Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek je kdo dobil karanteno na meji?

je kdo dobil karanteno na meji?

Pozdravljeni,

zanima me, če je tukaj kdo, ki je dobil na meji s Hrvaško karanteno? Jo moraš podpisat ali lahko zavrneš in jo dobiš po pošti? Slišim različne komentarje, vendar nič konkretnega oz ne od nekoga, ki je to dejansko doživel.

Hvala za odgovore oz vaše izkušnje.

Jaz sem jo zavrnila. Pošto pričakujem sredi naslednjega tedna. Nič niso komplicirali zaradi zavrnitve.

Tega pa na razumem, zavrneš karanteno in veselo šetaš okoli? Kje je potem sploh smisel teh preverjanj na meji?

Ne razumem, zakaj se vam zdi potrebno zavračat podpis? Jasno vam je, da vam je/bo karantena odrejena, vaš podpis ali nepodpis ne spremeni ničesar, zakaj torej?

Odgovor na objavo uporabnika
nerazumem894, 13.08.2021 ob 11:49

Ne razumem, zakaj se vam zdi potrebno zavračat podpis? Jasno vam je, da vam je/bo karantena odrejena, vaš podpis ali nepodpis ne spremeni ničesar, zakaj torej?

Izraziš jasno nestrinjanje z represijo, saj nisi dolžan ničesar podpisati.

donporleone, 13.08.2021 ob 11:52

Izraziš jasno nestrinjanje z represijo, saj nisi dolžan ničesar podpisati.

In se zato zdite sami sebi strašni frajerji? Super ste. Not.

primitivizem, 13.08.2021 ob 11:54

In se zato zdite sami sebi strašni frajerji? Super ste. Not.

Poglej dokler ti odredba o karanteni ni uradno vročena si prost in se lahko mirno sprehajaš okoli kolikor želiš… tako, da zakaj bi samega sebe poslal v karanteno? Sicer pa z malo razmišljanja do kasnejše vročitve lahko sploh ne pride, podobno kot pri zadevi z druge strani Vršiča, razlika je, da gre v primeru karantene le za deset dni, tam pa za… morda kdo ve?

jaz sem naredila enako, pa me je vseeno obiskala inspektorica, kaj pri tebi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close