Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izgujena

Izgujena

Zdravo

Moram se izpovedat. Z možem sva poročena 2 leti in pov. Od prej imam jaz 2 otroka ( moram reči da jih od prvega dne obožuje) skratka… Do pred enim mesecem je bilo vse super, fino, fajn! Pred enim mesecem pa sem ga opazila kako se na fb-ju z nekom dopisuje, vprašala sem ga s kom si piše in odgovor je bil z nikomer. Ok bila sem tiho ker sva bila v družbi prijateljev. Kasneje doma sem ga ponovno vprašala s kom si je dopisoval… odgovor je bil enak kot prvič. Rekla sem mu naj mi pokaže mobi. On pa je rekel nič ni in mobi spravil v žep. kasneje zvečer mi je rekel veš tisto dopisovanje… res nič ni samo neko presenečenje sem ti želel narediti. Dobro pozabila sem vse skupaj, ni pa bilo več tako kot pred tem. Danes, po enem mesecu, zjutraj vstanem pogledam na svoj mobi in vidim 4 obvestila za mail… odprem moj mail in nič… odprem njegov mail in ŠOK! REGISTRIRAL se je na neke spletne strani za zmenkarije… odprem povezavo in… dopisoval se je z neko žensko, ji pošiljal sliko svojega kur** (se oprvičujem za izraz) in jo prosil za osebni kontakt. Takoj naredim ” skrin” in zraven napišem: to je tisto presenečenje zame? Takoj isto sekundo me je poklical in nisem se javila. Potem mi je napisal da je razočaran in da mu je žal ampak da sem jaz ratala hladna. ( zadnj mesec res – ker sem pač nekaj sumila, SVA PA VSEENO IMELA SPLNE ODNOSE). 2 ure se je še opravičeval da res nič ni hotu, da me nikol nebi prevaru… ( ampak zame je že to kar je naredil PREVARA). Naj bi profil na strani zbrisal, reku mi je da mi da mobi in ga ne rabi nikoli več dobiti nazaj…. jaz pa mu ne morem več zaupati. Jokal je ampak kako naj mu verjamem??

KAKO NAPREJ???

Zaupanja s tvoje strani ni več. In ko tega ni gre zveza po gobe. Vedno boš imela to v glavi. Misim, da med vama ne bo nikoli več tako kot pred tem dopisovanjem. Žal.

Jokal je najbrž zaradi jeze in sramote, ker si ga dobila na laži. Če misliš, da je plamen med vama ugasnil, se pripravi na selitev, ker kurbirji in koketarji imajo to v genih, po žilah jim to teče. Tudi sama zelo dobro poznam ta tvoj občutek. Verjetno tudi kakšni globlji pogovori ne bodo prinesli zaupanja nazaj. Če ga imaš rada, mu daj še eno priložnost, sicer pa počasi povej otrokom in …. Slovo.

Če ni spoštovanja ni ljubezni. Zelo preprosto. Kaj boš s tem, veš ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close