Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet grem tja

Spet grem tja

https://youtu.be./aMlXhcn81AU

Tole je pa zakon komad, že cel dan jo poslušam in jo znam že na pamet.

Odgovor na objavo uporabnika
Darac, 14.08.2021 ob 14:56

Tole je pa zakon komad, že cel dan jo poslušam in jo znam že na pamet.

Ta trditev bo pa težko verjetna, ker je bila pesem ponovno šele včeraj zvečer objavljena za javno poslušanje in pa analitični podatki povedo nekatere podatke o predvajanjih.

Sicer pa hvala za lepo mnenje o pesmi.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Kje manjka H?

Le tvoj pogled:

ttps://youtu.be/pYkUBy_JUKA

Evo darči… Imal šta na frajtonarcu?

https://postimg.cc/14DcmYkk/a5064f4a

Ne, tega pa nimam. Lahko pa ti poleg zaigraš, če želiš.

Sleherni oče in mama, sleherna babica in dedek, ki prisegata na iskreno ljubezen vsaj do svojega otroka ali vnuka, bodo našli pot na Trg Republike v Ljubljani. Zato, ker imate svoje otroke resnično radi, mar ne?
Zdaj se gre za njihovo prihodnost in življenjske pogoje. Sami se ne morejo in ne znajo braniti, zato je dolžnost nas odraslih, da jih zaščitimo.
V USODI NAŠIH OTROK SE ODRAŽA USODA NAŠEGA NARODA. Brez njih bomo lepega dne izginili, kot da nismo nikdar obstajali. In še nekaj – “moji” so VSI OTROCI, ki živijo v Sloveniji. Morda nisem njihov biološki oče, vendar jih imam enako rad in med njimi ne delam razlik. Za slehernega od njih sem se pripravljen boriti do konca. Zato ne iščite izgovorov, zakaj ne morete priti. Še prehitro se nam lahko zgodi, da se bomo v neznosni vročini, mrazu, dežju in snegu borili za svoj lastni obstoj.

jaz ti povem, 15.08.2021 ob 13:57
Sleherni oče in mama, sleherna babica in dedek, ki prisegata na iskreno ljubezen vsaj do svojega otroka ali vnuka, bodo našli pot na Trg Republike v Ljubljani. Zato, ker imate svoje otroke resnično radi, mar ne?
Zdaj se gre za njihovo prihodnost in življenjske pogoje. Sami se ne morejo in ne znajo braniti, zato je dolžnost nas odraslih, da jih zaščitimo.
V USODI NAŠIH OTROK SE ODRAŽA USODA NAŠEGA NARODA. Brez njih bomo lepega dne izginili, kot da nismo nikdar obstajali. In še nekaj – “moji” so VSI OTROCI, ki živijo v Sloveniji. Morda nisem njihov biološki oče, vendar jih imam enako rad in med njimi ne delam razlik. Za slehernega od njih sem se pripravljen boriti do konca. Zato ne iščite izgovorov, zakaj ne morete priti. Še prehitro se nam lahko zgodi, da se bomo v neznosni vročini, mrazu, dežju in snegu borili za svoj lastni obstoj.

Zapis ste nekako dal v temo,ki je izven protestniških “voda”. Ampak vseeno sem razumen človek in vam niti ne zamerim niti nisem proti zapisu, ki ste ga podal. Še več delno se strinjam z njim.

Edini problem pri vašem zapisu se mi zdi tisti Trg republike.

Z njim se že od začetka takih dogajanj ne morem strinjati.

Večkrat sem po forumu tudi že omenil zakaj ampak je vedno ne brano in nekomentirano šlo mimo, kar sem zapisal o tem. Tako, kot se verjetno vam zdi, da se borite za dobro pa ste premalo videni, uslišani.

Darwin983, 15.08.2021 ob 14:11

Zapis ste nekako dal v temo,ki je izven protestniških “voda”. Ampak vseeno sem razumen človek in vam niti ne zamerim niti nisem proti zapisu, ki ste ga podal. Še več delno se strinjam z njim.

Edini problem pri vašem zapisu se mi zdi tisti Trg republike.

Z njim se že od začetka takih dogajanj ne morem strinjati.

Večkrat sem po forumu tudi že omenil zakaj ampak je vedno ne brano in nekomentirano šlo mimo, kar sem zapisal o tem. Tako, kot se verjetno vam zdi, da se borite za dobro pa ste premalo videni, uslišani.

Aja, si že seciral besedno zvezo trg republike. Bravo!?

CrazY FroG ?, 15.08.2021 ob 16:01

Aja, si že seciral besedno zvezo trg republike. Bravo!?

Ne gre se za seciranje besede pri teh pogledih ampak se gre za kraj nekega početja.

Če si predstavljamo zver katero bi želeli ukrotiti.

Če je zver v tem razumevanju, kontekstu in predstavi predstavlja vlado, krotilca pa narod, ki se zbere v namen zanj primernih in hotenih sprememb.

Če to stori na napačnem kraju ali drugače na napačni strani zveri ima seveda manj možnosti za doseg svojih ciljev in ukrotiti zver, kot pa če to stori in počne s pravega konca. To pomeni, da zver ne krotiš na način, da se ji postaviš tik pred čeljusti v katerih ima ostre zobe. Saj potrebuje zver samo en ugriz pa te ima v primežu svoje zverinskosti. Tako pa ti tudi prepreči, da bi jo ti ukrotil.

Krotilec ne zmore biti vsak. Saj vsako pravilno delovanje potrebuje za to predznanje.

Ko se objavi kraj za tako početje,kot se je in medel namen pa zver seveda vedno znova zmaga in ostaja neukročena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close