Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saj menda veste, da ima cepivo rok trajanja?

Saj menda veste, da ima cepivo rok trajanja?

Boste vsi šli na tretji odmerek? Če ne, tvegate, da vas bojo trikrat prešpricani označili za proticepilce. Se že dogaja.

Izraelski premier že poziva ljudi, naj dobijo tretji strel. “78 od 79 Izraelcev, ki so umrli prejšnji teden, ni opravilo vseh treh zahtevanih cepljenj.”

Naslednjih 14 dni je ključnih :))

Seveda vemo, kako da ne bi vedeli?

Vse na tem svetu ima rok trajanja!

Hvala bogu!

Je pa tudi res, tako kot je rekel Albert … samo dve stvari sta neskončni … vesolje in človeška neumnost …

Pišuka!

Naj opozorim še na eno podrobnost: če 78 od 79 umrlih ni prejelo tretjega odmerka, to torej pomeni, da je 78 prejelo dva odmerka! Eden (smola) pa celo tri.

Ampak glavno da imamo pri nas PCT, to je res garancija za varnost.

cepivo je visoko(bio)tehnološki izdelek in hitro zastara. Če je narejen za alfa, potem na delto ne prime. To je vse kar je treba vedeti o cepivih. Janša bi sedaj rad porabil stare zaloge, ki jih je odstopila madžarska.

Seveda bomo sli, ce bo treba tudi po tretji odmerek.  Tudi proti gripi se cepim vseko leto.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9958, 20.08.2021 ob 11:44

cepivo je visoko(bio)tehnološki izdelek in hitro zastara. Če je narejen za alfa, potem na delto ne prime. To je vse kar je treba vedeti o cepivih. Janša bi sedaj rad porabil stare zaloge, ki jih je odstopila madžarska.

Drži. Me zanima, koliko cepiv bodo potalali, ki jim je že potekel rok trajanja.

Kaj se na primer zgodi z odmerki, ki jih niso porabili? Jih vržejo stran ali dajo nazaj v hladilnik? Na začetku je bilo rečeno, da je Pfizer treba hraniti pri -80 stopinjah, zdaj pa ga svaljkajo cele dneve po cepilnih centrih in brezskrbno vpikujejo od jutra do večera.

Tudi jaz, tretji odmerek ni problem. Zaupam medicini

Biobil, 20.08.2021 ob 11:53

Seveda bomo sli, ce bo treba tudi po tretji odmerek.  Tudi proti gripi se cepim vseko leto.

Tudi proti gripi trikrat v manj kot enem letu?

necepljena, 20.08.2021 ob 11:58

Tudi proti gripi trikrat v manj kot enem letu?

cepivo proti gripi je učinkovito manj kot 50%. Precepljenost v sloveniji je 5%. Pa koga farbajo ti cepilni promotoji. Proti gripi je vseeno ali se cepiš ali ne, samo tisti ki se cepijo so deležni hudih stranskih učinkov (ki jih baje ni). Sem bil neumen par let, dokler se nisem dovolj izobrazil.

Vse ima rok trajanja. Nic ni vecno.

Ali cepivo po pretečenem roku, spada med nevarne odpadke?

necepljena, 20.08.2021 ob 11:55

Drži. Me zanima, koliko cepiv bodo potalali, ki jim je že potekel rok trajanja.

Kaj se na primer zgodi z odmerki, ki jih niso porabili? Jih vržejo stran ali dajo nazaj v hladilnik? Na začetku je bilo rečeno, da je Pfizer treba hraniti pri -80 stopinjah, zdaj pa ga svaljkajo cele dneve po cepilnih centrih in brezskrbno vpikujejo od jutra do večera.

nič ne bomo metali stran, bomo pa prelepili stari datum z novejšim.

simple is that. ?

zadeva je jasna, 20.08.2021 ob 12:17

nič ne bomo metali stran, bomo pa prelepili stari datum z novejšim.

simple is that. ?

temu se strokovno reče podaljšali rok uporabnosti za nedoločen čas

Seveda ne vedo.

Kot ne vedo, da tudi oni zlahka zbolijo.

Kot ne vedo, da oni zlahka prenašajo.

Kot ne vedo, da so bolj nevarni kot testirani. Za testirane se ve, da so negativni, cepljeni pa gre lahko čez mejo bolan z delto ali omego ali … in je NEVAREN za okolico.

Vsako leto se 3x cepiš proti gripi?

Mah…proti klopnem meningitisu 2x, nato spet naslednje leto, nato na 5 let. Tetanus vsakih 10 let, se mi zdi. Gripa vsako leto… In se pač odločiš, al se ti splača cepiti al ne.

Cepiva so na voljo, cepi naj se, kdor jim zaupa, kdor v virus, cepljenje,teste…ne verjame,pa pač ne. Dosti zapiranja!!!  Samotestiranje naj bo še na voljo in to je to – za odgovorne cepljene ali necepljene ljudi. Da ne greš pozitiven v javnost (vsaj ob blažjih simptomih).

Jaz pač verjamem,da cepivo veliki večini pomaga proti hujši obliki in sem se cepila. Kdor misli, da je več škode kot koristi, se ne. Vsak pač po svoje – na voljo je cepivo, dosti zajebavanja. Če res pomaga proti hudi obliki, se bolnice s cepljenimi ne bodo polnile – super torej. Če ne pomaga, je ves kreg med cepilci/proticepilci itak brez veze.

Dajmo že normalno zaživeti (no, higiena rok in normalen osebni prostor pa je itak osnova ne glede na Covid).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close