Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne vlacite cuckov v lokale

Ne vlacite cuckov v lokale

Kamor gres na kavo, drink, vedno kaksen tecen cucek za sosednjo mizo. Nevzgojeno scene laja na vsakega, cvili…Pasjeljubci, jaz nisem dolzna tega poslusat.   Pustite scene, ki ni socializirano doma !    Ali pa v pasjo solo z njim.

Odgovor na objavo uporabnika
Lilibeth, 18.08.2021 ob 08:46

Kamor gres na kavo, drink, vedno kaksen tecen cucek za sosednjo mizo. Nevzgojeno scene laja na vsakega, cvili…Pasjeljubci, jaz nisem dolzna tega poslusat.   Pustite scene, ki ni socializirano doma !    Ali pa v pasjo solo z njim.

Ja, okej odgovor na temo o vreščečih mulcih. Če bi bilo toliko nevzgojenih psov kot je nevzgojene mularije okoli, bi narod naredil že pravo revolucijo. Jaz še v življenju nisem naletela na tečnega cucka v restavraciji, trgovini v tujini itd. Vsi psi, ki so tam, so lepo vzgojeni, nobenega cviljenja in lajanja ni. Naletim pa dnevno na nevzgojene vreščeče pamže. Pa nimam psa, imam pa dva otroka, ampak se zavedam, da so veliko večji problem nevzgojeni mulci kot psi. Da sploh ne začnemo o šolah, kjer en tak terorizira ves razred. Takega psa bi že davno uspavali.:)

A veš, da tega pa jaz ne vidim. Včasih vidim kakega psa na terasi pa je vzgojen, ne moteč.

Vidim pa ogromno vreščeče mularije.

kje to vidiš, 18.08.2021 ob 08:55

A veš, da tega pa jaz ne vidim. Včasih vidim kakega psa na terasi pa je vzgojen, ne moteč.

Vidim pa ogromno vreščeče mularije.

Saj ne vidi. Pač ima sama vreščečo mularijo, ki jo povsod vlači, pa ji gre na živce, da narod to opazi, potem pa se obesi na pse.

Je napisala necivilizirana trapa, ki ne zna vzgajati in obvladovati svojih otrok. Ker je sama bolj nevzgojena kot oni.

Lej z veseljem prenašamo pse, ki občasno lajajo ali kadilce, ki zakadijo prostor samo da nam otrok ni treba. NE PRIMERJAJ NEPRIMERLJIVEGA in ne delaj takih bedastih primerjav.

Še več, kadilci v restavracijah bi bili super ker bi odgnali starše z otroki.

Zelo preprosto – zamenjaj lokal. Verjemi, vsi boste zadovoljni.

V sosescini imamo en precej velik in obljuden lokal, stalno poln, veliko ljudi, otrok in psov.

Skoraj vsak dan tam spijem kavo.

Psi v glavnem lezijo pod mizo, pri lastnikih, se najde kako malo scene, ki hodi okoli, a ni vsiljivo, le radovedno in predvsem so vsi psi tihi.

Otroci pa… Vcasih se poln lokal kriza, ko mama mirno pije kavo, dojencek pa vresci v vozicku. Ali pa mame pijejo kavo, otroci pa vrescijo na igralih in to ni razposajeno otrosko kricanje, ki ga je lepo slisat, ampak zivalsko rjovenje predsolskih otrok!

Otroci so del druzbe, naj cvsekakor pridejo v lokale s starsi, ampak dragi starsi, zaboga milega, dajte ucit svoje otroke obnadanja in dajte potolazit dojencke, ker ne jokajo za brez veze in tudi ne zato, da vas nervirajo, ampak vas potrebujejo!

v sosescini, 18.08.2021 ob 10:01

V sosescini imamo en precej velik in obljuden lokal, stalno poln, veliko ljudi, otrok in psov.

Skoraj vsak dan tam spijem kavo.

Psi v glavnem lezijo pod mizo, pri lastnikih, se najde kako malo scene, ki hodi okoli, a ni vsiljivo, le radovedno in predvsem so vsi psi tihi.

Otroci pa… Vcasih se poln lokal kriza, ko mama mirno pije kavo, dojencek pa vresci v vozicku. Ali pa mame pijejo kavo, otroci pa vrescijo na igralih in to ni razposajeno otrosko kricanje, ki ga je lepo slisat, ampak zivalsko rjovenje predsolskih otrok!

Otroci so del druzbe, naj cvsekakor pridejo v lokale s starsi, ampak dragi starsi, zaboga milega, dajte ucit svoje otroke obnadanja in dajte potolazit dojencke, ker ne jokajo za brez veze in tudi ne zato, da vas nervirajo, ampak vas potrebujejo!

Saj očitno je problem v starših in ne v otrocih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close