Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmeraj ko pridem k hčeri, zet vlije v bazen preveč klora

Zmeraj ko pridem k hčeri, zet vlije v bazen preveč klora

Tudi jaz bi šla rada v njun bazen, pa me zmeraj tako prekleto peče. Hčera je rekla, da prej nekaj vliva noter, ko pa odidem, pa spet nekaj (verjetno da klor nevtralizira). Ali je res tak greh iti k njima na bazen?!

Hehe. Si že žleht. 😛

Najboljš da skočiš še v posteljo k njima.

Ne moreš klora nevtralizirat.

vVije se ga pa v bazen več, kadar se pričakuje, da bo bolj obremenjen. To pomeni veliko kopalcev ali pa eden ampak umazan.

In si namoči svojo tečno rit.

Mogoče pač vedno ko si šla v bazen sesuješ floro. Si kdaj pomislila da bi se stuširala preden se greš k njim namočit? Si pa mislim da mu ravno apetitlih res ni tašče v bikinkah gledat na svojem vrtu 🙂

pH meter???

Na hitro ga ti porini v bazen, ko ne bo pričakoval.

V osnovi ti da vedeti, da nisi želena oseba v bazenu. Pač ga želi po uporabi malo razkužiti. V tvojem primeru bi se izogibal omenjenega bazena.

Odgovor na objavo uporabnika
fghijk, 14.08.2021 ob 20:51

Ne moreš klora nevtralizirat.

vVije se ga pa v bazen več, kadar se pričakuje, da bo bolj obremenjen. To pomeni veliko kopalcev ali pa eden ampak umazan.

Morda pa želi, da bi ga, skozi igro dveh teles, onečedila… Nikoli ne veš, kako tašče burijo domišljijo v takšni in drugačni smeri. Nekaterim gredo na kurac v prenesenem pomenu, medtem ko drugim dobesedno, priplazijo se v njihove najslajše sanje, zjutraj pa je na rjuhi madež… Ja, tudi taki obstajajo. Sicer, če na stvar pogledamo z drugega zornega kota, gre lahko za občevanje popolnoma eksperimentalne narave. Imamo dve generaciji žensk in tako ugotavljamo, katera nas bolje zadovolji. Sam verjamem, da najpogumnejši eksperimentirajo celo s tremi. Zamislimo si, da imamo recimo na faksu sošolko, ki ima “hudo”, po možnosti še ločeno, seksa željno mamo. Najprej kresnemo mlajšo in nato poservisiramo še starejšo oziroma pustimo, da izkušena dama opravi svoje. Z mlajšo se nato razidemo, ona pa si poišče novega partnerja s katerim dobita hčerko. Ko najmlajša pride v prava leta (obdobje študija) uporabimo svoj šarm in jo očaramo. Stopi se v našem objemu, s tem pa se odpre prosta pot do… saj veste česa. EKSPERIMENTALNA FAZA KONČANA! Skrbno preverimo rezultate raziskave, preučimo tabele in grafe, ustvarimo točkovnik in ugotovimo ali gre spolnost z novo generacijo gor ali pa morda dol. Kaj mislite katera bi bila najboljša?

Ti si pa res pacek donporleone..

soft, 14.08.2021 ob 23:24

Ti si pa res pacek donporleone..

Ahhh, ne…On je butelj na prvo žogo.To so taki, ki nimajo v glavi drugega kot seks.

Ker kaj drugega dosedaj niso dali v glavo…

Osnovna šola Josip Broz Tito…naprej pa ni šlo…je bilo preveč količkov…

razočarana šača, 13.08.2021 ob 15:14

Tudi jaz bi šla rada v njun bazen, pa me zmeraj tako prekleto peče. Hčera je rekla, da prej nekaj vliva noter, ko pa odidem, pa spet nekaj (verjetno da klor nevtralizira). Ali je res tak greh iti k njima na bazen?!

Jah kaj, po navodilih “vlade”, ker ne živite v istem gospodinjskem mehurčku, presterilizira in prepreči prenos tvojih bacilov na njih :).  Saj več – korona , pa to. Je treba…..Sarkazem off.

Hvalabogu nimam niti bazena, niti tašče.

Ah ja, 15.08.2021 ob 13:19

Hvalabogu nimam niti bazena, niti tašče.

Jaz tudi nimam več ne tašče, niti nikoli bazena 🙂

V bazen pojdi samo za toliko, da se polulaš. Potem pač ne hodi več. Ob priliki mu povej, da si se  polulala, ker si slišala, da on pozna takšen dober klor, da vse bakterije uniči.

Vsako reč se da nevtralizirat. Zakaj pa v trgovinah prodajajo ph+ in ph- granulat za bazene?!

Seveda lahko. S sredstvom Chlor Kill.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close