Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drek otrok in psov odnesite sami

Drek otrok in psov odnesite sami

Berem temo o natakarjih. Pa, da še jaz napišem kako je v turizmu.

Delam na lokaciji, ki je pol urce stran od ceste, strma, zavita steza vodi do gor. Torej vsak liter vode, vse kar rabim, prinesem na hrbtu. Pa vse, kar ne rabim več, odnesem v nahrbtniku.

Torej nimamo gor kakega smetnjaka za obiskovalce. Ker bi potem morala vse to sama dol vleči.

In se najdejo taki: včeraj je ena želela, da odnesem drek njenega psa v dolino. Super ideja. Par dni nazaj je ena želela, da nesem v dolino posrane plenice od njenega sončka. Prej je seveda otroka previla na edini mizi, ki jo uporabljam za jesti. Okrog ogromno klopi. AMpak morala je previjat na edini mizi.

Da ne omenjam teženja, ker tam gor pa ni WCja, ker eni pričakujejo, da ga bom na hrbtu gor prinesla in na hrbtu odnašala njihovo scanje in sranje.

Sem hotel malo pravocirat??… Nebom.

Ma ni treba pazit na manire… Sploh ne. Zajebano je z ljudmi. Onaj bi vako, onaj onako…

Hmmm kaj pa delaš? maš kiosk s časopisi sredi hribov ali kaj? Ker vsaka gostilna in planšarija ima wc za goste. Pa smetnjak.  Hecen turizem imaš to.

Ne, nimam kioska, ne nimam gostilne, ne nimam planšarije.

In ne, nimam ne WC za goste, ne nimam WCja zase. Ne, nimam vode.

Imam pa butce, ki bi radi, da njihov drek v nahrbtniku JAZ nosim v dolino.

In ne, tudi nič ne prodajam. Pa tudi pričakujem, če pijačo in hrano s sabo prinesejo, da potem ko pojedo in popijejo, embalažo odnesejo s sabo. Verjetno to ni pretežko. Če jim je pa pretežko pa pač naj nekomu plačajo, da jim odense.

A si ti že pred par tedni spraševala, kaj si pripravit za malico na tako odročni lokaciji, da ne boš samo sendvičev jedla?

Vedno bolj me firbec matra, kaj in kje delaš 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
še ena turistična, 15.08.2021 ob 08:39

In ne, tudi nič ne prodajam. Pa tudi pričakujem, če pijačo in hrano s sabo prinesejo, da potem ko pojedo in popijejo, embalažo odnesejo s sabo. Verjetno to ni pretežko. Če jim je pa pretežko pa pač naj nekomu plačajo, da jim odense.

Na kateri piše vse kar prinesete s sabo, tudi odnesite s sabo ( pasji drek, umazane plenice, smeti,…) , našteješ konkretno kaj vse,… Mogoče bodo potem ljudje upoštevali, lahko tudi ne, a nikoli ne veš,  zdraven napiši, kako je potrebno vsem vse gor prinašati in odnašati ročno, ker je nedostopen kraj, da lepo prosiš, da vsi pazimo na čisto okolje na tak način.

Leeleenrpr, 15.08.2021 ob 09:15

A si ti že pred par tedni spraševala, kaj si pripravit za malico na tako odročni lokaciji, da ne boš samo sendvičev jedla?

Vedno bolj me firbec matra, kaj in kje delaš 🙂

Dajmo ugibat. Pot zavita in peš, torej ni dostopa z avtom, ni wc, ni smetnjaka, je pa ena miza, ki pripada delovnemu mestu in klopce za vse. Planšarija ni, ker tja ne hodijo vsak dan gor in dol, prodaja ne, je pa v turizmu.

Hmmm… podajalka vode gorskim kolesarjem?

še ena turistična, 15.08.2021 ob 08:37

Ne, nimam kioska, ne nimam gostilne, ne nimam planšarije.

In ne, nimam ne WC za goste, ne nimam WCja zase. Ne, nimam vode.

Imam pa butce, ki bi radi, da njihov drek v nahrbtniku JAZ nosim v dolino.

Potem pač ni turizem, nihče s flašami vode ne hodi dnevno nekam v hrib zato, da sedi za nekakšno “edino mizo”, obkroženo s klopcami brez wc in gleda v zrak.  Nimate vide, nimate hrane, nimate sekreta, nimate ničesar razen klopc?  Zakaj potem ste gor, s čim služite?  LOL nakladalo

postaviš vidno tablo, 15.08.2021 ob 09:26

Na kateri piše vse kar prinesete s sabo, tudi odnesite s sabo ( pasji drek, umazane plenice, smeti,…) , našteješ konkretno kaj vse,… Mogoče bodo potem ljudje upoštevali, lahko tudi ne, a nikoli ne veš,  zdraven napiši, kako je potrebno vsem vse gor prinašati in odnašati ročno, ker je nedostopen kraj, da lepo prosiš, da vsi pazimo na čisto okolje na tak način.

Ja, kaj takega sem že predlagala pa šefu take stvari dol visijo. On pač ne dela tam.

Drugače pa ja, zavrnem take ideje, ko bi radi, da njihov drek nosim v dolino. Če pustijo plastenke, pločevinke, jih opozorim. In razložim, da pač moram vsako stvar jaz v dolino odnesti.

Saj večina razume. Samo kake novodobne mamice pa res mislijo, da moram njihov drek jaz nosit v dolino.

Eni ste pa res zabiti. Ko vas berem, pomislim, da tiste teme o Sparu vrh Triglava res niso bile samo provokacije, da ste eni res tako zabiti.

Eni bi menda radi, da vam vrh Triglava kdo odnese drek v dolino?

AJa, Triglav ni turistična točka, a ne? A slučajno mislite, da gorski vodnik, ki pelje turista gor, nosi dol drek njegovega froca? Pa, da na vrh Triglava dosti WC, da se njegov turist poščije pa poserje?

Ali pa, če greste na turistični potop. A vam vodnik pod vodo vleče WC, da se poserjete par metrov pod morjem?

Pa primer kanjoninigov. Ne boste verjeli, vodniki so celo tako nesramni do monkelj, da jim rečejo, da si morajo sami nesti v hrib opremo za kanjoning. Pa ja, sami si morajo nesti pijačo in hrano zraven. Pa sploh cel dopoldan ali pa kar cel dan, nobenega WCja nikjer. In niti pod razno ne nesejo posranih plenic v dolino. Jih kar pustijo mamicam posrancev.

Ali pa recimo jama pod Babjim zobom, do gor je skoraj ura peš. A mislite, da vodniki tam gor nosijo drek vaših sončkov dol? Pa, da vam WC gor privlečejo, da se dame lahko poserjete?

In ne boste verjeli tako, da te jame kot do ALjaževega stolpa morajo na hrbtu prinesti vodniki kar pojedo in spijejo. Ne, ni elektrike gor. Ne, ni WCjev, ne ni vode.

Povej jim da si tudi ti človek. Ponudi jim kakšno plastično vrečko za smeti da bodo dali dreke in plenice noter.

na bencinski vzemi nekaj plastičnih/polivinil rokavic (so brezplačne ☺) … vsakemu takemu pacientu z orakovičeno dlanjo natri njegovo sr.anje na ksiht – pa bo sam nesel svoje sranje v dolino ☺

kaki zabitki ste eni, 15.08.2021 ob 18:56

Eni ste pa res zabiti. Ko vas berem, pomislim, da tiste teme o Sparu vrh Triglava res niso bile samo provokacije, da ste eni res tako zabiti.

Eni bi menda radi, da vam vrh Triglava kdo odnese drek v dolino?

AJa, Triglav ni turistična točka, a ne? A slučajno mislite, da gorski vodnik, ki pelje turista gor, nosi dol drek njegovega froca? Pa, da na vrh Triglava dosti WC, da se njegov turist poščije pa poserje?

Ali pa, če greste na turistični potop. A vam vodnik pod vodo vleče WC, da se poserjete par metrov pod morjem?

Pa primer kanjoninigov. Ne boste verjeli, vodniki so celo tako nesramni do monkelj, da jim rečejo, da si morajo sami nesti v hrib opremo za kanjoning. Pa ja, sami si morajo nesti pijačo in hrano zraven. Pa sploh cel dopoldan ali pa kar cel dan, nobenega WCja nikjer. In niti pod razno ne nesejo posranih plenic v dolino. Jih kar pustijo mamicam posrancev.

Ali pa recimo jama pod Babjim zobom, do gor je skoraj ura peš. A mislite, da vodniki tam gor nosijo drek vaših sončkov dol? Pa, da vam WC gor privlečejo, da se dame lahko poserjete?

In ne boste verjeli tako, da te jame kot do ALjaževega stolpa morajo na hrbtu prinesti vodniki kar pojedo in spijejo. Ne, ni elektrike gor. Ne, ni WCjev, ne ni vode.

Odlično.

Molimo za uboge na duhu MONa TM, 15.08.2021 ob 21:23

na bencinski vzemi nekaj plastičnih/polivinil rokavic (so brezplačne ☺) … vsakemu takemu pacientu z orakovičeno dlanjo natri njegovo sr.anje na ksiht – pa bo sam nesel svoje sranje v dolino ☺

Huda 🙂

Help624, 15.08.2021 ob 21:16

Povej jim da si tudi ti človek. Ponudi jim kakšno plastično vrečko za smeti da bodo dali dreke in plenice noter.

Ona je že imela vrečko. Drek je že spravila v vrečko. In je želela, da ta drek potem jaz odnesem v dolino.

Ona s posranimi plenicami isto. Ne bi vrečke. Ona bi, da jaz odnesem njen drek. Sem ji namenila tak pogled in glasno povedala kako je stanje tako, da so vsi ostali slišali kakšna nagravžnica je. Sicer vljudno, ampak namerno glasno, da so ja vsi slišali in gledali vanjo.

Požrešneži, kšeftali bi, za smeti pa ne bi poskrbeli.

Kaj pa si mislila, da bodo ljudje pričakovali od nekoga, ki jim računa storitve, ko pridejo na neko turistično točko, da se bodo gledali in si mahali?  Mrš, golazen.  Naj te šef vpreže v sanke in boš malo delala, ne pa v zrak gledala.

Pravilno si naredila. Se opravičujem, prej napisano ti ni pomagalo.

še ena turistična, 15.08.2021 ob 07:58

Berem temo o natakarjih. Pa, da še jaz napišem kako je v turizmu.

Delam na lokaciji, ki je pol urce stran od ceste, strma, zavita steza vodi do gor. Torej vsak liter vode, vse kar rabim, prinesem na hrbtu. Pa vse, kar ne rabim več, odnesem v nahrbtniku.

Torej nimamo gor kakega smetnjaka za obiskovalce. Ker bi potem morala vse to sama dol vleči.

In se najdejo taki: včeraj je ena želela, da odnesem drek njenega psa v dolino. Super ideja. Par dni nazaj je ena želela, da nesem v dolino posrane plenice od njenega sončka. Prej je seveda otroka previla na edini mizi, ki jo uporabljam za jesti. Okrog ogromno klopi. AMpak morala je previjat na edini mizi.

Da ne omenjam teženja, ker tam gor pa ni WCja, ker eni pričakujejo, da ga bom na hrbtu gor prinesla in na hrbtu odnašala njihovo scanje in sranje.

Saj ne da ne razumem te grozne situacije, a vseeno mi gre na smeh.

Sploh scena s kemičnim wc-jem na hrbtu :))))

he he he :-), 15.08.2021 ob 10:10

Potem pač ni turizem, nihče s flašami vode ne hodi dnevno nekam v hrib zato, da sedi za nekakšno “edino mizo”, obkroženo s klopcami brez wc in gleda v zrak.  Nimate vide, nimate hrane, nimate sekreta, nimate ničesar razen klopc?  Zakaj potem ste gor, s čim služite?  LOL nakladalo

Ta edina miza je okrogla miza Kralja Arturja 🙂

tragikomično, 15.08.2021 ob 22:37

Saj ne da ne razumem te grozne situacije, a vseeno mi gre na smeh.

Sploh scena s kemičnim wc-jem na hrbtu :))))

Ja, to je bila ena babnica. Nobenih naših storitev ni plačala. Je pa celo večnost tam sedela in težila na polno, ker ni WCja, da bi morali imeti kemični WC in podobno. Ne vem kako si je trapa predstavljala, da lahko Dixija na hrbtu neseš ali kaj.

Help624, 15.08.2021 ob 21:47

Pravilno si naredila. Se opravičujem, prej napisano ti ni pomagalo.

Jaz samo optimistično upam, da tiste vrečke s pasjim drekom ni potem kar v gozd vrgla ali pa ona plenic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close