policaji GNOJ
Ustavili so me in kaznovali zaradi prehitre voznje,ko sem peljal ponoci 84 letnega oceta na URGENCO!!!!!!
Sem jim rekel,da naj pridejo z mano,da naj me pospremijo,ker mu je bilo res slabo. Se sedaj je na intenzivni!!!!!!! Ni bilo govora. Kazen in pika!!!!!!
Ce bi cakal na resilca,ga ne bi bilo vec med nami zato sem se odlocil,da ga peljem sam!
PREKLETE SVINJE!!! In se potem cudijo,da jih narod ne mara! PRASCI!
Kje so časi, ko so bili miličniki varuhi ljudstva. Pa še izgledali so kot pravi dedci. Tole danes pa so večinoma žgoljavi pezdetki, ki svoje frustracije zdravijo z uniformo, ki jim daje občutek oblasti. Upajo se spravljati na običajne ljudi, ko pa bi bilo treba napraviti red, kjer je res treba, pa se userjejo. Resnici na ljubo, so med njimi tudi častne izjeme, ljudje s srcem in dušo, ki so v pomo” ljudem in jim pomagajo v stiski. Sposobni so tudi empatije, uvida v situacijo. Še stopnja nižje pa so redarji.
Anonimno 1853, 14.08.2021 ob 10:50
Ustavili so me in kaznovali zaradi prehitre voznje,ko sem peljal ponoci 84 letnega oceta na URGENCO!!!!!!
Sem jim rekel,da naj pridejo z mano,da naj me pospremijo,ker mu je bilo res slabo. Se sedaj je na intenzivni!!!!!!! Ni bilo govora. Kazen in pika!!!!!!
Ce bi cakal na resilca,ga ne bi bilo vec med nami zato sem se odlocil,da ga peljem sam!
PREKLETE SVINJE!!! In se potem cudijo,da jih narod ne mara! PRASCI!
ne verjamem, da je bilo res tako kot pišeš!
Anonimno 10007, 14.08.2021 ob 11:10
Spremstvo vidis v Ameriških in zahodnih filmih ali na zahodu.Našim je važno samo kasirat!
jaz sem ponoči peljal poškodovano osebo, prevozil rdečo luč, policist me je prehitel, ustavil, in ko je videl zakaj gre, me je z modro lučjo in visoko hitrostjo spremljal do urgence.
hvala policistom, verjamem da je večina takih!
mimogrede, ni bilo v Ameriki, ampak od Celovške do Zaloške.
v Ljubljani!!!
hhm, 14.08.2021 ob 11:20
jaz sem ponoči peljal poškodovano osebo, prevozil rdečo luč, policist me je prehitel, ustavil, in ko je videl zakaj gre, me je z modro lučjo in visoko hitrostjo spremljal do urgence.
hvala policistom, verjamem da je večina takih!
mimogrede, ni bilo v Ameriki, ampak od Celovške do Zaloške.
v Ljubljani!!!
Itak. Policistev 100.000. 1 ali 2 normalnega se ze najde.
Jaz sem se na delu na vrtu poškodoval (ni bilo zelo .zelo gudo) in žena me je peljala na urgenco. Ustavili so nas policaji. Videli situacijo. Vzeli dokumente (prometno,vozniško),vse zapisali. Niso na mestu dali kazni a je morala žena naslednji dan na postajo dokazat,da me je res peljala na urgenco. To,da sem bil jaz v avtu s vso roko KRVAVO,ni bilo dovolj. Res ne bi o IQ-ju…
Prvo, gnoj te je naredu. Drugo, za nujne primere imaš reševalno vozilo nisi vozilo s prednostjo. Kot tretje, če si se kdaj pri kateremu policaju zanimal se stvari beležijo na vsaki napravi ki jo imajo. In ta naprava je merilnik hitrosti. Kot četrto malo pameti v glavo in ne ogrozaj drugih, kaj če v trenutku stopi otrok na prehod za pešče ti pa 90 mimo v naselju. Kaj boš? Na koncu bo pa oče dobil zdravilo za nižanje tlaka v zd ali bolnišnici. Ti boš pa raskiral in spesnil karambol kot znanec gasilec ko se je z avtom po dveh kolesih pripeljal do gasilskega doma, v času intervencije, dokler ni zbil pešca na pločniku. Razmisli malo človek, saj si polnoleten in opravilno sposoben…
Forum je zaprt za komentiranje.