Mene pa neki druzga zanima o ceplenju
Torej
Ogromno se jih je cepl ker so zelel
Ogromno ker so moral
Tudi taki ker je druzina zahtevala.
Ok do tu.
Kaj pa ce cez pol leta, se ne bo treba vec cepit. Da pac pride tak zakon da ni treba.ali zato ker je ze dovolj ceplenih in se drugim ni treba ali pa da naj skrbi vsak zase po svoji vesti.
Se vam bo frzmagal da tega niso prej sprejel. Ker ce mene vprasate,ze vedo kako bo naprej potekal.
Kako se boste pocutili tisti ki ste se, ker ste verjel v cepiva
Morte vedet, da ljudje ki se cepijo,niso nori
Niso nesramni
So navadni ljudje,katere so prepricali vsi mediji itd.
Kar ni nic narobe.
Pac enih niso druge so.
Nesmete se zdej grdo gledat en druzga.
Vsi smo v istem dreku.
Ze let pa pol poslusamo gledamo potem odvisno v kaki druzini zivimo.
Ce med dr se bomo cepil ker se oni.
Ce v taki ki ne marajo jj sene bojo ker mu ne verjamejo. Tko da. Se vedno smo enaki. Kot prej ko ni bil noben ceplen.
Ne se zmerjat med seboj. Brezveze res
Lk, 19.08.2021 ob 17:04
Morte vedet, da ljudje ki se cepijo,niso nori
Niso nesramni
So navadni ljudje,katere so prepricali vsi mediji itd.
Kar ni nic narobe.
Pac enih niso druge so.
Nesmete se zdej grdo gledat en druzga.
Vsi smo v istem dreku.
Ze let pa pol poslusamo gledamo potem odvisno v kaki druzini zivimo.
Ce med dr se bomo cepil ker se oni.
Ce v taki ki ne marajo jj sene bojo ker mu ne verjamejo. Tko da. Se vedno smo enaki. Kot prej ko ni bil noben ceplen.
Ne se zmerjat med seboj. Brezveze res
Tako lepo si to napisal 🙂
Ponižni, 19.08.2021 ob 16:54
Opažam, da jim je nerodno, ko se vsak dan za koga, ki je cepljen zve, da je pozitiven . Ko slišijo za stranske učinke…. Postanejo mirni in tiho ali pa mirno komentirajo brez agresije.
Podobno opažam tud sama. Največji glupsoni so mi pa tisti, ki so se cepl sam zato, da bodo lahk śli na dopust. Je blo pr men par teh glupsonov. Smeh res. In od teh zdej poslušam: te 2 dozi sm dobil/a, na nobeno več ne grem. Ja itak, če ne prej, 2.let boš ponovil/a vajo. BED.AKI, res.
Še nekak pa razumm tiste v rizičnih skupinah da so se odločl za cepljenje, čeprav tud njih ne 😀
Ja, brez veze se kregat na to tematiko, svobodne odločitve…
Kako so plani za naprej…menda naj bi se razvijalo zdravilo in bo mogoče potem drugače, ker bo več opcij za izbirat….
Kakorkoli , vse enkrat mine, tudi to bo, pol bo pa spet kaj drugega…tako se svet vrti, mi pa kak pademo notri, generacijsko, predniki so doživljali prvo in drugo svetovno vojno, zdaj živečim Zemljanom so naštimali pa virus…življenje pa vedno najde pot in tudi tokrat bo tako….
PELIN, 19.08.2021 ob 17:50
Ja, brez veze se kregat na to tematiko, svobodne odločitve…
Kako so plani za naprej…menda naj bi se razvijalo zdravilo in bo mogoče potem drugače, ker bo več opcij za izbirat….
Kakorkoli , vse enkrat mine, tudi to bo, pol bo pa spet kaj drugega…tako se svet vrti, mi pa kak pademo notri, generacijsko, predniki so doživljali prvo in drugo svetovno vojno, zdaj živečim Zemljanom so naštimali pa virus…življenje pa vedno najde pot in tudi tokrat bo tako….
so se cepili predvsem zaradi sebe, ker niso želeli zboleti, torej zakaj bi bilo komurkoli žal? Mogoče bodo celo ugotovili, da dva odmerka nudita dolgotrajno zaščito. Ma mene bi bilo strah, da se ne cepim, ne pa, da se cepim.
Jaz ne obsojam niti si ne. mislim, da so neumni ali karkoli slabega. Ljudje so se cepili v dobri veri. Pa skor cela moja primarna druzina je cepljena. Vseeno jih je strah kaj bo, ker je vsak dan vec bolnih. Trenutek, ko se zaves, da cepivo ni cudez ampak slaba tolazba je krut.
Po drugi strani pa bolezen tudi ni nedolzna, ljudje enostavno ne vedo vec kaj bi. To me spominja na tisto naredi problem in potem ponudi resitev.
Kaj bluziš, saj se tudi zdaj ni treba cepit nikomur. Imate prosto izbiro. Jaz poznam samo dve osebi, ki se nočeta, ena iz kao filozofskih, druga iz kao zdravstvenih (beri: hipohonderskih) razlogov. Obe sta malo posebni, težek karakter. Vsi ostali, familija, sodelavci prijatelji, od 20 do 96 so cepljeni. In nikomur ni žal, o tem sploh ne razmišljamo, smo opravili, rešeno, gremo naprej. O tem sploh ne razmišljamo. Tudi če se okužimo bomo imeli blažji potek. Tudi če covid jutri izgine mi ne bo žal. Zakaj le?
Mary nepr, 19.08.2021 ob 19:47
Jaz ne obsojam niti si ne. mislim, da so neumni ali karkoli slabega. Ljudje so se cepili v dobri veri. Pa skor cela moja primarna druzina je cepljena. Vseeno jih je strah kaj bo, ker je vsak dan vec bolnih. Trenutek, ko se zaves, da cepivo ni cudez ampak slaba tolazba je krut.
Po drugi strani pa bolezen tudi ni nedolzna, ljudje enostavno ne vedo vec kaj bi. To me spominja na tisto naredi problem in potem ponudi resitev.
Tudi okoli mene je vecina cepljenih, eni zaradi sluzbe, drugi zaradi dopusta, se vedno vsi nosijo maske in se razkuzujejo, brez izjeme.
Nisem cepljena in na bruhanje mi gre, ko nas toliko posiljujejo s cepljenjem.
Tisti trenutek, ko bodo nasi vladarji in NIJZ stopili pred kamere in iskreno ljudem opravicili za vse ter povedali, da cepivo ni to, kar so mislili, da je, da se vedno lahko zbolis, da tudi ni receno, da te ne zadane hujsa oblika, pac le, da je s cepljenjem nekaj vec moznosti, da zbolis z blazjimi simptomi, da se nobenega vec ne bo sililo in da za vse veljajo enaki pogoji gibanja in zivljenja, takrat se bom sla cepit.
Jahno, 19.08.2021 ob 19:58
Kaj bluziš, saj se tudi zdaj ni treba cepit nikomur. Imate prosto izbiro. Jaz poznam samo dve osebi, ki se nočeta, ena iz kao filozofskih, druga iz kao zdravstvenih (beri: hipohonderskih) razlogov. Obe sta malo posebni, težek karakter. Vsi ostali, familija, sodelavci prijatelji, od 20 do 96 so cepljeni. In nikomur ni žal, o tem sploh ne razmišljamo, smo opravili, rešeno, gremo naprej. O tem sploh ne razmišljamo. Tudi če se okužimo bomo imeli blažji potek. Tudi če covid jutri izgine mi ne bo žal. Zakaj le?
Sm vesela zate, da imaš družbo, ki ti ustreza. Zanimivo je tud, kk ljudje vedno vidimo predvsem tist kr hočmo-npr. anticepilc takoj ve za vsaj 2huda primera po cepljenju, cepilc ve za dva “debila”, ki nista cepljena. Vsekakor drži za ene in druge, da je umska lenoba lahko zelo nevarna in, da ga malo biksaš že v delu, ko navajaš o prosti izbiri. Prosta izbira ne vsebuje kup pogojev in prepovedi.
res je to, 19.08.2021 ob 20:27
Tudi okoli mene je vecina cepljenih, eni zaradi sluzbe, drugi zaradi dopusta, se vedno vsi nosijo maske in se razkuzujejo, brez izjeme.
Nisem cepljena in na bruhanje mi gre, ko nas toliko posiljujejo s cepljenjem.
Tisti trenutek, ko bodo nasi vladarji in NIJZ stopili pred kamere in iskreno ljudem opravicili za vse ter povedali, da cepivo ni to, kar so mislili, da je, da se vedno lahko zbolis, da tudi ni receno, da te ne zadane hujsa oblika, pac le, da je s cepljenjem nekaj vec moznosti, da zbolis z blazjimi simptomi, da se nobenega vec ne bo sililo in da za vse veljajo enaki pogoji gibanja in zivljenja, takrat se bom sla cepit.
Zakaj pa bi se takrat sploh šla cepit ?
CrazY FroG ?, 19.08.2021 ob 20:34
Sm vesela zate, da imaš družbo, ki ti ustreza. Zanimivo je tud, kk ljudje vedno vidimo predvsem tist kr hočmo-npr. anticepilc takoj ve za vsaj 2huda primera po cepljenju, cepilc ve za dva “debila”, ki nista cepljena. Vsekakor drži za ene in druge, da je umska lenoba lahko zelo nevarna in, da ga malo biksaš že v delu, ko navajaš o prosti izbiri. Prosta izbira ne vsebuje kup pogojev in prepovedi.
Na izbiro imaš C ali P ali T. Meni se zdi kar bogata izbira.
PA saj je jasen primer ministrice, cepljena in pozitivna…
Je vseeno zbolela in je verjetno tudi koga okuzila dokler ni izvedela rezultata. V cemu je potem poanta razen za tiste s slabim imunskum sistemom ali s pridruzenimi boleznimi…
Pa neke prisile, pa agresija cepilcev proti necepilcem…
Naj se cepi kdor se zeli in kdor se ne želi se mu ni potrebno cepiti…
Glede na vse, bi teste morali delati tudi cepljeni, saj tudi lahko zbolijo in tudi sirijo virus…
Ali pa se motim?
Forum je zaprt za komentiranje.