Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivši partner

Bivši partner

Kako imate urejene stike z bivšimi? Tisti, ki imate še otroke? Midva sva šla pred dobrim mesecem narazen. On je najprej kuhal mulo in se ni pogovarjal z menoj, ni odgovarjal na klice (klicala sem ga, ko ga je hotel otrok slišati ali pa ko je bilo potrebno kaj urediti). Zdaj pred enim tednom se je vse spremenilo. Pošilja mi slike, kaj mu je kupil, videoposnetke, kaj počneta, ko sta skupaj. Pokliče me, ko me vpraša, kdaj bi lahko imel otroka (prej je pisal in se ni želel pogovarjat). Kliče me pred službo, da bi rad prišel pred vrtec otroku dat lubcka, ko ga zjutraj peljem. Itd… Nevem no, razhod je bil boleč, ker je bil (dokaj) nenaden. Se samo meni zdi, da ni čisto prepričan?

Bi rekla, da mu je dolgčas. Počakaj, da si najde novo.

Tip ima polna jajca in bi jih rad spraznil.

Predlagam, da stike uredita tudi na formalen način, poleg sprotnega dogovarjanja.

Razhod je vedno boleč, če je posredi otrok, še bolj. Kaj mu je, da je tako hitro presedlal na drugačne odzive … Kdo bi zares vedel, lahko samo ugibamo. Lahko je, da se mu zdi tako najbolj prav, lahko je videl, da takšno vedenje nikamor ne pelje, lahko upa, da bosta še kdaj rešila odnos ali da ti bo žal, če se bo tako obnašal, lahko da si že dopisuje s kakšno žensko, lahko se spogleduje s kakšno drugo žensko in mu ta poglede vrača …

Ti veš, zakaj sta šla narazen, svetujem ti, da se najbolj posvetiš sebi, svojemu okrevanju, prebolevanju in  življenju  življenja kolikor je v tej situaciji najbolj možno.

Odgovor na objavo uporabnika
Peppapig, 14.08.2021 ob 06:55

Kako imate urejene stike z bivšimi? Tisti, ki imate še otroke? Midva sva šla pred dobrim mesecem narazen. On je najprej kuhal mulo in se ni pogovarjal z menoj, ni odgovarjal na klice (klicala sem ga, ko ga je hotel otrok slišati ali pa ko je bilo potrebno kaj urediti). Zdaj pred enim tednom se je vse spremenilo. Pošilja mi slike, kaj mu je kupil, videoposnetke, kaj počneta, ko sta skupaj. Pokliče me, ko me vpraša, kdaj bi lahko imel otroka (prej je pisal in se ni želel pogovarjat). Kliče me pred službo, da bi rad prišel pred vrtec otroku dat lubcka, ko ga zjutraj peljem. Itd… Nevem no, razhod je bil boleč, ker je bil (dokaj) nenaden. Se samo meni zdi, da ni čisto prepričan?

Koliko vam plačajo za tole lapanje?

Ni fake tema, prisežem. Bi pa rekla, da ni veliko takih cepcev, ki zapustijo družino in si ze prvih 5 minut premislijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close