Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punca se hitro strmi

Punca se hitro strmi

Punca mi danes napise, da bi rada nalozila najino sliko na instagram ampak jo ne bo, ker kao jaz nocem, da kdo izve, da sva skupaj, da bom lahko se naprej osvajal dekleta in svojo simpatijo. To sklepa po tem, ker sem ji ze omenil, da mi ni do tega, da bi objavljal z njo slike na socialnih omrežjih. Mi ni do tega, da vsi vidijo s kom sem, pac imam rad nekatere stvari skrite ampak to ne razume.

Odgovoril sem ji, da ce ze zdej tezi s tem, je boljs, da sploh ne nalaga najinih skupnih slik.

In zdej se je ze uzalila in me ignorira.

Kako pa kaj drugace objavljas na druzbenih omrezjih?

Imas svoje slike gor in redno posodabljane?

A pejt se solit.

Kaj pa mislis , uzaljena je.

A ti ne bi bil.

Obrni situacijo.

Zgleda da res osvajas druga dekleta in noces da ti punca to pokvar.

Ce bi se tvoja simpatija odzvala bi ti punco pustu.

Ves kaj.sram te bodi.

Ker je nimas rad kot si zasluzi. Bod moski in ji daj priloznost da si najde fanta,kibo s ponosom lepil slike na net.

razumem te.sem ista.kaj koga briga s kom si?

He he..ima tvoja draga kar prav. Zakaj skrivaš ljubezen? Jaz vem, da ne bi mogla. Želela bi, da ves svet ve, da sem zaljubljena in srečna. Tudi če imaš rad zasebnost, lahko tu pa tam kakšno fotko objaviš z njo, ne bo ti je nihče pojedel. Tako pa, ja. Dvom ostaja ali ti je bolj do nje ali teh drugih žensk. Jo razumem. Bodi srečen, da je tako uvidevna in potrpežljiva. Jaz npr bi isti trenutek objavila skupno sliko in spremenila status v “poročena z” … če bi imel kaj proti bi hitro bila “samska” Tako da …

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 12.08.2021 ob 11:43

He he..ima tvoja draga kar prav. Zakaj skrivaš ljubezen? Jaz vem, da ne bi mogla. Želela bi, da ves svet ve, da sem zaljubljena in srečna. Tudi če imaš rad zasebnost, lahko tu pa tam kakšno fotko objaviš z njo, ne bo ti je nihče pojedel. Tako pa, ja. Dvom ostaja ali ti je bolj do nje ali teh drugih žensk. Jo razumem. Bodi srečen, da je tako uvidevna in potrpežljiva. Jaz npr bi isti trenutek objavila skupno sliko in spremenila status v “poročena z” … če bi imel kaj proti bi hitro bila “samska” Tako da …

on je kar je.ne bo se spremnjal zaradi  njene trme.

ona rabi pozornost ne on.

če tega ne sprejme naj pa gre.

vstrajaj pri svojem.

looolll, 12.08.2021 ob 11:58

on je kar je.ne bo se spremnjal zaradi  njene trme.

ona rabi pozornost ne on.

če tega ne sprejme naj pa gre.

vstrajaj pri svojem.

Ne vztrajaj pri svojem. Ne bodi trmast in vase zagledan bedak, če njej to toliko pomeni, objavi celo zbirko vajinih skupnih fotk v en video, dodaj romantično pesem za ozadje, nalepi milijon srčkov pa naj bo šokirana … reci, sem pripravljal dolgo nekaj posebnega, zato nisem lepil brezveznih objav. Spodaj napiši koliko ti ona pomeni in daj na javno naj ves svet vidi. A je težko? Če tega nisi zmožen narediti za najpomembnejšo osebo v tvojem življenju, potem imaš res nekaj za bregom. Eno je biti zadržan, sramežljiv, drugo je SKRIVATI da si zaseden in s kom. Ni razloga, da bi tk skril. Tudi če imaš mutne posle, verjemi mafija izve s kom si, tudi brez fb objave 🙂 Torej ni izgovorov. Razen tvoja neiskrenost in ne fer odnos, ki ga imaš do nje.

Pismo kako ste taki hlodi moški, ne morem vas razumet nikakor. Ja, ženski to ogromno pomeni in moški, ki je ponosen na svojo žensko, to brez sramu in zadržkov pokaže. Pred vsemi drugimi. Ne bodi mona… naredi nekaj lepega za njo, za vaju. Sem sigurna da ti bo znala vrniti kako drugače, da boš ti imel na koncu še največ od tega

soft, 12.08.2021 ob 12:22

Ne vztrajaj pri svojem. Ne bodi trmast in vase zagledan bedak, če njej to toliko pomeni, objavi celo zbirko vajinih skupnih fotk v en video, dodaj romantično pesem za ozadje, nalepi milijon srčkov pa naj bo šokirana … reci, sem pripravljal dolgo nekaj posebnega, zato nisem lepil brezveznih objav. Spodaj napiši koliko ti ona pomeni in daj na javno naj ves svet vidi. A je težko? Če tega nisi zmožen narediti za najpomembnejšo osebo v tvojem življenju, potem imaš res nekaj za bregom. Eno je biti zadržan, sramežljiv, drugo je SKRIVATI da si zaseden in s kom. Ni razloga, da bi tk skril. Tudi če imaš mutne posle, verjemi mafija izve s kom si, tudi brez fb objave 🙂 Torej ni izgovorov. Razen tvoja neiskrenost in ne fer odnos, ki ga imaš do nje.

Pismo kako ste taki hlodi moški, ne morem vas razumet nikakor. Ja, ženski to ogromno pomeni in moški, ki je ponosen na svojo žensko, to brez sramu in zadržkov pokaže. Pred vsemi drugimi. Ne bodi mona… naredi nekaj lepega za njo, za vaju. Sem sigurna da ti bo znala vrniti kako drugače, da boš ti imel na koncu še največ od tega

to je za otroke ne pa odrasle.resna zveza je veliko več kar ti pišeš.je osebna zadeva dveh ne pa celega sveta.

looolll, 12.08.2021 ob 12:34

to je za otroke ne pa odrasle.resna zveza je veliko več kar ti pišeš.je osebna zadeva dveh ne pa celega sveta.

Torej po istem principu, kaj koga briga, kje se jaz trenutno nahajam in kaj delam. To je moja stvar, ne stvar celotnega sveta. Okej to bi razumela, če bi bil tip do objave vseh fotografij tako natančen. Pač ne objavlja na FB in Insta, jaz tudi ne! Ampak da redno objavlja svoje fotke in kaj počenja, vendar samo ko njegove punce ni zraven, je pa točno zato, ker noče, da se ve, da ima punco. In ne zaradi intimnosti. Kdor gleda njegove fotke in objave, pač misli, da je samski. In samo za to mu gre. Najbrž tudi klepeta po spletu z raznimi bejbami in noče, da vedo, da je vezan. To je vsa štorija. Zamenjal jo bo takoj, ko bo našel kaj boljšega.

Avtorica, stran od takega.

Napaka, morala bi napisati, če bi bila tvoja punca, bi te odpikala v parih minutah.

Jaz pa te razumem.

Z njo si pač zato, ker kaj boljšega nisi uspel dobit in jo boš tudi pustil, če pride kaj boljšega mimo. Si pač tak, da nočeš bit sam in vzameš kar je. Pa saj je veliko ljudi takih. Kar večina ljudi je takih.

Pa ne samo to, očitno ti je tudi nekoliko nerodno z njo, ker očitno ne igra v superligi. Če bi bila ena iz super lige ali iz lige A, bi še visele vse slike gor.

Sem povedala pač kar mislim.

Pusti stat, on se obnaša kot en otrok, lopov, in takemu zaupati? Ccc.. niti slučajno. Že razumem kaj želiš povedati, a oba morata biti odrasla v taki situaciji. Nekdo, ki skriva da je v zvezi je zelo “neresen”. Ne bi rada obtoževala, ker ne vem za koga se gre, ve pa on ali držijo njene obtožbe ali ne. Prej bi rekla, da ja.. glede na prebrano. Zakaj se tako otepa objave? Poznam jih kar nekaj, ki pravijo da so zadržani, da ne marajo deliti svoje privat zadeve javno… vsi do zadnjega furajo vzporedna razmerja z drugimi, se skrivajo po boških, tunelih in jih srečujem z drugimi ženskami na večerjah, rekreaciji… ni da ni. Se mi smilijo ženske doma, a tako je, če se ne zna postaviti zase in zahtevati transparentnost. Zakaj se nosi rinka na primer? Zakaj je eni nimajo? Ali jo snamejo ko ni žene zraven…?

Moški so zelo prebrisani in nekateri z lahkoto zmanipulirajo žensko, da izpade ona čudna, ljubosumna in nora. Pa ni tako. Stvar kompromisa, da..a skrivanje bi zame bil en velik rdeči alarm.. bom dodala še nekaj, take ženske so šibke, lahko vodljive in obrnjene okoli. Take najraje izbirajo, ker vedo, da bodo lahko počeli kar želijo. Vedno je pa nekakšna korist v takih zvezah, zaradi katere se tudi poročijo z njimi. Takšni moški so veliki egoisti, narcisi in sebe ves čas postavljajo v center dogajanja, kot da se nje niti ne tiče in se nima kaj vmešavati v to. Pa se, če je njegova partnerica. Še kako se! A kot rečeno, take se ne znajo zboriti za pošten odnos in  najbolje bi bilo, da gredo drugam, kjer jih bo moški iskreno ljubil in spoštoval tako kot je treba. Ji nudil vso pozornost in varnost, ki jo potrebuje in je ne dražil s takšnimi brezveznimi spletkami in igricami. Tega se gredo samo bolniki.. žal jih je veliko okoli nas. Zato tudi toliko depresivnih žensk. Anksioznih. S prehranskimi motnjami itd.. ker čutijo, da je nekaj narobe, instinkt deluje… ne znajo pa se iz te situacije izvleči, ne rešiti. In trpijo, trpijo..potem je pa itak kriva ženska, tudi če jo zapusti zaradi druge – je bila bolna, nora, frigidna, ni da ni. Poznamo take.. a prav bi bilo, da se te ženske obrnejo na strokovno pomoč, kjer bi jim lepo razložili kaj se dogaja in znali svetovati kako naprej.

jap jap kako da ne, 12.08.2021 ob 12:39

Torej po istem principu, kaj koga briga, kje se jaz trenutno nahajam in kaj delam. To je moja stvar, ne stvar celotnega sveta. Okej to bi razumela, če bi bil tip do objave vseh fotografij tako natančen. Pač ne objavlja na FB in Insta, jaz tudi ne! Ampak da redno objavlja svoje fotke in kaj počenja, vendar samo ko njegove punce ni zraven, je pa točno zato, ker noče, da se ve, da ima punco. In ne zaradi intimnosti. Kdor gleda njegove fotke in objave, pač misli, da je samski. In samo za to mu gre. Najbrž tudi klepeta po spletu z raznimi bejbami in noče, da vedo, da je vezan. To je vsa štorija. Zamenjal jo bo takoj, ko bo našel kaj boljšega.

??????točno to

Sori soft, ampak tvoj vidik je pa res naiven in otročji, mogoče najstniški. Ja, razumem, da si lahko blazno zaljubljen in ti je všeč biti s človekom, ampak to ne pomeni, da je treba vezo obelodaniti celemu svetu. V bistvu bi jo moral obelodaniti le, če nisi prepričan vanjo, kajti če si, potem tega razkazovanja ne rabiš.

In zdaj naj bi nekdo, ki ima malo drugačen odnos do družbenih medijev in ne kaže vsega vsem okoli, ta svoja načela spremenil zato, ker je nekdo ful hepi, ker ima tipa, in se želi razkazovati vsepovsod?!

Mislim sori, ampak tvoj pristop je izjemno napačen. Ali tako hlepiš po ljubezni, da bi jo takoj obelodanila vsem, ne glede na ostale stvari, ali pa si tak ekstrovert in tudi malo narcisa, da želiš pokazati vsem, kaj je med tabo in tvojim.

Seveda je malo drugače, če tip sicer objavlja in noče objav zaradi potencialnih drugih žensk. Ampak jaz razumem, da tip na splošno ne objavlja veliko, še najmanj takšnih zasebnih in intimnih stvari (kar ljubezen dveh, sploh na začetku, absolutno je), in da mu enostavno ni do tega, da bi se njegovo ljubezensko življenje zdaj kar naenkrat razgalilo vsem na očeh.

Ti pa podpiraš to, da naj on zavrže vse svoje želje in načela in popusti pri tem, naj se prilagodi, pravzaprav podredi, ker ti izhajaš iz sebe in svoje želje po romantični ljubezni, da bi jo pokazala kar vsem?!

Joj, softi malo se umiri s temi manipulacijami v zvezah in podobnim…

Mislim saj se razume, da je eno skrivanje zveze. A kaj, ko tudi po pretiranem obelodanjanju vseh možnih intimnih trenutkih (ni mišljeno seksualno) ni nobene potrebe.

Ne vem, zmenite se s svojimi moškimi 🙂 jaz teh težav nimam

Akril, 12.08.2021 ob 11:22

Punca mi danes napise, da bi rada nalozila najino sliko na instagram ampak jo ne bo, ker kao jaz nocem, da kdo izve, da sva skupaj, da bom lahko se naprej osvajal dekleta in svojo simpatijo. To sklepa po tem, ker sem ji ze omenil, da mi ni do tega, da bi objavljal z njo slike na socialnih omrežjih. Mi ni do tega, da vsi vidijo s kom sem, pac imam rad nekatere stvari skrite ampak to ne razume.

Odgovoril sem ji, da ce ze zdej tezi s tem, je boljs, da sploh ne nalaga najinih skupnih slik.

In zdej se je ze uzalila in me ignorira.

Neki skrivaš. Drugače ne bi imel problemov s tem, da se vidi da sta par.

donporleone, 12.08.2021 ob 12:52

Joj, softi malo se umiri s temi manipulacijami v zvezah in podobnim…

Mislim saj se razume, da je eno skrivanje zveze. A kaj, ko tudi po pretiranem obelodanjanju vseh možnih intimnih trenutkih (ni mišljeno seksualno) ni nobene potrebe.

Ti fix nimaš nobene objave s svojo lepšo polovico kajne?

se strinjam s tvojo “punco” jaz bi te že odpikala. če bi jo imel rad bi jo z veseljem pokazal celemu svetu.

Ne objavljam skozi po socialnih omrežjih, ce ze kaj objavim je to narava ali pa kaksna slika s prijatelji in to je to. Mogoce objavim dve sliki na leto. Sej prijatelji vejo, da imam punco, doma pa tud. Nevem zakaj bi mogli vedt ostali, kaj jih briga?

Akril, 12.08.2021 ob 16:28

Ne objavljam skozi po socialnih omrežjih, ce ze kaj objavim je to narava ali pa kaksna slika s prijatelji in to je to. Mogoce objavim dve sliki na leto. Sej prijatelji vejo, da imam punco, doma pa tud. Nevem zakaj bi mogli vedt ostali, kaj jih briga?

Ker je njej to pomembno. In tebi je pomembna ona… ali?

Heheh, 12.08.2021 ob 17:09

Ker je njej to pomembno. In tebi je pomembna ona… ali?

Mi je pomembna, ma ne bom objavljal slik.

P.S. Se zdaj me ignorira.

Akril, 12.08.2021 ob 18:23

Mi je pomembna, ma ne bom objavljal slik.

P.S. Se zdaj me ignorira.

Očitno ti ni, če ti je težko ji ustreči z eno fotko. Sej te ne prosi ua ledvico. Ne vem, zmenta se

Daj nekaj razloži. Zakaj bi pa druge zanimale fotke tebe s tvojimi prijatelji? Kaj jih briga, katere frende imaš? Zakaj frendom ne prepoveš objavljat tvoje fotke z njimi? A ni to samo tvoja stvar, s kom se družiš, zakaj bi morali drugi vedeti?

Zdaj pa odkrito povej, kaj te moti pri fotki tebe s punco, ker tole ne pije vode. Tako kot objavljaš dve fotki na leto s frendi, bi lahko objavil dve fotki na leto s punco, ampak ti nočeš niti ene. In ne plozaj o tem, kako nočeš izdajati “intime”. Nočeš, da te vidijo z njo na fotki, simpl. Zakaj??

Glej, sem tip, ampak ne kupim tega. Nekaj skrivaš oz. nek drug konkreten razlog obstaja, zakaj nočeš, da vas vidijo skupaj na fotki. Ali ni v tvoji ligi ali ne misliš resno z njo oz. se je nekako sramuješ. Ali pa kot pravijo drugi, mutiš po spletu z drugimi babami, pa nočeš, da vedo, da nisi samski. Se igraš po spletnih klepetalnicah in zmenkarijah? :))))

Sem ženska in nisem nikoli v življenju objavila nobenih slik na socialnih omrežjih in jih tudi ne bom. Bila sem poročena 20 let, imam že otroke študente in sem po ločitvi imela simpatije in novo vezo. Na kraj pameti mi ne pride, da to obešam na splet. Tisti, ki me poznajo osebno, itak poznajo stanje, ostalih pa ne zanima. Nikogar te bedarije zares ne zanimajo, razen tistih, ki iščejo senzacije in tračarije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close