Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Študenti a boste kar tiho?

Študenti a boste kar tiho?

Si boste pustili pohlevno s*rat po glavi? Covid vas ne ogroža, cepiva pa povzročajo vnetje srčne mišice 14x pogosteje kot običajno. Naračunano boste dali ze testiranje 240 evrov vsak mesec! Pa kdo je tu nor!?

Odgovor na objavo uporabnika
stroka vredna zaupanja, 11.08.2021 ob 19:31

Si boste pustili pohlevno s*rat po glavi? Covid vas ne ogroža, cepiva pa povzročajo vnetje srčne mišice 14x pogosteje kot običajno. Naračunano boste dali ze testiranje 240 evrov vsak mesec! Pa kdo je tu nor!?

Če ne danes, pa čez 3 leta. Enkrat bodo že popustili. Če si kdaj gledal kakšne prijeme ima CIA za izvohljat najbolj trdovratne osumljence potem veš.

Mogoče vas bo ostalo nekaj par, ki se boste skrivali po gozdu in teorizirali zarote. Jaz bom najbrž prej ali slej popustil, saj moje 3500€ plače ne mislim poklonit nekomu drugemu. Mene so že dobili.

Gamad jedna.

Jz se se cepil

Itak se bos moral tudi ti.

Slej kot prej.

Sej vidis da sam govorimo da je vse fejk,nardimo pa nic.

Ni dovolj po netu pisat.

Dejansko bi moral vsak dan na ceste .

Tko pa niko nista.

Tako bo kot je v tujih drzavah,teh ki so ze odredile nujno ceplenje.

Nasi se mal cakajo,pol pa ponovijo za njimi.

Ne da se nam upirat ker nimamo sans

Mi na socialni s tem nimamo problemov 🙂

21, 11.08.2021 ob 19:37

Jz se se cepil

Itak se bos moral tudi ti.

Slej kot prej.

Sej vidis da sam govorimo da je vse fejk,nardimo pa nic.

Ni dovolj po netu pisat.

Dejansko bi moral vsak dan na ceste .

Tko pa niko nista.

Tako bo kot je v tujih drzavah,teh ki so ze odredile nujno ceplenje.

Nasi se mal cakajo,pol pa ponovijo za njimi.

Ne da se nam upirat ker nimamo sans

vsaj en ki prizna da je pičkica tko kot jaz ki sem se tudi cepil.

ti kar lapaj po forumu, ne bo pomagalo nič, Bill Gates že šprica svojo erekcijo

Jest sem cepljena in to dvakrat. Komaj čakam jesen, da se študij spet začne. Vi necepljeni pa tedenska testiranja ali pa učenje na daljavo. Saj bo šlo, če se boste še vi potrudili, smo na konju ;* .

Sem ženska in ne morem verjet,da ste eni mucice,no jaz se ne bom cepila in pika,bo kar bo.

Jaz sem tudi vztrajala, ampak na koncu sem se cepila in ni bilo nič hudega 🙂

A kdo ve a ima NIJZ tudi PCT?

Me res zanima, ker tako radi solijo pamet.

Zunanja Opazovalka, 11.08.2021 ob 19:42

Jest sem cepljena in to dvakrat. Komaj čakam jesen, da se študij spet začne. Vi necepljeni pa tedenska testiranja ali pa učenje na daljavo. Saj bo šlo, če se boste še vi potrudili, smo na konju ;* .

Sem mislila da boš napisala, da komaj čakaš, da se boš na jesen cepila še tretjič ?

Neverjetno, koliko nerazsodnih ljudi je še vedno … Zgleda res nočete normalnega življenja. Jaz sem se cepila, čeprav delam doma, ker hočem da moji otroci hodijo v šolo v živo. Žal je nekaj solidarnosti tudi na tem področju nujne. Če pa skrbite samo za svojo zadnjico, bo pač tako, kot je bilo lani.

bonbonček1, 11.08.2021 ob 20:29

Neverjetno, koliko nerazsodnih ljudi je še vedno … Zgleda res nočete normalnega življenja. Jaz sem se cepila, čeprav delam doma, ker hočem da moji otroci hodijo v šolo v živo. Žal je nekaj solidarnosti tudi na tem področju nujne. Če pa skrbite samo za svojo zadnjico, bo pač tako, kot je bilo lani.

Normalnosti NE bo do volitev, do takrat pa premislite koga boste na lističu obkrožili…

Kdo pove, po koliko so ti spini?

5€, več?

Kam se je treba prijaviti za sendvič?

Tnx

Jaz sem študent in sem že od junija dvakrat cepljen – zaradi da današne novice sem prav vesel, ker je iz nje razbrat, da fakultet in tudi drugih dejavnosti res nimajo namena zapirati (razen seveda, če bo šlo vse izpod nadzora – ampak tudi to sklepam da ne bo večmesečno zaprtje)… Zakaj sem se cepil? Zato, ker si želim malo več svobode – maske, potrdilo, distanca in razkužila me ne motijo… Raje pa se cepim in imam odprt faks, odprt fitnes, odprte kavarne in restavracije, potovanja, dostop do frizerja… Stranski učinki so redki / poznam 30 cepljenih ljudi in nihče ni imel resnih težav – dva dni vročine, mrzlice, utrujenost, boleče mišice, boleča rama pa NISO resni stranski učinki…

Delo na daljavo je bilo zame mora in sedaj imamo tako enostavno cepljenje – tako da odlična novica.

Cepljenje je dostopno vsem – tako da se lahko vsi študenti cepijo… Tisti, ki pa se ne želijo pa si lahko plačajo test – cepljenje imajo zastonj. Tisti redki, ki se ne smejo iz zdravstvenih razlogov cepiti pa imajo testiranje brezplačno tudi po 23.8.

Pritoževal bi pa se, če bo za vse uvedli delo na daljavo zaradi necepljenih… V tem primeru pa bi verjetno bil glasen.

Naša generacija, študenti, je precej pasivne narave. Časi naspidirane mladine, ki je brez strahu protestirala na ulicah iz razbijala Berlinski zid so mimo. Z odločitvijo pct se strinja tudi študentski svet. Kaj realno pa lahko naredimo? Že skoraj eno leto potekajo protesti, med drugim se je zbralo tudi po 100 000 ljudi, ne študentov, ampak ljudi vseh profesij in nivojev. Pa jih je kdo vzel resno? A kdo sploh še koga vzame resno?

Če bi organizirali protest, se ne bi zgodilo nič. Razen tega, da nas bi par pokasiralo tiste 300 ali koliko evrske kazni, česar pa res ne rabimo. Šlo ne bi niti za princip niti za nič, ampak za navadno blamažo. Ne glede na to koliko bi se nas zbralo.

Časi so drugačni in čeprav občasno prav spominjajo na obdobje 2. svetovne vojne (aja saj res – kaj pa jaz vem kako je bilo takrat), se v tej krizi ne moremo več skrivat po gozdu in se it partizane.  Zdaj se mora vsak znajti po svoje.

Veliko študentov se je tako in tako že cepilo, da so si “kupili” svobodo in lahko med poletjem letajo naokrog. Jaz se nisem, ker se mi zdi brezveze in ker ne izgleda, da cepivo sploh kaj deluje. Zdaj s cepivom in skoraj polovico pocepljene populacije so številke višje kakor lani ob istem času. Živim normalno tako kot prej. Upoštevam ukrepe in odkar uporabljam maske in razkužilo, še nisem zbolela za ničemer. Delam od doma, saj mi tak način najbolj ustreza ne glede na covid. Tudi študij na daljavo mi je bil po godu, saj sem prihranila ogromno časa in bila manj pod stresom. Letnik sem končala uspešno, nisem padla v sto in eno duševno stisko in prijatelji me niso zapustili. Evo nekdo, ki se ne pritožuje nad tem “uničujočim” študijem na daljavo.

Pozimi bo situacija podobna kot lani – vsaj kak mesec ali dva bo spet vse zaprto, mi pa na daljavo. Ne glede na precepljenost. Čemu ne vem, se pa vidi in nakazuje. Kako bo s tem pct s**** po šolah se niti ne obremenjujem. Jaz bom študirala naprej.

Neprijavljena, 11.08.2021 ob 20:26

A kdo ve a ima NIJZ tudi PCT?

Me res zanima, ker tako radi solijo pamet.

jaz sem prebolel in še testiral sem se en dan prej, pa me je vseeno zavrnila da bi opravil vaje, ker nisem cepljen, pa nisem imel nobenih simptomov ne nič.

Učenje na daljavo boste imeli tudi vi cepljeni. Jajo muslimanski izrode se pač boji protestov in bo v preventivo zaprl državo, ker se boji za svojo oblast.

Łukasz Pedalski245, 11.08.2021 ob 21:56

Učenje na daljavo boste imeli tudi vi cepljeni. Jajo muslimanski izrode se pač boji protestov in bo v preventivo zaprl državo, ker se boji za svojo oblast.

Jaz sem cepljena 2x in komaj čakam na tretji odmerek…

Vas, anticepce pa je potrebno oglobiti, nadzirati in testirati na vsakem koraku! Enkrat vas bomo že pocepili, nič bat ???

Zato se cepimo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close