Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj v tem času počnejo vaši 20-23 letniki ki niso v službah

Kaj v tem času počnejo vaši 20-23 letniki ki niso v službah

Naša dva se prekladata iz kavča v sobo, vmesni postaji sta kuhinja in wc. In to je vse. S prijatelji se družijo preko računalnikov, dobijo nekajkrat tedensko.
Deklet nimata in nič ju ne zanima.

Naš je star 19, vpisal se je v 1. letnik faksa, zadnji mesec in pol služil denar, danes pa sta se v punco (18) odpravila za 14 dni na morje. Sam je predelal avto, da bosta v njem lahko spala.

Ga pa zanima fullll stvari in uziva v tem,kar dela.

Moji so ze malce starejsi in cez pocitnice vsi delajo, a ce niso delali, so kuhali, pospravlhali, cistili, skrbeli za psa in macko, pac kar je bilo treba doma naredit.

Sin je z izbranko na morju, kolikor vem se imajo super.  Kaj vse pocneta kadar nista na morju pa ne vem, ne stanuje vec doma. 🙂

Moj cel dan drka in mami naroca kaj hoce za kosilo in za vecerjo.

Moji vsi delajo ze skoraj celo poletje, vmes so bili na morju, septembra grejo spet s svojimi polovicami.

Ze celo poletje po malem na morju v nasem apartmaju. Tam v okolici ima znance in se dobivajo na drinku in kavicah.

Je za mentorko za deco v koloniji.

Vmes je delala 3tedne v proizvodnji po 12 ur.

Septembra gresta s fantom naokoli  z rukzaki.

Oktobra faks.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj počnejo, 16.08.2021 ob 15:47

Naša dva se prekladata iz kavča v sobo, vmesni postaji sta kuhinja in wc. In to je vse. S prijatelji se družijo preko računalnikov, dobijo nekajkrat tedensko.
Deklet nimata in nič ju ne zanima.

Moji trije so malce starejši in so pri dvajsetih že vsi delali.

Vsi trije so končali srednje šole in začeli z delom.Dva sta imela pri osemnajstih izpit in avto.Tretji malo kasneje.

Prej se srečaš z delom in službo, bolje je.

eden dela med počitnicami, vmes pa nekajkrat po nekaj dni na morje in  v hribe s prijatelji, oktobra pa nazaj na fax

srednja je trenutno na delu v tujini(praksa v stroki, ki jo študira), ko se vrne pa spet študij

najstarejša pa piše magisterij, je že delala nekaj mesecev in je zdaj prekinila, ker si želi najprej magistrirat (oboje hkrati pa ne gre) – in  pri tem jo 100% podpiramo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close