Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovensko “morje”

Slovensko “morje”

V nedeljo grem plavat v Strunjan. Plavam in naenkrat zacutim,da sem nekaj prijel s roko. Pogledam in je bil CLOVESKI DREK!!!!!!!!!!!!!
Ko sem to zvecer povedal natakarju v gostilni je potrdil,da vecina kanalizacije iz okoliskih his gre se vedno v morje!!!!!!! FUJ!

Kanalizacija že veliko let ne gre več v morje. To, kar te je oplazilo, je mogoče kdo spustil direkt v vodo.

Hahahaha….

Človeški gnoj, pa požri človeški drek. Tako ti je to. Zdaj pa nehi jokat.

Odgovor na objavo uporabnika
kanalizacija, 12.08.2021 ob 16:25

Kanalizacija že veliko let ne gre več v morje. To, kar te je oplazilo, je mogoče kdo spustil direkt v vodo.

Gre,gre in se kako gre. Tudi iz nase hise.Se vedno.

Anonimno 5984, 12.08.2021 ob 16:32

Gre,gre in se kako gre. Tudi iz nase hise.Se vedno.

Ne morem verjet?!! Kje živite, kje imate hišo?

Če bi šele videl špuro dreka, ki ga je spustila velika turistična ladja na Ploščah, Je pa bilo materiala…

In zato se temu reče: poletje v školjki.

wd40212, 12.08.2021 ob 17:30

In zato se temu reče: poletje v školjki.

Svetovni komentar 🙂

Gnoj, 12.08.2021 ob 16:21

V nedeljo grem plavat v Strunjan. Plavam in naenkrat zacutim,da sem nekaj prijel s roko. Pogledam in je bil CLOVESKI DREK!!!!!!!!!!!!!
Ko sem to zvecer povedal natakarju v gostilni je potrdil,da vecina kanalizacije iz okoliskih his gre se vedno v morje!!!!!!! FUJ!

tudi jaz se poserjem v morje ko pridem v strunjan, tam k so skale pa pedri ga zmer spustim da jim smrdi

Dreka je RES veliko in tudi pedrov ! A ,navsezadnje,je to ena in ista stvar!

Bem mu znaci ipak najbolje u hrvatsku??? Al sta ako me ko napane??? Trojicu mogu sredit al sta ako budu cetvorica?

Pizdaa… Kontam a dab u morju opravu…? Lako je vama kad ne perete guzice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close