Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste samske mamice spoznale nove partnerje

Kje ste samske mamice spoznale nove partnerje

Vprasanje v naslovu. Torej kje? In ne želim spoznavanja na netu. Na žure ne hodim (sploh pa jih ni). Prijateljice imajo vse druzine ali partnerje. Na kolesu ne verjamem, kako lahko koga spoznam (se delam, da mi je veriga padla dol in se delam, da je ne znam dati gor ali kaj ;)) V javnosti, ko sva s tamalim skupaj pa itak dajem videz srečno poročene mamice. Kako lahko sploh najdem koga?

Darko čater. Boš mamica dvema.

Ne sej ne. Darči je pa res fajn pob.

za fuk, ga bos nasla takorekoč kjerkoli, za kaj več od tega pa nikjer.

Jaz sem svojga deca spoznala v Podgorici.

Tudi jaz bi enga, pa se bojim , da bo kmet. Cim gres iz Ljubljane je to drug svet zame, kot da si prisel na Luno.   Torej kje, v Ljubljani bi se nasel ?

V Ljubljani ste sele prave kmetice doma.

Če ne želiš spoznavanja na netu ti ostanejo samo še kakšni dogodki, ki pa jih ni veliko…

Nikjer. Preko spleta ne želiš spoznavati, na družabne dogodke ne hodiš. In tudi ne razumem tega odpora do spoznavanja na spletu. Nekoč je pošta potovala s kočijo tedne in tedne, sporočilo na listku je nosil golob, na vrhu hribov so prižigali ognje… Danes je pač email. In mobilni telefon.

Usoda. Samo se prepusti in odpri za nove priložnosti. Nasmej se in ljubi življenje, ko izžarevaš to radost, postaneš magnet za nasprotni spol in tako lahko sorodno dušo najdeš dobesedno kjerkoli.

Bolj boš dajala signal, da jih ne pustiš blizu, več snubcev boš imela.

Kjer si fasala ta malega, tam boš našla še enega. Saj ta malega ni štorklja prinesla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close