Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Kdor je včeraj gledal.. Zakaj se je rasema tako ustrašila tistega zlatega moškega? Kaj pa se vam zdi tisti ki ima 9 sinov?

En je brez zob, drug pa nezrela oseba, da jih je nastepal 9.  Porocila se bosta le plesko in bjonda.

Ja res je. Veliko jih je brez zob. Meni je tudi ta Milena zelo čudna. Kaj je s to punco narobe? Neven je pa prav en lolek.

Milena je pravnica. Ni cisto pri pameti in redno menja imena.

Zoran in Suzi sta mi najbolj simpaticna golobcka.

Suzi in Zoran se poznata že od prej in sta bila dogovorjena. Gepekboy Landek ima otroka s sosedo, ki pride ocenit dekleta. Njej bo to sedmi otrok. Olja je znana (hrvaška) privatnica, včasih je s pokojnim možem imela tam priljubljene trgovine. Marijana še vedno misli, da zna peti in statira v vseh možnih hrvaških nanizankah. Rasema izbere najslabšega, ki itak nima namena ostati z njo v lastoročno zgrajeni hiškici (20m2). Deda brez zob med snemanjem izgine in si pripelje domov Tajko, s katero tudi ostane. Stara je 55 let, ponižna, drobna, po naročilu, šel si jo je iskat v Budimpešto.

Aja, še to. Samanta (z roza laski pri Landeku) je zdaj s tem najmlajšim od Raseme. Dalmatinski mačo pa ima zdaj tudi eno pod 30 let. Landek pa je zdaj poročen s to mamo zdaj sedmih otrok, od katere najstarejsi lahko nosijo njegove majice ?

Milena oz Vita oz Ivanka je performerka, v resnici pravnica. Njeno pravo ime je Danijela Philipp in je v resnici inteligentna, malo ekscentrična, zabavna. Igra kot v produkciji rečejo.

a tako je to. Sem nisem vedel. Za Marijano sem vedel, da je bila pjevačica.

Čudno se mi je zdi za to Mileno oz Vito oz Ivanko, ker ne zgleda slabo, pa vidi se ji da je inteligentna, da je v tem šovu. Očitno je plačilo boljše kot v real life. Ne vem pa kako se morjo žvalit  s škrbastimi oz. gnilim zobovjem nasprotnega spola. Je rekla Milena da se boji da plake kariesa preskakovale in tistega malega na njo.

To sem jaz ze gledal na Hrvaski tv (RTL).

Punce dobijo plačano 500 kun na dan (če jih rtl pokliče ter po individualnem dogovoru tudi več), kmetje pa 7000€.

A kdo še gleda te stvari? Pa sanjski moški, pa  poroka, ppppa…; ((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close