Vprašanje za že prebolele
ali pa, 13.08.2021 ob 10:54
Če ti pregledajo protitelesa v krvi. To tudi velja. Najbrž 6 ali 8 ?
Bo to šlo? Jaz sem zbolela ob prihodu z morja. Z možem sva bila na vikendu; klicala sem v ZD in povedala, kako in kaj. Na pregled nisem šla, saj je bila blaga oblika. V samoizolaciji sva bila dober teden. Sedaj bi si šla pogledat protitelesa. Če so prisotna, mi bo zdravnik na podlagi tel. pogovorov in tega potrdila lahko napisal potrdilo o prebolevnosti? Trenutno je moj osebni zdravnik na dopustu, tako da sedaj ne morem nič urejati.
bo šlo, 13.08.2021 ob 11:54
Bo to šlo? Jaz sem zbolela ob prihodu z morja. Z možem sva bila na vikendu; klicala sem v ZD in povedala, kako in kaj. Na pregled nisem šla, saj je bila blaga oblika. V samoizolaciji sva bila dober teden. Sedaj bi si šla pogledat protitelesa. Če so prisotna, mi bo zdravnik na podlagi tel. pogovorov in tega potrdila lahko napisal potrdilo o prebolevnosti? Trenutno je moj osebni zdravnik na dopustu, tako da sedaj ne morem nič urejati.
Kje se da dobiti število, procent prebolelih? Tako kot objavljajo število cepljenih.
kje bi lahko dobil, 13.08.2021 ob 15:44
Kje se da dobiti število, procent prebolelih? Tako kot objavljajo število cepljenih.
Nikjer, to je top secret. Pa v razmislek…koliko nas je ki nas je zdravnik poslal v izolacijo, ko smo preboleval, na test pa ne. Ker je iz znakov vidno da je korona, ker smo bili v stiku s pozitivnim?
Anonimno 5724, 13.08.2021 ob 15:50
Nikjer, to je top secret. Pa v razmislek…koliko nas je ki nas je zdravnik poslal v izolacijo, ko smo preboleval, na test pa ne. Ker je iz znakov vidno da je korona, ker smo bili v stiku s pozitivnim?
Bere, govori se o nekih 30%….a je vse neuradno. Čudno se mi zdi, toliko se govori o cepljenju, precepljenih, nič pa o prebolelih. >Pa bolj so zaščiteni kot cepljeni.
Otilia, 13.08.2021 ob 10:56
Z mozem sva prebolela januarja, aprila sva se pa cepila, z obema odmerkoma Pfizerja. Ce bo treba se bova se s tretjim odmerkom. Brez najmanjsega problema.
Otilia, kaj samo s tretjim odmerkom! Dajta se čimprej cepit še s četrtim, petim in šestim odmerkom, bo gotovo bolj zaleglo.?
kako do potrdila, 13.08.2021 ob 15:59
Kako do potrdila? Samo potrdilo o testu na protitelesa je dovolj?
Pa ste tako prepričani, da jih imate res kaj omembe vredno? Sodelavec je prebolel korono (vsi znaki, HAT in PCR test pozitivna) in po treh mesecih ni imel omembe vredno protiteles. Se je potem šel cepit. Bo šel pa kmalu spet na test protiteles, da vidi koliko jih ima po cepljenju.
kajpače, 13.08.2021 ob 16:16
Pa ste tako prepričani, da jih imate res kaj omembe vredno? Sodelavec je prebolel korono (vsi znaki, HAT in PCR test pozitivna) in po treh mesecih ni imel omembe vredno protiteles. Se je potem šel cepit. Bo šel pa kmalu spet na test protiteles, da vidi koliko jih ima po cepljenju.
Hat negativen, na PCR nisem šla. Znaki so bili značilni. Čez en mesec sem šla preverit protitelesa. Imela sem jih.
pri meni obratno, 13.08.2021 ob 16:19
Hat negativen, na PCR nisem šla. Znaki so bili značilni. Čez en mesec sem šla preverit protitelesa. Imela sem jih.
Koliko pa? Sorodnik, ki je prebolel korono (ga je precej sesulo), je imel veliko protiteles (kao zaščiten), medtem ko žena praktično nič. Oba sta se potem cepila. Sorodnik je imel spet konkretno reakcijo na cepivo, žena ne.
Pri nas sicer prebolevnikom svetujejo cepljenje.
Ne štejejo, 13.08.2021 ob 21:23
Trenutno še ne obstaja test, ki bi omogočal štetje protiteles! Še osebni zdravniki vsem govorijo, da je stran vržen denar za test za protitelesa. Vsaj enkrat jih poslušajte.
Stran vržen je samo zato, ker ga vlada ne priznava. Za prebolevnika potrebuješ pozitiven test, test na protitelesa v Sloveniji ni dovolj.
Medtem ko gre Izrael v projekt testiranja celotne generacije otrok na protitelesa. Očitno so butasti. Po prvih podatkih ima protitelesa 30 % otrok – tem otrokom ne bo treba v karanteno tudi v primeru okužbe v razredu.
Mi smo pa sto let za leseno žlico in tak test ne velja nič, čeprav je edini dokaz imunosti.
gklhffd, 13.08.2021 ob 21:31
Stran vržen je samo zato, ker ga vlada ne priznava. Za prebolevnika potrebuješ pozitiven test, test na protitelesa v Sloveniji ni dovolj.
Medtem ko gre Izrael v projekt testiranja celotne generacije otrok na protitelesa. Očitno so butasti. Po prvih podatkih ima protitelesa 30 % otrok – tem otrokom ne bo treba v karanteno tudi v primeru okužbe v razredu.
Mi smo pa sto let za leseno žlico in tak test ne velja nič, čeprav je edini dokaz imunosti.
V naprej določeno. Vztrajalo se bo na cepljenju, ne bo se priznavalo testov o prebolevnosti. Prebolevnikov je pri nas kar veliko…a so konkurenca cepljenju ?
to je vse, 14.08.2021 ob 09:51
V naprej določeno. Vztrajalo se bo na cepljenju, ne bo se priznavalo testov o prebolevnosti. Prebolevnikov je pri nas kar veliko…a so konkurenca cepljenju ?
Na vsa ta vprašanja naj odgovori una z najslabšo frizuro ali pa beli bradač. Ne bodo znali odgovorit na niti eno vprašanje ki ga tu postavljate, zato ker je njim cilj prodati in cepiti ljudi (da pokrepajo). Cepiva niso dovolj stestirana zato ne bo nihče ki je bil cepljen vedel, kaj se mu bo zgodilo čez leto dve tri ali čez deset let. Nihče ne pozna stranskih učinkov na dolgi rok! Kaj šele pri testerjih (palčke). In nihče ne bo odgovarjal za to! Razmislite!
Jahno, 14.08.2021 ob 10:07
Število prebolelih imaš objavljeno na sledilniku. Top secret za vse, ki mislijo, da na netu obstaja samo mon.
Prazna glava, to ni število prebolelih, ampak število ljudi, ki so imeli pozitivni test. Prebolelih je bistveno več, ker je marsikdo prebolel brez simptomov, imeli pa smo tudi obdobje, ko ljudi s covidom sploh testirali niso, ker je bila doktrina, naj se preboleva doma in ne hodi nikamor. Takim je država dobesedno porinila prst v rit, ker niso imeli nobenega dokaza o prebolelosti.
In seveda se teh testov ne priznava, ker potem bi morali marsikomu izdati covidni potni list brez cepljenja.
Forum je zaprt za komentiranje.