Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni nekaj ni jasno ali covid v avgustu

Meni nekaj ni jasno ali covid v avgustu

Tako veliko cepljenih, pa tako velik porast okužb, več kot lani, ko ni bil cepljen nihče? In ja- sem cepljen. Mi lahko kdo to razloži?

Odgovor na objavo uporabnika
nijanaaah, 12.08.2021 ob 12:27

Tako veliko cepljenih, pa tako velik porast okužb, več kot lani, ko ni bil cepljen nihče? In ja- sem cepljen. Mi lahko kdo to razloži?

Pa še kar gnjavijo s tem cepljenjem!  Cepljenje očitno čisto nič ne pomaga.

Glede na to da si že cepljeno se ti verjetno ne da razložiti čist nč. Če prej nisi nič mislilo je morda neumesno, da sedaj začneš. Morda je bolje da izklopiš miselnost,kot si jo prej.

Nevednost zna biti blaženost.

Anonimno 7447, 12.08.2021 ob 12:30

Glede na to da si že cepljeno se ti verjetno ne da razložiti čist nč. Če prej nisi nič mislilo je morda neumesno, da sedaj začneš. Morda je bolje da izklopiš miselnost,kot si jo prej.

Nevednost zna biti blaženost.

Točno tako.

Vprašaj se še koliko cepiv je bilo lani na razpolago, koliko je bilo cepljenih, in vprašaj se  kaj bo jeseni, oziroma.  pozimi? To ni pandemija, to je plandemija! Virus je prišel iz laboratorija v Oxfordu!

Meni je pa zanimivo nekaj drugega: a se spomnite ko so s cepljenjem šele začenjali, kakšni so bili to cirkusi okoli tega, da mora biti cepivo na minus ne vem…80 ali koliko stopinj, pa posebni hladilniki….zdaj se pa tisti cepivo paca pod šotori na 30 stopinjah plusa.

kar nekaj je to, 12.08.2021 ob 12:32

Meni je pa zanimivo nekaj drugega: a se spomnite ko so s cepljenjem šele začenjali, kakšni so bili to cirkusi okoli tega, da mora biti cepivo na minus ne vem…80 ali koliko stopinj, pa posebni hladilniki….zdaj se pa tisti cepivo paca pod šotori na 30 stopinjah plusa.

Ja, ja, sedaj je vse drugače;)). Ni treba več na -70C.

Res je to čudno. Zelo čudno.

Pa tudi to, o čemer govori spodaj linkan članek je čudno, četudi je samo pol res.

Vaccine researcher admits ‘big mistake,’ says spike protein is dangerous ‘toxin’

Pa saj ti virusi , tudi te skupie krožij že od nekdaj med nami. In tudi poleti zadnja desetletja so. Samo odkriti niso bili – ker ni bilo potrebe, ni se bilo treba  ljudem tako testirati in cepiti, kot se morajo danes, da gredo lahko celo v službo, služit za preživetje.  Kitajci so krivi za vse – za vso to štalo. Njim je treba izstavit račun.

Posleidce se pa že poznajo. – ekonomska gospodarska kriza – bitka med Kitajci in Ameri za  nadvlado svetu. Saj verjetno nist tako neumni, da niste opazili, kako se je že vse podražilo – od hrane do gradbenega materiala. Noro podražilo v zadnjih dveh letih. Firme nimajo surovin/materialov za prozivodnjo, zmanjkuje jim  zalog iz Kitajske naprimer. Ne dobijo rezervnih delov……

Včeraj pri lokalnem trgovcu obvestilo na oddelku zelenjave – spođtovani kupci oraviujemo se, ker določeih izdelkov ni navoljo danes – bodo jutri – nikjer nobene  zelene solate ( ne iz Slovenije, ne iz Avstrije, ne iz Nizozemske).  Ljudje, kriza prihaja.

Šparajte prihranke, racioalno z denarjem, gospodarska kriza je tukaj.

Kakšen porast okužb? V bolnici imaš že cel avgust celih 7 ali 8 na intenzivni in to je za državo panika?

Normale ne bo, dokler se večina ne odloči, da gre nazaj v normalo. Ker pa eni verjamejo, da je edina logična pot v normalo s  posilstvom telesa z iglo in sodelovanje v eksperimentu, smo še vedno tu kjer smo.
Kdor ima pa kaj pameti, pa lahko poggla, da je google solastnik AstreZenece oziroma po novem Vaxzevrie. A se vam zdi to normalno?

Cepljenost na širjenje delte ne vpliva čisto nič – ker so cepljeni enako kužni kot necepljeni.

Cepljeni prenašajo bolezen. Več cepljenih, več bolezni. Jaz se cepljenih izogibam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close