Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vara nosečo ženo vsem na očem

Vara nosečo ženo vsem na očem

Vedno me je zanimalo kako izgleda aplikacija Tinder. Zato sem si naredila fake profil. Zanimivo mi je tudi to, da ima iskalnik tako, da samo vpises ime in ga/jo najdes, ce ga uporablja. Svajpala sem desno/levo in glej ga zlomka nasla sem gor mojega soseda ?Ta je porocen, ima otroka in nosečo ženo. Kaksen prasec! Pa kako se dela fino. Za hrbtom ji dela pa to, pa se prejsni teden mi je govorila kaksno sreco ima, da ga je spoznala. Pa ja de.

Prav razmisljala sem, da bi to povedala njegovi ženi. Ampak ne bom. Za ljubi mir se ne bom vmešala nikamor. Kdo pa rabi nepotrebno dramo.

Priporočam vsem, da pogledate, ce uporablja vaš mož/žena/punca/fant to aplikacijo. In, da zbezite od njih dokler je se cas.

A ti mal reklamo delaš.

Edina slaba stran za te moške na teh portalih je, da je veliko povpraševanja pa malo ponudbe, sploh “samo za sex”.

Ne nakladaj. Bolj verjetno, da je žena noseča z drugim… Mogoče kakšnega mulca še nafarbaš, ostali vas pa predobro poznamo.

Te aplikacije ne poznam, ampak na nekatere me je kar samo vpisalo, vsaj na Twoo vem da je bilo tako. Morda sem kdaj kaj kliknila in ne vede potrdila, a podatke je itak pobralo od nekje drugje. A je še kje tako?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3210, 16.08.2021 ob 11:08

Ne nakladaj. Bolj verjetno, da je žena noseča z drugim… Mogoče kakšnega mulca še nafarbaš, ostali vas pa predobro poznamo.

Po kateri župi si pa ti priplaval.

Tipa se je ujel pri varanju, pa hitro ženo obtožiti? Naj tip zahteva DNA test, pa je to to.

Avtorica – presodi ali se boš vpletala, ker naJ boš ti bolj kot tvoj sosed. Ni samo o tem, da jo vara, lahko jo tudi nosečo s čim okuži. Ona sigurno ne uporablja zaščite z možem, koliko pa jo on je pa velik vprašaj.

Da bi se meni to zgodilo – res groza. Mogoče anonimno povedati, da bo lahko ob ločitvi in skrbništvu imela dokaze? Pa v končni fazi, če bi njo našla je enaka dilema ali njemu povedati in čemu.

Nič novega na Zahodu. Vsi isti. Presenetilo bi me kaj novega, v stilu: nikoli ne bi prevaral svoje noseče žene. A takih ni. Saj se človek navadi, nagleda vsega in dojame, da je res to kar so starejše ženske govorile. Vsi so isti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close