Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deep state

Deep state

Nabijem jaz na kurac to slovenacko (drzavno) mafijo. Sam za kito me lahko potegnejo. Banda lopovska.

ne morem verjet, da ste šli izbrisat mojo današnjo temo o zavrnitvi odvzema plazme v infuzijskem oddelku SB Celje. Bom še enkrat napisal kaj sem danes doživel. Sem dolgoletni (ne sicer redni) prostovoljni krvodajalec. In to sem stalno samo v omenjeni bolnišnici daroval kri. Danes opravim vse formalnosti. Ko pa pridem do zdravnice se pa zakomplicira. Zaradi psoriaze, ki jo imam že več kot 30 let mi pravi zdravnica, da ne morem darovati kri. Čaki mal. Tega pa ne razumem, sem ji najprej rekel. Še ni dolgo nazaj (mislim da lani) sem pa lahko brez problema daroval kri. Ja, se že niso bolj podrobno zavzeli za vašo bolezen. Mi je odgovorila. Ni problema sem ji odgovoril in se vstal ter odšel do sprejemnega okenca, jim vrnil žeton za kavo in še dejal, da mene tukaj ne vidijo več. In se odpravil domov. Rajši spustim kri v wc školjko kot da jo še kdaj darujem tej bandi komunajzarski. Pa to ne moreš da verjameš. Bomo pa hodili v Avstrijo darovat kri. Pa še plačali mi jo bodo. To lahko človek doživi samo v Slovenistanu. Da kar na enkrat pa moja kri ni dobra za bolnišnico.

v totalitarni državi pač ne moreš pričakovati demokracije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close