Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek testiranje

testiranje

19-letnik dela ima vožnje za izpit za avto, se testira. A zdaj bo pa za vsak test dal 12 EUR? Samo to me zanima. Hvala!

Cepivo je gratis.

Jap, vsako testiranje bo plačljivo, pravilno. Se sploh zavedate kolk denarja iz proračuna gre za te teste?

Cepit ali pa bit doma, odločitev je tvoja.

Odgovor na objavo uporabnika
AVTOŠOLA, 18.08.2021 ob 07:18

19-letnik dela ima vožnje za izpit za avto, se testira. A zdaj bo pa za vsak test dal 12 EUR? Samo to me zanima. Hvala!

Če se bo pustu, ja.

Vse to je nezakonit, škoda, ker nas to mal ve. Dokler boste pa vsi ostali poslušni stal v vrstah tako za testiranje kot cepljenje, pa te norije ne bo konc, še kaj druzga se bodo spomnl.

realnot, 18.08.2021 ob 08:30

Jap, vsako testiranje bo plačljivo, pravilno. Se sploh zavedate kolk denarja iz proračuna gre za te teste?

Cepit ali pa bit doma, odločitev je tvoja.

Daj ti bizgec zapri lape. Če si ti tako pohlevno, ne prepričuj še drugih, bednik.

Oktobra zdravila.

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_3299

Če bi končno dovolili ivermektin, pa že nekaj časa ne bi bilo več navala na bolnice.

Politične odločitve.

Visok skok okužb kaže na to, da bi se ljudje raje okužili kot cepili. Vlada je sama kriva za okužbe s tem glupim PCT-jem.

če se bo pustil izkoriščati, bo dal.

Pa ravno cepljeni prenašajo okužbo na druge, ker jih noben ne testira.

Primer maturantov iz mat. izleta trenutno.

sami medicinski strokovnjaki tuki

Itak, da bo dal. Hvalabogu, da je tako !

Ena južna neprijavljena, 18.08.2021 ob 09:20

Če se bo pustu, ja.

Vse to je nezakonit, škoda, ker nas to mal ve. Dokler boste pa vsi ostali poslušni stal v vrstah tako za testiranje kot cepljenje, pa te norije ne bo konc, še kaj druzga se bodo spomnl.

Potem pa nam razloži, zakaj naj bi bilo nezakonito!

Nisem cepljena in bi mi taka informacija prišla res prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close