Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raje imam malo zamaščene moške, kot pa narcisoidne izklesance

Raje imam malo zamaščene moške, kot pa narcisoidne izklesance

Zakaj? Ker imajo pošlihtano podstrešje za razliko od izklesancev, ki cel dan namenijo samo svoji postavi.

Pa ve?

No saj tud velik delež žensk namenja ves svoj čas zgolj svojemu izgledu in vse karte stavijo zgolj v izgled…..

Odgovor na objavo uporabnika
Vdjmgd, 19.08.2021 ob 10:41

Zakaj? Ker imajo pošlihtano podstrešje za razliko od izklesancev, ki cel dan namenijo samo svoji postavi.

Pa ve?

Dajem prednost duši in možnosti skupne prihodnosti bolj kot telesu. Če govorimo o odnosu (kakršnemkoli, ki traja več kot 5min).

Smem vprašati zakaj je na koncu vprašanje “pa ve?” In ne “pa vi?”.

Nekako se mi zdi “gender neutral” debata o nazorih.

… dobra duša večna. Radiatorji, botoks žnabli in čarovniški kremplji so odraz pohabljene osiromašene duše.

Ne. Meni so všeč taki moški, ki dajo kaj nase in kaj dobrega vase. Taki, ki so močni, imajo kondicijo, imajo mišice, sploh roke in hrbet, npr plavalci, vaterpolisti… fitneserji ne. Mora biti enakomerno okrepljeno in ta prave mišice, ne tiste napihnjene. Da se sam privzidgne in še mene zraven. Da ve kaj je dobra hrana, po možnosti kakšen kuhar po poklici, ali amaterski navdušenec nad kuharijo, gurman.. ki mu nič ni težko in si lahko privošči vzet prosto kadarkoli. Če se mi zalušta it na Kofce na posladek, je že v avtu pripravljen in čaka ves navdušen 🙂 hm..ali bi raje Haskija posvojila …?

soft, 19.08.2021 ob 12:51

Ne. Meni so všeč taki moški, ki dajo kaj nase in kaj dobrega vase. Taki, ki so močni, imajo kondicijo, imajo mišice, sploh roke in hrbet, npr plavalci, vaterpolisti… fitneserji ne. Mora biti enakomerno okrepljeno in ta prave mišice, ne tiste napihnjene. Da se sam privzidgne in še mene zraven. Da ve kaj je dobra hrana, po možnosti kakšen kuhar po poklici, ali amaterski navdušenec nad kuharijo, gurman.. ki mu nič ni težko in si lahko privošči vzet prosto kadarkoli. Če se mi zalušta it na Kofce na posladek, je že v avtu pripravljen in čaka ves navdušen 🙂 hm..ali bi raje Haskija posvojila …?

Bogi haski.

wd40951, 19.08.2021 ob 13:30

Bogi haski.

Prav nič mu ne bi manjkalo, zakaj bogi? Šla bi na konec sveta z njim in odkrivala skrite kotičke v naravi. Morda mu le naša klima ne bi ustrezala. Kaj pa kakšen zlati prinašalec? Je bolj za take izlete in pohode?

Pošlihtano podstrešje in izklesana postava nista nujno obratnosorazmerni.

Raje izklesance s pošlihtanim podstrešjem.

Ampak je zelo velika verjetnost, da bo tip ki se cele dneve gleda v špeglu in telovadi, vase zagledan kreten:)))))

Si mogoče tudi ti malo bolj zašpehana, ane?

špehasti moški? Ne hvala. Taki ponavadi tudi na samo higieno ne dajo veliko

ne ne ne, 19.08.2021 ob 23:00

špehasti moški? Ne hvala. Taki ponavadi tudi na samo higieno ne dajo veliko

preverjeno!

Mene tudi spehasti moski odbijajo. Kar velika vecina moskih na morju je bila spehastih, brez sramu kaze svoj velik trebuh. Bljak. Grdo da se tako zapustijo.

Ma sej jaz sem tud nabildan v mednožju, pa kaj.  Nobena ni še rekla ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close