sem, da sem bila  zelo všeč mlajšemu moškemu, s katerim sva imela tudi spolne odnose.  Ta neznanec ni bil meni znana oseba, vem samo, da mi je bil simpatičen, da mi je prvi izkazal zanimanje zame (meni se je zdelo, da je nekako premlad), sem pa se vseeno spustila v spolno razmerje z njim. Kaj hočem povedati, spolni odnosi v sanjah s tem moškim so bili tako zadovoljujoči (tega še nikoli nisem doživela, spominjam se kot bi resnično imela z njim spolne odnose), ne znam izraziti,  ne samo telesno, zdi se mi, da sva se popolnoma stopila na vseh nivojih, da to zadovoljstvo, srečo, veselje … čutim še zdaj, čez dan. Mi je zanimivo, da mislim o tem, se kar oklepam razmišljanja o sanjah, ker sem notranje tako zapolnjena, izpolnjena, bogata … (saj ne vem katero besedo bi izbrala) ob tem razmišljanju in delnem podoživljanju.

Zgleda, da sem se vmes  zbudila, v nadaljevanju sanj je tudi moj realen moški imel neko simpatijo, jaz pa sem bila tako zadovoljna, da sem imela tega moškega, čeprav se mi zdi, da prihodnosti z njim nisem videla (ker je bil mlajši).

Je že kdo kaj takšnega doživel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close