Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Topolscica ali Rogaska Slatina

Terme Topolscica ali Rogaska Slatina

Zanimajo me vasi vtisi  mnenja, kje je boljse

Odgovor na objavo uporabnika
NATASKAA, 14.08.2021 ob 15:07

Zanimajo me vasi vtisi  mnenja, kje je boljse

Topolšica

Rogaška Hotel Aleksander

Topolšica ima slabo opremo, vse je dotrajano, zaposleni pa izredno prijazni in v teh razmerah  naredijo vse, kar je mogoče. Preizkušeno pred kratkim.

Bila tam večkrat pred leti, ko še ni bilo prenovljeno in zunanjih bazenov.

Zame najboljše terme. No, vsaj takrat. Zdaj ne vem kako je. Osebje pa res prijazno.

Rogaška tudi bila enkrat in edinkrat. Za moje pojme preveč vzvišeno osebje.

Ne vem pa kako je lahko v topolšici dotrajana oprema, če pa je vse prenovljeno?

Nekaj me zanima, tisti, ki ste bili v Topolšici v teh časih, ko je potreben PCT. Je v topolšici potreben?

Dotrajano je, ker je prenovljen le manjši del 4. nadstropja. Wellnes in zgornji bazen ne delujeta. Uporaba bazena le za goste hotela. PTC  kot povsod.

Topolšica je bila perfect, dokler je ni prevzel novi lastnik. Ta je zafural vse.

Aja, no, ne vem kako je zdaj. Bi pa šla rada enkrat pogledat. Jaz sem tam dobesedno preživela svojo mladost 🙂 bili smo tam tudi po 3x do 4x na leto, vsako leto. Sicer imam občutek, da mi ne bi bilo več všeč kot prej 🙂  Ko sem videla slike se mi zdi vse tako moderno. Prej je bilo vse tako preprosto, luštkano. Sicer pa vidim, da je zunanjost hotela ista kot je bila. Okolica pa pač zapolnjena z tobogani in bazeni, to mi ni všeč. Prej je bil hribček kjer so gor imeli konje. Zdaj so hišice in tobogani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close