Dončić uno momento
Če bo takole visoko letal, ne bo še za burek mel sploh … Mejdun ga tale Luka serje. Poglejte kako je zlata plezalka šišala konkurenco v Tokiu, doma skromen in primeren sprejem in zdaj naprej s kariero, brez glupega pompa. Kaj pa Donko? Kolo i ajmo …. Joj joj ….. Ni higiensko tole. Tole ni več šport ampak gladiatorstvo.
Donko ga svira ja. Na začetku se mi je zdel skromen fant. Zdej? Zdej pa udri brigu na veselje opaaaaa €€€€€€€€€. Javnost ne mara duvanja. Naj se raje posveča treningom in igri in skromnosti. Sicer so ga pa zdej iluminati kupili. Če se sploh zaveda, kaj je podpisal? Seve pa je rabila finančno dozo, ker je bila že več let presušena in zadolžena.
Res ni higiensko, 12.08.2021 ob 17:55
Če bo takole visoko letal, ne bo še za burek mel sploh … Mejdun ga tale Luka serje. Poglejte kako je zlata plezalka šišala konkurenco v Tokiu, doma skromen in primeren sprejem in zdaj naprej s kariero, brez glupega pompa. Kaj pa Donko? Kolo i ajmo …. Joj joj ….. Ni higiensko tole. Tole ni več šport ampak gladiatorstvo.
Jebiga – ne razumeš. Kolesje sponzoriranja je v plezalstvu nično v primerjavi s košarkaškim NBA kolesjem..
Ima se može se, 12.08.2021 ob 19:07
Donko ga svira ja. Na začetku se mi je zdel skromen fant. Zdej? Zdej pa udri brigu na veselje opaaaaa €€€€€€€€€. Javnost ne mara duvanja. Naj se raje posveča treningom in igri in skromnosti. Sicer so ga pa zdej iluminati kupili. Če se sploh zaveda, kaj je podpisal? Seve pa je rabila finančno dozo, ker je bila že več let presušena in zadolžena.
Liposukcija in preoblikovanje/zategovanje in špikanje telesa pri kadilki Seve tudi stane. She needed .. Desperately.
Pa nisem fouš, nikakor. Samo pozam, kako ta(ka) reala deluje in funkcionira.
ker lih ne štekaš, 12.08.2021 ob 19:13
Jebiga – ne razumeš. Kolesje sponzoriranja je v plezalstvu nično v primerjavi s košarkaškim NBA kolesjem..
To je popolnoma drug svet, kjer ne moreš ostati fantič iz male podalpske deželice, ki trajba imidž skromnega junaka naroda hlapcev. Tudi če uspe v velikem svetu, mora biti še vedno mali človek, čim bolj podoben množici drugih, da bo všečen širokim množicam.
Sahara vedno rabi vodo, 12.08.2021 ob 19:17
Liposukcija in preoblikovanje/zategovanje in špikanje telesa pri kadilki Seve tudi stane. She needed .. Desperately.
Pa nisem fouš, nikakor. Samo pozam, kako ta(ka) reala deluje in funkcionira.
Kakšne liposukcije, če je ženska anoreksična?
Ji lahko le drobovje ven potegnejo.
Pa v glavo instalirajo na izpraznjene možganske dele…
Oh dejte no, naredu je eno zurko, pa kaj pol, jaz sm jo tud za mojo 50. V procentih je mene verjetno isto kostala kot njega, ce vzamemo njegove in moje prihodke.
No, na moji zurki je bla boljs, mnogo mnogo boljs muzka. Tale ostarela banrotirana “mornarka” pa tak mlad fant, to pa priznam, mi pa res ne gre skup.
Forum je zaprt za komentiranje.