Kaj je z nekaterimi ljudmi, da non-stop visijo na Mon-u?
Vrjetno ste tudi že opazili moteno budalo, ki me že mesece zalezuje in non stop odpira teme o meni??? Naprimer ravnokar je tole temo odprla.
A ste opazili kako, uporablja ogromno vzdevkov in se pogovarja sama s sabo kako grozen sem? Ali ko napiše nekaj čez mene in potem si to še potrdi pod drugimi vzdevki. In potem mi napiše MI SI MISLIMO o tebi to in to. Tako reva prevzame množino kot da so ONI(več njih) proti meni.
A ste opazili, da uporablja moj vzdevek in piše pod mojim vzdevkom?
Ali mislite, da ima v realnem živlenju tudi koga, ki ga nadleguje in zalezuje? Ali pa sploh nima živlenja in ji je MON vse? Kako bi psihiatrija pomagala taki osebi?
Skozi šivankino uho, 19.08.2021 ob 09:06
Poglejte na primer tega ubogega reveža, “kokoši”. A ta poba res nima ne šihta, ne nobenega drugega interesa kot Mon? A je Mon ves njegov lajf ali kako? Kaj menite o takih osebkih? Se vam kaj smilijo?
Pa kaj tebe sploh briga kolk je kdo na MONu???
Brigi se zase!!
Sicer pojma nimam kdo sploh je ta kokoš, ampak če smo že pr tem da porajtaš da non stop visi gor, on potem očitno vsaj non stop piše pod istim vzdevkom. Kaj pa ti? Isto visiš non stop gor, ker v nasprotnem sploh tega ne bi porajtalo, zravn pa za vsako objavo drug nick. Taki ste mi pa res total blesavi, kot da bi se nečesa bal…
Ena južna neprijavljena, 19.08.2021 ob 09:21
Brigi se zase!!
Sicer pojma nimam kdo sploh je ta kokoš, ampak če smo že pr tem da porajtaš da non stop visi gor, on potem očitno vsaj non stop piše pod istim vzdevkom. Kaj pa ti? Isto visiš non stop gor, ker v nasprotnem sploh tega ne bi porajtalo, zravn pa za vsako objavo drug nick. Taki ste mi pa res total blesavi, kot da bi se nečesa bal…
Podpis. Kokoši ni tk slab, kokr hoče nekdo prikazat. Že, če napiše dobro jutro, ga zmerjajo z neumestno foro na račun homoseksualcev.
kokoši, 19.08.2021 ob 09:14
Vrjetno ste tudi že opazili moteno budalo, ki me že mesece zalezuje in non stop odpira teme o meni??? Naprimer ravnokar je tole temo odprla.
A ste opazili kako, uporablja ogromno vzdevkov in se pogovarja sama s sabo kako grozen sem? Ali ko napiše nekaj čez mene in potem si to še potrdi pod drugimi vzdevki. In potem mi napiše MI SI MISLIMO o tebi to in to. Tako reva prevzame množino kot da so ONI(več njih) proti meni.
A ste opazili, da uporablja moj vzdevek in piše pod mojim vzdevkom?
Ali mislite, da ima v realnem živlenju tudi koga, ki ga nadleguje in zalezuje? Ali pa sploh nima živlenja in ji je MON vse? Kako bi psihiatrija pomagala taki osebi?
Tvoj odgovor je pričakovan. Saj drugega kot ponavljati ene in iste traparije kot papiga, tako ali tako ne znaš. Da bi odgovoril na vprašanje, to pa ne.
A imaš kaj resničnega lajfa ti ali čisto nič? Je ta forum vse, kar imaš, ti ubogi revež? Te morajo vsaj na forumu čisto vsi ljudje imeti radi, če te že v resničnem lajfu nimajo? Moraš biti vsaj na forumu priljubljeni car in glavni frajer, če že v RL nisi?
P.S. Ja, ja, seveda. Vsi, ki te kritizirajo, so v bistvu ena sama oseba, saj je vendar popolnoma nemogoče, da bi šel na živce več ljudem. Gotovo gres na živce samo enemu človeku in ker mu greš na živce, je ta človek psihični bolnik. Saj te razumem, no.
Senza736, 19.08.2021 ob 09:15
Ne, ker nikoli ne veš, kakšna je zgodba v ozadju.
SENZA,
BTDT je EXCELL(in vem da je bil EXCELL prvotno nekdo drug, toda zdaj mu je moteni BTDT, ki je prav vrjetno odprl to temo ukradel vzdevek). Ti si se oglasila v temi “Koga s četa bi invejtali na drink?” ravno glede te zadeve. No tam ga je EXCELL v istem trenutku ko sem napisal da BTDTja noben nebi povabil začel hvaliti glede njegove poslovne uspešnosti zdaj pa je kar naenkrat napisal v temi Kdo na forumu vam je nadležen? v katero se ravnokar piše napisal EXCELL da mu je BTDT nadležen. Zdaj pa razumi to. Fora je v tem ker me hoče sprovocirati, ker nihče razen mene ne opazi kaj je zadaj. Poglej moje pred minutami napisano sporočilo na koncu te teme in mogoče ti bo jasno.
Zadnje dni se intenzivno odpirajo teme o meni(kot tale v katero piševa) in negdo obsesivno nori glede mene povsod po forumu. Upam, da vam je zdaj jasno, da je to motenec BTDT(ki sanjari o svojih namišljenih firmah v tujini).
O hvala. Odlično napisano, dobro si povzela ironijo glede teh očitkov. In samo v parih besedah. 🙂
Všeč mi je, da nekateri opazite, da vse to nabija ista oseba pod različnim vzdevki, včasih je po 10 odgovorov pod različnim vzdevki skupaj samo od te osebe. Vendar je ta oseba preneumna, da bi znala do te mere spremeniti način pisanja, da se je nebi prepoznalo.
In všeč mi je ko si napisala, da se obnaša ta oseba kot da se nečesa boji, tega tudi jaz ne razumem. To si opazila, ker piše pod različnimi vzdevki. Pa še nekaj je, pod določenimi vzdevki nikoli ne izda svojega spola in če jo ogovoriš pod določenim spolom popolnoma ponori. Že pri temu vidiš kako motena je in niti ne zaveda se kako bizarna je tistim, ki jo berejo. Včasih pa piše pod enim spolom, potem pa se pri naslednjem odgovoru zmoti in piše pod drugim spolom, kot v temi “Koga s četa bi invejtali na drink?”. Potem jo osmešim in vsa besna pobegne in me čez kaka dva dni spet udarno napade.
Se pa niti ne sekiram, ko me napade jo besedno zatolčem(kot včeraj, predvščerišnem) in nato izgine in me nasleden dan besno napade z drugimi temami in sporočili in to traja že mesece. 🙂
Zame to ni nek velik problem, toda upam, da tega kar počne meni ne počne tudi komu v resničnem živlenju, ker to pa zna biti kar hudo.
Ena južna neprijavljena
19.08.2021. ob 09:21
Brigi se zase!!
———————————————————————————————–
O hvala. Odlično napisano, dobro si povzela ironijo glede teh očitkov. In samo v parih besedah. 🙂
Všeč mi je, da nekateri opazite, da vse to nabija ista oseba pod različnim vzdevki, včasih je po 10 odgovorov pod različnim vzdevki skupaj samo od te osebe. Vendar je ta oseba preneumna, da bi znala do te mere spremeniti način pisanja, da se je nebi prepoznalo.
In všeč mi je ko si napisala, da se obnaša ta oseba kot da se nečesa boji, tega tudi jaz ne razumem. To si opazila, ker piše pod različnimi vzdevki. Pa še nekaj je, pod določenimi vzdevki nikoli ne izda svojega spola in če jo ogovoriš pod določenim spolom popolnoma ponori. Že pri temu vidiš kako motena je in niti ne zaveda se kako bizarna je tistim, ki jo berejo. Včasih pa piše pod enim spolom, potem pa se pri naslednjem odgovoru zmoti in piše pod drugim spolom, kot v temi “Koga s četa bi invejtali na drink?”. Potem jo osmešim in vsa besna pobegne in me čez kaka dva dni spet udarno napade.
Se pa niti ne sekiram, ko me napade jo besedno zatolčem(kot včeraj, predvščerišnem) in nato izgine in me nasleden dan besno napade z drugimi temami in sporočili in to traja že mesece. 🙂
Zame to ni nek velik problem, toda upam, da tega kar počne meni ne počne tudi komu v resničnem živlenju, ker to pa zna biti kar hudo.
CrazY FroG ?, 19.08.2021 ob 09:25
Podpis. Kokoši ni tk slab, kokr hoče nekdo prikazat. Že, če napiše dobro jutro, ga zmerjajo z neumestno foro na račun homoseksualcev.
CrazeY FroG,
ja res je. Mislim, da mojo homoseksualnost izrablajata samo za provokacijo, da bi me s tem sprovocirala BTDT in tisti desničar, ki me zmerja. Medtem ko neko žensko tatretjo zalezovalko hudo moti. Včasih napiše, kako podpira homoseksualce nato pa spet z vsem gnevom ven udari z homofobičnimi forami. Pomoje je imela tipa, ki ji je prekrival da je gej in je zato tako polna sovraštva. He, he ja pomoje se z nobenim uporabnikom na tem forumu ne ukvarjajo toliko kot z mano. Toliko mi pišejo, še zlasti te trije, da čeprav uporablajo različne vzdevke jih že ločim drug od drugega.
Ampak, ko si umenila da mi že za dobro jutro spustijo tako provokacijo ti povem, da ne pustim, da mi pokvarijo jutro.
Tako, da tudi tebi želim najlepše jutro. 🙂 Pa če bo danes prevroče pojdi žabico kam zaplavat.
“Mery nepr.”,
bolje, da ti ne razlagam, lahko bi se roman napisalo o temu, da ga bi študenti psihologije brali. 🙂
Pač trije motenci med njimi BTDT me že mesece nadlegujejo. Saj vrjetno si opazila čudne napade name in da se ti je včasih zdelo, da je več sporočil pod različnimi vzdevki od ene osebe. BTDT še vedno visi tu na forumu 24 ur na dan, le svojega vzdevka več ne uporablja.
Fui, 19.08.2021 ob 09:47
Bolje viseti na Monu, kot za šankom.
Kokoši
?
Se pa sprašujem, kaj je z nekaterimi ljudmi narobe, da zalezujejo druge in se ukvarjajo z njimi, namesto s sabo?
“Fui”,
hvala, hvala 🙂
Ja jaz se tudi to sprašujem, včasih se mi prav zasmilijo pa čeprav me zmerjajo. Vrjetno jim ni lahko v živlenju, da so taki.
Aja pa še to, morda bo komu zanimivo. Sem bral stare teme in sem opazil po načinu pisanja, da VIHARNEGA in VAGABUNDA pod različnimi vzdevki nadleguje ista oseba kot mene.
Pa hvala vsem za podporo 🙂 🙂 🙂 Grem zdaj malo pospravit potem pa se še malo uležt saj sem že zelo zgodaj vstal. Čez par ur pa pridem pogledat, če ste kaj napisali. 🙂
s tem je tako…, kdo ti ni ok., ga pač ne bereš. Men so vse istospolno orientirane teme mimo zato jih ne berem, jih je res preveč zdej na tem nesrečno prenovljenem forumu ampak tudi oni imajo pač pravico pisat in govoriti.., pa en kup bolanih norih naslovov, kako bi nekdo kavsal z domačimi živalmi…, se pa najde tudi nekaj političnih tem in v njih se pojavi ta… kokoši.., sicer malo pretirava za moje pojme na račun hvaljenja bivše juge ampak odda pa politično ok. komentar.
Bivši sč je bil majka…,, čeprav bi tudi tam morali moderatorji več reda delat, ta zdej ni nič od nič ampak, ker boljšega ni, sem uletavamo iz navade in, ker se nam drugega foruma ne da iskat… Marsikdo od nas še vedno sem uleti z upanjem, da bo ta sč vsaj približno ujel nivo starega sč…, pa kot zgleda ne bo šlo… ampak vseeno mislim, da bo ta sč ostal živ, dokler se kaj boljšega ne pojavi, jeseni spet grozijo karantene in ljudje si bodo tukaj dali duška…, z nekom se pač moreš prepucavat, če ne za res. pa za zajebancijo, takle mamo…
Zelo znana zgodba oz modus operandi, ki se ponavlja. In ja, ta oseba tudi v živo madleguje ljudi. Ne vem zakaj, verjetno trpi za kakšno boleznijo ali motnjo, recimo narcistično.
Karkoli se ti zdi, da hoče od tebe, na koncu ugotoviš da je to le: zbadanje, da se spravlja konstantno nate, manipulira, laže, se pretvarja, se ti maščuje, je zloben, krut, te nadleguje in zaničuje. Za ti živi in ves čas le o tem premišljuje. To je njegov življenjski stil in hobi, strast. Kot za nekoga nogomet 🙂
V resnici mu je vseeno za tvoje mnenje ali prepričanje, včasih se le dela da mu je mar, zato da bi iz tebe izvlekel kaj ali imel več možnosti te kasneje napasti z raznimi citati in kao dokazi. Smatra te za naivneža in zanj je to “manjvredna oseba”, te zato prezira. Verjetno je tudi sam nekoč bil naiven in ker je obupal nad ljubeznijo, se spravlja na vsakega, ki še verjame vanjo. Pa naj bo to ljubezen do sebe, do življenja, do partnerja, česarkoli dobesedno. Ljubezen je njihov triger.
Odločil se je, da bo brezsramno preziral in nadlegoval druge, da s tem ni nič narobe in ker mu je nekoč uspešno šlo skozi to pridobivanje svoje narcistične doze – pozornosti, občudovanja, strinjanja z njim, avtoritete, vzvišenosti, ipd se niti ne teudi spremeniti te svoje toksične vzorce obnašanja.
Prej bo tebe imel za norega, neumnega, te obtoževal vsega živega, le da mu ni treba sebi priznati, da ima težave pravzaprav on sam s seboj. Vedno te bo skušal spraviti na svoj nivo in kasneje kazal s prstom nate kot češ, glej ga kakšen je v resnici.. to so klasični triki manipuliranja, laganja, obračanja resnice, besed, zanikanja, zavajanja, obtoževanja, žaljenja, menjavanje teme, nikoli ne boš dobil odgovora na svoja vprašanja.. opaziš? Vedno manipulativno obrača vse v svoj prid in proti tebi, dokler drugim ne “dokaže” da si ti tisti bad guy. Kar v resnici seveda ne drži. Tak npr ženo obtožuje, da ga vara, da mu laže, medtem ko je to v resnici njegova projekcija, ker ve česa je on zmožen oz to že počne verjetno, obtožuje njo, išče vedno neke trikotnike z drugimi ženskami, da bi njo delal ljubosumno in jo tako držal na nitki. Včasih pride celo tako daleč, da udari narcistična zloba ven, ti izreče stvari, ki jih noben normalen nikoli ne bi, udari ven bes in ti lahko tudi grozi, te nadleguje,… to je njegov teritorij, tu ima največ izkušenj in to počne že leta, zato se ne splača ukvarjati s tako osebo. Ne moreš ga spreobrniti. Ne čuti ne empatije ne ljubezni, navadil se je nadomestiti ta primanjkljaj z zmagovanjem, titulami in raznimi doseženimi cilji, uspešnimi projekti, zbiranjem dosežkov.. da bi v očeh drugih izpadel pomemben in nenadomestljiv.
Verjetno si mu tarča, ker dobiš preveč pozornosti. Ja, tega ne marajo. Namreč tudi če gre njemu nadpovprečno dobro, ne sme tebi iti boljše, zato to hoče na vsak način uničiti, saj si mu v napoto. Ljubosumen je na vse in vsakega, sam pa nikoli ne doseže tistega občutka zadovoljstva in sreče, ne glede na to kaj vse doseže. Ko mu primanjkuje “doze”, se čuti preveč prazno in išče žrtev kjerkoli, ti si mu pa kriv in moraš zato biti kaznovan. Želi videti kako skočiš, trzneš, ko on tako ukaže, ker je to del tega fiksa …
Upam, da si razumel, da manj kot se odzivaš takim, boljše je. Česa res ne prenesejo je biti ignorirani, nepomembni. Manjvredni. Torej … veš kaj moraš narediti, da se ga rešiš? Bo pa hitro našel novo žrtev, ali se pač spravil na ženo doma. Tukaj ne moreš pomagati. Lahko bi si sam, če bi se sprejel in si poiskal strokovno pomoč, a narcisu to ne pade na pamet, ker z njim seveda ni nič narobe, vsi drugi so krivi, ker dihajo 🙂
? žabico sm plavala par dni nazaj v prekmurskih koncih. Poznaš kaj sobotško jezero, gramoznico Babinci? Smo kolesarili tam, malo raziskovali. Mn je zlo všeč, krasna narava, topla voda.. edina žalost, da po poljih res odganja pretežno sam še koruza?
Mhhh ja sj lepo, da se ne sekiraš zrt teh for tu, js niti ne vem kaj vse se plete v tej sceni, sam kr neki, sej veš, za nikogar se nisi doužn spreminjat, zgolj če vidiš sam smisu v tem. Jebat ga 100ludi 200čudi. Ohrani nasmeh??
Forum je zaprt za komentiranje.