Nehajte vlačiti pse na plaže za ljudi in v morje!!!
Ravno z dopusta. Ta obsesija s psi je šla definitivno predaleč! Na plaži za ljudi vse polno družin ali posameznikov s psi, katere potem vlačijo v vodo in psi plavajo tam skupaj z otroki in odraslimi!
Sorry, ampak meni se to gravža. Pes se ves moker otresa na plaži in kapljice z njega padajo na nas in naše brisače. Lastnikov to ne zanima. Oni mislijo, da smo vsi ljubitelji cuckov!! Fuj, fuj, fuj!!! Izginite na pasje plaže!!!
Smo lastniki psa, katerega ne vodimo na plazo, saj mu je lepse, ce nas tisti dve uri pocaka v hladnem apartmaju. Vendar to, kar si dovolijo starsi otrok, je preseglo vse meje. Smehlanje, ker gre sinko do morja in se vsem na ocem polula v vodo, ali pa k najblizjemu drevesu… Nagravzno do konca. Da ne govorim o tekanju otrok cez brisace. Raje na pasjo plazo z vzgojenimi psi, kot pa na plazo polno otrok! Stevilo nevzgojenih sonckov in njihovih starsev je definitivno vecje kot je stavilo nevzgojenih psov! Starsi ne razumejo, da je njihov otrok simpaticen predvsem njim, ostalim pa je odvratno slisati: Mami, polulala (pokakala) sem se v vodo!
Pravkar z morja, 18.08.2021 ob 16:56
Smo lastniki psa, katerega ne vodimo na plazo, saj mu je lepse, ce nas tisti dve uri pocaka v hladnem apartmaju. Vendar to, kar si dovolijo starsi otrok, je preseglo vse meje. Smehlanje, ker gre sinko do morja in se vsem na ocem polula v vodo, ali pa k najblizjemu drevesu… Nagravzno do konca. Da ne govorim o tekanju otrok cez brisace. Raje na pasjo plazo z vzgojenimi psi, kot pa na plazo polno otrok! Stevilo nevzgojenih sonckov in njihovih starsev je definitivno vecje kot je stavilo nevzgojenih psov! Starsi ne razumejo, da je njihov otrok simpaticen predvsem njim, ostalim pa je odvratno slisati: Mami, polulala (pokakala) sem se v vodo!
Ja, otroci celo serjejo v vodo, ne samo ščijejo, no tudi večina odraslih ščije not. Psi nikoli. Ne boš videla psa, ki se bo posral ali poscal v vodo.
Kaj torej avtorico tako muči pri psih? Kaj točno se ji “gravža”? To, da je žival in živali ne mara? Bi rekla, ja.
Ta pasnja obsesija s cucki na plaži in v objemu z njimi v morju je prešla vse meje. Pse ste si nabavili v zameno za starševstvo. Absurd.
Nope tam, kjer sem jaz psov ni. Mi to takoj razčistimo.
Na javnih plažah, kjer so skrbniki plaže, so psi prepovedani, če se najde kdo ga reševalec plaže pospremi z lastnikom na izhod, drugače je na divjih plažah, kjer so psi ob lastniku.
Si je ena dovolila da se je njen ljubljenček prosto otresal po meni in brisači in mojih oblačilih.
Pa sem se šla jaz mokra otrest k njej. V minuti so se spokali s plaze.
Pes na plaži v senci in z vodo v skledi mene popolnoma nič ne moti.
Plaval v vodi kjer sem ne bo, niti skakl ob meni in po mojih rečeh.
Sorry nrobe. Meni je zadnjič ena s psom ravno zatežila, ker je sin na hitro stekel lulat v travo ob eni poti. In ona meni kako to izgleda, da se ne spodobi itd… pa da se ne lula takole po poti . Sem jo vprašala kam njen pes lula ko se sprehajata, mi pa reče da za kuzke je pa to normalno.
Am lej, za otroka tudi. Otroci migajo, majni mehurji, ne razmišljajo dosti vnAprej…
Vi pesjakarji ste bolni že
Aha, 19.08.2021 ob 00:40
na pse se bunite,da lulajo po travi, da vas motijo, vaši otroci tudi lulajo po travi, to vas ne moti. Itak, da ne, ker gre za vase otroke in ker psov preprosto ne marate.
Ti psa pelješ za grmiček? Ne, na, sredi potke, stopim v drek tvojega psa.
Žal so potem na udaru tudi vzgojeni lastniki vzgojenih psov. Ni vse metati za v en koš.
Večina, ste pa malomarnezi da groza.
donporleone, 18.08.2021 ob 17:05
Ubogi psi! Upam, da jih lastniki po obisku plaže pošteno umijejo.
Ne sam pse, tudi sebe. Kam mislite da gre kanalizacija iz hrvaške obale. V zrak? Tu se pa zgražate, ker se en otrok polula. Dvoličneži.
In ja, moker pes se otresa. To je problem pri polni plaži. Problem je tudi bevskanje ko grejo člani družine v vodo.
Vidim pa da tisti ki se ukvarjajo s psom in ga tudi vzgajajo, nimajo teh problemov. Jih peljejo na plažo kjer je to dovoljeno oz. na prazno plažo. Ti psi so skoraj neopazni in sigurno niso moteči.
Turistka939, 18.08.2021 ob 16:45
Ravno z dopusta. Ta obsesija s psi je šla definitivno predaleč! Na plaži za ljudi vse polno družin ali posameznikov s psi, katere potem vlačijo v vodo in psi plavajo tam skupaj z otroki in odraslimi!
Sorry, ampak meni se to gravža. Pes se ves moker otresa na plaži in kapljice z njega padajo na nas in naše brisače. Lastnikov to ne zanima. Oni mislijo, da smo vsi ljubitelji cuckov!! Fuj, fuj, fuj!!! Izginite na pasje plaže!!!
Ti pa si čudaška! Vsakemu normalnemu je tisočkrat boljše na plaži s psi, kot plavati v otroškem lulanju in poslušati melodijo otroškega vreščanja.
Monovina, 18.08.2021 ob 20:18
Sorry nrobe. Meni je zadnjič ena s psom ravno zatežila, ker je sin na hitro stekel lulat v travo ob eni poti. In ona meni kako to izgleda, da se ne spodobi itd… pa da se ne lula takole po poti . Sem jo vprašala kam njen pes lula ko se sprehajata, mi pa reče da za kuzke je pa to normalno.
Am lej, za otroka tudi. Otroci migajo, majni mehurji, ne razmišljajo dosti vnAprej…
Vi pesjakarji ste bolni že
bogi otrok, je na nivoju psa.
kokoši, 19.08.2021 ob 06:28
Ti pa si čudaška! Vsakemu normalnemu je tisočkrat boljše na plaži s psi, kot plavati v otroškem lulanju in poslušati melodijo otroškega vreščanja.
kokoši, ne sodi vseh po sebi. Nekateri imamo otroke radi. Psi pa so za nas le psi, ne neke vrste otroci in nikakor psi niso enaki ljudem.
Otroci so mali ljudje. Naša vrsta. Potomci. Se strinjam, da morajo biti vzgojeni v vseh pogledih. Ampak tudi najboljšim se kdaj zgodi kakšna trma. In to razumem in toleriram. In seveda je logično, da malo popestrijo dogajanje na plaži. Ne s kakanjem in lulanjem, ampak z razigrano igro. Psi pa so živali. Druga vrsta. Manj vredna od ljudi. In ne, otroci in psi niso nikoli primerljivi. Pod nobenim pogojem. Zato je logično, da se otrokom kaj tolerira, psom pač ne. Za psa je seveda potrebno ustrezno poskrbeti. Fizično in drugače. Tako, da mu daš dovolj pozornosti. Ampak vedno in povsod in brez izjeme imajo otroci prednost. Vedno. In ne, jaz se ne maram kopati v isti vodi kot pes, ne maram, da se pes otresa okoli mene in znorim, če pololize mojega otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.