huda nesreča na Dolenjki
Naj bi se voznik v avtomobilu po priključku na Novo mesto zahod od zadaj zabil v kamion. In pozivajo očividce, da opišejo, kaj se je zgodilo.
jaz povem, kaj se je zgodilo, čeprav nisem videl, da ne bo pomote. Kretenski kamionist je brez znaka menjal pas in skočil pred avto. Se mi je zgodilo že večkrat, da brez opozorila menjavajo pas, posebej tisti odstavni, kjer vozijo počasi. Enkrat sem se komaj izognil trčenju.
Čeprav se še nič ne ve, grem stavit, da je bilo tako. In nastradala sta seveda tadva v avtu.
https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/na-dolenjki-umrli-dve-osbi-policija-prosi-za-pomoc/
Krema advantan?, 16.08.2021 ob 17:51
Sem ravno videl to novico… 2 mrtva… Sudbina.
ma ni lih nujno – malomarnost truckarja in voznik osebnega v njegovem mrtvem kotu
Glede na to, kaj vse tovornjakarji počneji med vožnjo in kako se obnašajo do ostalih udeležencev v prometu, ko da je cela cesta njihova in rinejo ko bagri, odvzemajo prednost – nič ni izključenega.
preklet hudič, 16.08.2021 ob 17:13
Naj bi se voznik v avtomobilu po priključku na Novo mesto zahod od zadaj zabil v kamion. In pozivajo očividce, da opišejo, kaj se je zgodilo.
jaz povem, kaj se je zgodilo, čeprav nisem videl, da ne bo pomote. Kretenski kamionist je brez znaka menjal pas in skočil pred avto. Se mi je zgodilo že večkrat, da brez opozorila menjavajo pas, posebej tisti odstavni, kjer vozijo počasi. Enkrat sem se komaj izognil trčenju.
Čeprav se še nič ne ve, grem stavit, da je bilo tako. In nastradala sta seveda tadva v avtu.
https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/na-dolenjki-umrli-dve-osbi-policija-prosi-za-pomoc/
Za take zadeve imamo policijo in ne neke kavč strokovnjake….
Isto lahko domnevamo, da je bil samomor!?
mark199, 16.08.2021 ob 18:09
Za take zadeve imamo policijo in ne neke kavč strokovnjake….
Isto lahko domnevamo, da je bil samomor!?
Ne, ne moremo isto domnevati. Koliko je samomorilcev na cestah in kolikokrat kamioni povzročijo nesreče + kolikokrat se vozniki izognemo nesreči, ko kamionist kar preskoči na tvoj pas?? Po moje smo skoraj vsi že videli, kako je en kamion kar brez signalizacije speljal na pas, kjer je že nekdo vozil. Ali pa signalizira tik pred teboj, valjda misliš, da bo počakal, da greš mimo, ampak ne, on istočasno ko da tisti žmigavc, tudi začne speljevati na tvoj pas. Garant gre za to zadevo. Poleg tega, čisto možno, da je bedak odpeljal naprej ne da bi se menil za nesrečo, ker zakaj pa zdaj poizvedujejo in iščejo očividce. To ni smiselno oz. tega nikoli ne počnejo, če sta oba udeleženca prisotna na kraju nesreče. No, razen če je tovornjakar obtožil avtomobilista, da se je brez veze vanj zaletel.
Grozno ? ko pomislim, kaj vse se lahko zgodi, sem sama vsak dan s sopotniki na avtocesti.
Glede na sliko, seveda, če ni simbolična, izgleda, da se je tovornjak res vštulil na levi pas, kajti avto, ki se je zaletel v tovornjak, ni poravnan v isti liniji s tovornjakom, izgleda kot da se je avto zelel umaknit se bolj v levo, a mu zal ni uspelo ?
Forum je zaprt za komentiranje.