Omotica
Kaksna omotica, sem mislila da bom krolala( it., padla) dol.
Danes na praznik sem sla k sv.masi ob 8h, da ja ne bo se toliko vroce.
Kljub mojemu stanju( vrtoglavice, zibanje…) sem sla.
Usedla sem se na stolico ob zidu. Ze pri vsakem vstajanju glede na bogosluzje sem cutila slabost in nihanje ko sem se dol usedla.
Spremljala sem na uri srcni utrip, ki je ponavadi za 10 enot visji zaradi teh nagobcnikov od mask.
Potem ko sem stala sem se prijela zidu z roko, noge so mi postale mehke in me je kar zacelo v vrtincu odnasat proti dol.
Neprijetno.
Ce bi padla bi clani ki hodijo na Prenovo mislili da kot oni pocivam v Duhu in ne bi niti ? klicali. ??
Komaj sem cakala da konca in grem ven na zrak.
Se zdaj nisem ok.
Se kdo ima omotice ob tem vremenu? ?
Šnelca_783, 15.08.2021 ob 10:01
Kaksna omotica, sem mislila da bom krolala( it., padla) dol.
Danes na praznik sem sla k sv.masi ob 8h, da ja ne bo se toliko vroce.
Kljub mojemu stanju( vrtoglavice, zibanje…) sem sla.
Usedla sem se na stolico ob zidu. Ze pri vsakem vstajanju glede na bogosluzje sem cutila slabost in nihanje ko sem se dol usedla.
Spremljala sem na uri srcni utrip, ki je ponavadi za 10 enot visji zaradi teh nagobcnikov od mask.
Potem ko sem stala sem se prijela zidu z roko, noge so mi postale mehke in me je kar zacelo v vrtincu odnasat proti dol.
Neprijetno.
Ce bi padla bi clani ki hodijo na Prenovo mislili da kot oni pocivam v Duhu in ne bi niti ? klicali. ??
Komaj sem cakala da konca in grem ven na zrak.
Se zdaj nisem ok.
Se kdo ima omotice ob tem vremenu? ?
Nauk: ne hodi k maši.
to ti je od mase, 15.08.2021 ob 10:11
Zakaj pa hodis v cerkev, to so zdaj ze hude posledice vseh teh mas… ?♀️?♀️
Jp, pri masi mi je se hujse( glede simptomov na max) kot doma al na sprehodu.
To je znamenje zla, da se v cerkvi simptomi poslabsajo. ?
(Nekdo je zagotovo “narocil smrt” oz preklinja( ker je sam/a psihicno bolan in ni po njeno/ njegovo). )
Forum je zaprt za komentiranje.