Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj je v ELeclerc takšna izbira izdelkov?

Zakaj je v ELeclerc takšna izbira izdelkov?

Določene hrane in nekaj drugih stvari v slovenskih trgovinah razen tam še nisem videla. Kako to? Od kod je to podjetje? Obožujem testenine Rana in tam je raj za to. Pa različni siri, svetovno znani, pa ni da ni. Res sem bila presenečena nad veliko izbiro.

pa dobro no, to najbrž veš, da je to francoska štacuna 😉

Odgovor na objavo uporabnika
ime z vzdevkom, 18.08.2021 ob 22:41

pa dobro no, to najbrž veš, da je to francoska štacuna 😉

Glede na to, da sem bila tam drugič v življenju in da reklam nimam- ne, nisem vedela.

Odgovor na objavo uporabnika
zakina, 18.08.2021 ob 22:37

Določene hrane in nekaj drugih stvari v slovenskih trgovinah razen tam še nisem videla. Kako to? Od kod je to podjetje? Obožujem testenine Rana in tam je raj za to. Pa različni siri, svetovno znani, pa ni da ni. Res sem bila presenečena nad veliko izbiro.

Testenine Rana so italijanska znamka :). Pojdi kdaj preko meje v Italijo,  IperCoop, pa  Carrefour, pa Auchan ( sicer tudi francoska veriga) –  boš šele tam videla, kaj je to dobra trgovska veriga 🙂

E.Leclerc  je francoska trgovska veriga in ima torej tudi veliko francoske robe, ki je pa po Mercatorjih, Lidlih, Hoferjih & Co  pri nas ni. In paše ja, malo drugače Why not?

Sploh prehrambeni artikli  iz Bretanije, Normandije so zakon.  Nasplošno francoski siri, mesnine, vina, paštete ( foie gras), pa stale fransocke specialitete.

Njihovi siri su uprašljive kvalitete. Nekateri su celo čisto plesnivi!

Nasplosno v Sloveniji je zelo malo izdelkov v primerjavi s zahodom. Majhnost trga. Majhna kupna moc,itd,itd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close